Fredag, 29 april 2016 18:10

AOC introducerer den første Premium Gaming skærm i AGON-serien

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

AOC AG271QX er en high-end QHD gaming-skærm med 144 Hz og 1 ms, der tilgodeser behovene hos krævende, konkurrence-gamere

aoc ag271

AOC præsenterede for nylig deres premium-linje inden for gaming-skærme AGON-serien. AG271QX er seriens første model, og den er drevet af et højhastigheds TN-panel ved en opløsning på 2560 x 1440 pixels. Den leverer ultraskarpe billeder med en opdateringshastighed på 144 Hz og en responstid på 1 ms. Skærmen er understøttet af Adaptive-Sync teknologi (kompatibel med FreeSync™ ved 30-144 Hz), der reducerer hakken og bevægelsessløring, alt sammen med fokus på at levere den bedste gaming ydeevne.

aoc ag271 2aoc ag271 3aoc ag271 0aoc ag271 1

Konkurrence-gamers er ikke kun afhængige af hurtige og jævne billeder de er også afhængige af perfekt udsyn i enhver situation, samt af at kommandoer kan udføres øjeblikkeligt. Skærmens AOC Low Input Lag-indstilling giver mulighed for at deaktivere efterbehandlingen af billedet, hvilket accelererer kommandoen fra mus, tastatur og gamepad og medfører øjeblikkelig eksekvering. AOC Shadow Control muliggør desuden, at spillerne hurtigt kan justere kontrasten i meget mørke eller lyse områder uden at gå på kompromis med kvaliteten i velafbalancerede områder på resten af skærmen.

aoc ag271 5

Gamere, der aldrig mister pusten, har brug for perfekt ergonomi samt at kunne stole på praktiske indstillingsmuligheder, så de kan justere deres skærm. Den ergonimiske fod på AOCs AGON-skærme tilbyder masser af komfort, fordi den muliggør højdejustering, drejemekanisme og hældningsfunktion. Samtidig er den nye skærm udstyret med en præcis skala, så spillerne altid kan springe tilbage til deres foretrukne indstillinger. Den nye AGON-skærm AOC Flicker-Free Technology og AOC Low Blue Light-indstilling, er begge med til at beskytte øjnene og gør det langt mere komfortabelt at sidde foran skærmen, selv under lange gaming-sessioner. Når det kommer til individualitet er skærmindstillinger essentielle funktioner, og de skal være let tilgængelige. Justerbare standardindstillinger muliggør netop dette for gamere. AOC har ikke bare integreret standardindstillinger på gaming-profiler, som man kan tilpasse, men også AOC QuickSwitch Controlleren, der gør det muligt for brugeren let at skifte mellem profiler og justere lysstyrke, kontrast og andre gaming-funktioner.

aoc ag271 10aoc ag271 11aoc ag271 12aoc ag271 13

AOC’s AGON AG271QX premium gaming-skærm, der henvender sig til konkurrence-gamere, vil være tilgængelig i juni 2016 til en vejledende udsalgspris på DKK 4.499,00,-.

For mere information om AOC AGON AG271QX: http://www.aocgaming.com/en/

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Vigtig information:
Alle produkter er sponsoreret af den givne producent, med formålet at teste og anmelde det givne produkt. Alle vore test og anmeldelser er objektive, og vi er på ingen måder betalt i forhold til anmeldelsen eller konklusionen, af det givne produkt.

 

Yderligere information

Læst 324 gange
Log ind for at skrive en kommentar.