Onsdag, 14 august 2013 09:58

AOC introducerer ny IPS-produktlinje

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

AOC præsenterer nu en ny serie af monitors - 69-serien - der omfatter en ny generation af AH-IPS og IPS 3D modeller. De nye skærme har en fremragende farvegengivelse og imponerende brede betragtningsvinkler.

AOC i2769Vm

Den nye modelserie består af 6 slanke skærme, der alle har den nyeste teknologi samt en bred vifte af tilslutningsmuligheder: DVI-D, HDMI samt MHL, der gør det muligt at tilkoble Android tablets og smartphones. Skærmstørrelserne varierer fra 21,5" over 23" til 27", og skærmene er ideelle til såvel hjemme- som kontor-brug.

Skærmteknologi til en god prisDenne nye serie af AH-IPS og IPS 3D monitors er primært tiltænkt hjemmebrugere og mindre kontorer og kan købes til en overkommelig pris. De er alle Full-HD, er fri for kviksølv og udstyret med WLED-baggrundsbelysning. De nye Advanced High Performance IPS-paneller sikrer brugeren en imponerende farvegengivelse og brede betragtningsvinkler, der går helt op til 178 grader. De brede vinkler giver brugeren mulighed for at se skærmbilledet fra alle vinkler, både horisontalt og vertikalt. IPS 3D-modellerne i den nye serie imødekommer høje standarder inden for gaming og multimedia, da de har 3D-funktioner uden flimmer, polariserede letvægts 3D-briller samt en indbygget konverterings feature, der gør det muligt at vise 2D-indhold i 3D ved blot ét tryk på en knap på skærmens kant.

Bred vifte af tilslutningsmulighederAOCs skærmserie har adskillige tilslutningsmuligheder. Afhængigt af den individuelle model kan brugeren tilslutte adskillige signalkilder på én gang via D-Sub, DVI-D, HDCP- kompatible HDMI, en integreret DisplayPort og MHL. Sidstnævnte kan bruges til at tilslutte Android-gadgets og vise indholdet fra apparatet i Full-HD på skærmen. Ved tilslutning til MHL oplades apparatet, imens det er i brug.

Lækker og miljøvenlig skærm69-serien kombinerer miljøhensyn og udseende. De slanke skærme er kun 2 mm tykke, har en børstet metalramme og en højglans finish. WLED-baggrundsbelysningen er fremstillet uden brug af kviksølv og har et bæredygtigt lavt strømforbrug, der er væsentligt lavere end en standard-skærm. Strømforbruget kan reduceres yderligere med strømbesparelsesfunktioner såsom Eco-Mode og e-saver.

Pålidelig serviceAOC giver en 3 års garanti på 69-serien, inklusiv en on-site udbytningsservice. Modellerne er tilgængelige nu og priserne varierer fra DKK 1290,- til DKK 2690,- inkl. Moms.

Om AOCAOC er globalt anerkendt på display-markedet, og deres exceptionelle udvalg af computerskærme har vundet adskillige priser. Høj kvalitet, førsteklasses service, et attraktivt design, såvel som miljøvenlige og innovative produkter til konkurrencedygtige priser, er grunden til at flere og flere forbrugere og leverandører vælger AOC. AOC er ejet af TPV, verdens største LCD-producent, og servicerer Vesteuropa, Mellemøsten og afrikanske markeder fra deres hovedkontor i Amsterdam. De mellemøstlige lande og SNG-landene serviceres fra et kontor i Prag. Gennem sit netværk af globale salgsteams samarbejder AOC med alle de store it-distributører og forhandlere.

Læst 1372 gange
Log ind for at skrive en kommentar.