Lørdag, 13 september 2014 20:44

ASRock tilbyder nu ét års gratis "Private ASRock Cloud"

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Så tilbyder ASRock ét års gratis private cloud.

worried-about-leaking-private-photos-on-public-cloud-services-Try-Private-ASRock-Cloud-

Muligheden er der, så hvorfor ikke gribe chancen og få din helt egen private cloud?

Nu hvor du har hørt om det massive nøgen kendis foto læk i sidste uge, er det sandsynligvis det rigtige tidspunkt til at ændre dit spil planen for at skjule disse pinlige filer, som en eller anden grund, du insisterer på at beholde. Enten har du billeder af dig selv omfavne fortovet, imens du er godt beruset, lydoptagelse af dit bedste forsøg af "Nessun Dorma" i bruseren, eller blot almindelig forfærdelige videoer, der vil gøre dig til en afskyelighed af det moderne samfund når de engang er afsløret. I stedet for at uploade disse personlige ting i den offentlige cloud-servere, hvorfor ikke bare holde dem gemt i din harddisk og give private cloud-løsninger såsom ASRock Cloud et skud?
ASRock Cloud - Orbweb ME er en personlig og privat cloud-løsning, der giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse til deres PC med deres mobile enheder, såsom en smartphone, tablet eller en anden computer. Browsing, redigering og flytning af filer mellem enheder via ASRock Cloud er kun grundlæggende funktioner i denne vidunderlige Cloud løsning. Det er også i stand til eksternt tænde / slukke din personlige computer, remote desktop til at udføre alle de opgaver, du normalt ville gøre på din computer, plus mulighed for at få adgang til stifinder fra flere enheder på samme tid! Bedst af alt, du beholder dine filer din egen enhed's hukommelse, ASRock Cloud er relativt sikkert i forhold til andre offentlige cloud-tjenester, der uploade disse filer på servere.

Næsten alle ASRock bundkort understøtter ASRock Cloud, bare giv afkald på din gamle public cloud lagering og tilmeld dig ASRock Cloud ved at indtaste promo kode "ASR2014B" for at få et gratis et årligt abonnement Orbweb.ME professionelle version plus en ekstra opgradering en måned for den Orbweb.ME ultimative pakke!

* OrbWeb ME leveres af Kloudian Systems Inc. Begrænsninger kan gælde, og tilbuddet er med forbehold for ændringer, opsigelse eller afbrydelse af Kloudian Systems Inc. uden forudgående varsel. Indtast linket nedenfor for at lære mere:

http://www.asrock.com/feature/cloud/index.html

 

Se hvordan ASRock Cloud virker:

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 446 gange
Log ind for at skrive en kommentar.