Torsdag, 24 april 2014 09:37

AOC lancerer 28″ MVA-Skærm

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

AOC lancerer i dag to nye computerskærme i 28 tommer.

AOC-lancerer-28-Skaerm Start-billede

Disse skærme er m2870Vhe og m2870Vq og har begge en 16:9 MVA full-HD-skærm, en betragtningsvinkel på 178° og en kraftig baggrundsbelysning.

På grund af de levende farver, den høje kontrast og den hurtige responstid er disse skærme ideelle til både professionelt brug og til underholdning som for eksempel spil og film. Begge modeller har mange tilkoblingsmuligheder og masser af andre features. Derudover har m2870Vq også en ekstra DisplayPort-indgang og stereo-højtalere.

 

Fantastiske farver
De to nye modeller er fra AOCs serie Value Line, og prisen er derfor god. Takket være MVA-panelteknologi leverer de store 16:9 bredformats-skærme levende farver og høj kontrast på 3000:1. Dette gør dem optimale til krævende opgaver, som for eksempel designopgaver, der kræver høj nøjagtighed, når det kommer til farver, selv i en betragtningsvinkel på op til 178°. Med en hurtig responstid på kun 5 ms er de to full-HD-skærme også ideelle til højtempo underholdning som film og spil, som virkelig kommer til live på de store 28" skærme. Ved arbejdsopgaver som håndtering af store regneark og programmer med flere vinduer drager man også fordel af den store skærmflade. Ydermere vil den kraftige baggrundsbelysning på 300 cd/m² sikre et skarpt billede selv i omgivelser med meget stærk belysning.

m2870Vq front liquid design

Mange tilslutningsmuligheder og features
Begge modeller er udstyret med følgende indgange: D-Sub, DVI og HDMI som både giver mulighed for analog og digital tilslutning. Desuden har m2870Vq også DisplayPort-tilslutning og stereo-højtalere. En række softwareværktøjer forbedrer brugeroplevelsen yderligere, mens "e-Saver" og "Eco Mode" bruger intelligent billedfremvisning til at sænke strømforbruget. Skærmindstillingerne kan nemt ændres med musen ved hjælp af i-Menu. Programmet "Screen+" giver brugeren mulighed for at udnytte alle 28" skærmflade ved at opdele den i op til fire individuelle felter, som man kan vælge imellem med genvejstaster. 

m2870Vhe left

Bæredygtighed og garanti
Begge modeller bruger energibesparende LED-baggrundsbelysning og lever op til bæredygtighedskrav som for eksempel TCO 6.0 eller Energy Star 6.0. AOC giver 3 års garanti på deres skærme inklusive en service, hvor AOC ombytter skærmen direkte hos kunden, hvis der er noget galt med den.

m2870Vq side to right liquid design

De nye modeller er tilgængelige nu. Den vejledende pris er DKK 1.930,- for m2870Vhe; og DKK 2.000,- for m2870Vq.

 
Læst 507 gange
Log ind for at skrive en kommentar.