Fredag, 26 september 2014 10:27

Apple svarer tilbage på den seneste ballade om iPhone 6 Plus

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Apple forsvarer iPhone 6 Plus, vores telefoner er både smukke og robuste.

ApplebendStart-billede

I følge Apple overstiger både iPhone 6 og 6 Plus deres standarder.

På trods af talrige rapporter der hævder at Apple iPhone 6 Plus kunne bøjes, mener selskabet at det er voldsomt overdrevet. Ifølge Apple, har kun ni kunder klaget over bøjning af 5.5 "smartphones. Selskabet hævder, at deres telefoner gennemgår en grundig afprøvning og kan modstå rimelige belastninger. "Vores iPhones er designet, udviklet og fremstillet til at være både smukke og robuste," en erklæring fra Apple, der blev udgivet af Cnet News. 
Tidligere i denne uge blev det rapporteret, at Apple iPhone 6 Plus kunne bøjes og beskadiges, når de opbevares i stramt tøj. Talrige videorapporter viste, at smartphones faktisk kunne blive ødelagt, når de bøjes. Apple forsvarede sit design og sagde, at de nye smartphones er lavet af materialer i høj kvalitet, herunder aluminium, rustfrit stål, titanium, et meget stærk glas og så videre.
"iPhone 6 og iPhone 6 Plus er et nøjagtigt konstrueret unibody-kabinet konstrueret af bearbejdet kvalitets anodiseret aluminium af 6000-serien, som er hærdet for ekstra styrke," siger erklæringen. "De har også rustfrit stål og titaniums dele for at styrke høj stress områder og bruger den stærkeste glas i smartphone branchen. Vi valgte disse materialer meget omhyggeligt for høj kvalitet og konstruktions måden for deres styrke og holdbarhed. " 
applebend s 0 
Som enhver anden enhed i masseproduktion, har iPhone 6 Plus gennemgået flere stresstests for at sikre, at det ikke beskadiges nemt. Ifølge Apple overstiger begge nye iPhones til Apples høje standarder af kvalitet til hverdagsbrug.
"Vi udfører også strenge tests i hele udviklingsprocessen, herunder 3-punkts bøjning, vridning, og brugeranalyse," sagde Apple . "IPhone 6 og iPhone 6 Plus svarer til eller overstiger alle vores høje kvalitetskrav til at udholde daglig brug. Hidtil har kun ni kunder kontaktet Apple med en bøjet iPhone 6 Plus, som bekræfter, at smartphones kan bøjes, men betyder ikke, at det sker ofte.
 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 518 gange
Log ind for at skrive en kommentar.