Onsdag, 21 august 2013 19:15

AOC udvider myDisplay-familien

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

AOC udvider nu myDisplay-serien med to nye medlemmer: gaming-skærmen myUltraSpeed og den USB-opladelige notebook: myConnect.

g2460Pqu

Under familienavnet 'myDisplay' har AOC den seneste tid lancereret en række særligt innovative computerskærme.

 

 

Nu udvider AOC familien med de to nyeste skud på stammen: 'myUltraSpeed', en 24" Full- HD gamingmodel og den nye 15,6"notebook 'myConnect' med plug-and-play USB-tilslutninger.

Ekstremt hurtig teknologiSkærmen 'myUltraSpeed' er udviklet af AOC i samarbejde med professionelle gamere. Denne skærm, der tidligere er lanceret under modelnavnet 'g2460Phu', opfylder de højeste gamingstandarder og er derfor ideel til eksempelvis konkurrencebetonede first person-shooter spil. Skærmen er udstyret med det nyeste LED-baggrundsbelyste T-panel, den leverer helt skarpe billeder og så har den en 144 Hz refresh rate, dvs. en mere en dobbelt så hurtig billedvisning pr. sekund, sammenlignet med traditionelle computerskærme.

Den ultra korte pixel responstid på 1 millisekund giver desuden en billedgengivelse uden forstyrrelser. Skærmen er Full-HD og har en lang række tilslutningsmuligheder (VGA, dual link DVI, HDCP-kompatible HDMI samt en DisplayPort). For at højne brugervenligheden har AOC ydermere udstyret denne monitor med hele 4 USB-porte, inklusiv en lynopladningsport til mobiltelefoner, hovedtelefons-output og integrerede højtalere. Skærmen er ergonomisk fleksibel og kan højdejusteres, vippes, drejes og pivoteres, så skærmen kan indstilles til portrætformat.

myUltraSpeed eller 2460Pqu er lige nu tilgængelig i en attraktiv udgave, der inkluderer det aktion-packede first person-shooter spil Shootmania. Fordelene ved at game med en højere refresh rate er fornyligt blevet undersøgt i omfattende undersøgelse, der er foranlediget af de hollandske eksperter fra hardware.info. myUltraSpeed præsenteres ved adskillige gaming events såsom i49 i Storbritannien eller GameX i Tyrkiet, og al information om skærmen, udstillinger m.m. kan findes på AOC gamings facebook side.

En take-away-skærmAOC har tidligere lanceret myConnect-konceptet med en monitor, der oplades via USB-stikket. Nu lancerer det hollandske firma en ekstremt alsidig skærm, der er tiltænkt brugere af netbooks, notebooks eller andre bærbare computere. Takket være DisplayLink-teknologien kan denne slanke skærm (22,9 mm) helt enkelt tilkobles en notebook via et 3.0 micro USB-kabel, og man har derfor en rigtig god skærm, der hvor man har brug for den. Uden at skulle slæbe rundt på den. Og så fylder den mindre på skrivebordet.

AOC e1659Fwu 1

Skærmen oplades direkte via USB-indgangen, da den bruger så lidt som 7 watt. Normalt er det ellers ikke muligt at oplade en skærm uden en stikkontakt.

myConnect skærmen (modelnavn 'e1659Fwu'), er 15,6" og har en Smart Auto Pivot-funktion, der sørger for, at skærmbilledet automatisk roteres. Skærmen har en intelligent software, der gør det lettere at styre skærmens
lysstyrke samt kontrast- og strømforsyningsindstillinger, og så er det desuden muligt at tilkoble helt op til seks USB-skærme på samme tid.

AOC e1659Fwu 2

Skærmen leveres sammen med et soft sleeve, der beskytter skærmen under transport.
AOC giver 3 års garanti på skærmene, inklusiv en on-site udbytningsservice.

Om AOC
AOC er globalt anerkendt på display-markedet, og deres exceptionelle udvalg af computerskærme har vundet adskillige priser. Høj kvalitet, førsteklasses service, et attraktivt design, såvel som miljøvenlige og innovative produkter til konkurrencedygtige priser, er grunden til at flere og flere forbrugere og leverandører vælger AOC. AOC er ejet af TPV, verdens største LCD-producent, og servicerer Vesteuropa, Mellemøsten og afrikanske markeder fra deres hovedkontor i Amsterdam. De mellemøstlige lande og SNG-landene serviceres fra et kontor i Prag. Gennem sit netværk af globale salgsteams samarbejder AOC med alle de store it-distributører og forhandlere.

 

 

Læst 598 gange
Log ind for at skrive en kommentar.