Fredag, 17 juni 2016 15:19

Anyware Solutions - Kommer med Anyware Smart Adaptoren

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Med ny opfindelse vil to danskere indtage hjemmet og skabe et helt nyt servicemarked

Anyware Solutions S

Den 1. juni 2016 lancerede Anyware Solutions deres Indiegogo-kampagne for at rejse kapital til udvikling af verdens første og mindste alt-i-én løsning til monitorering af hjemmet og automatisk styring af dit lys: Anyware Smart Adaptoren. Det er verdens mindste ’plug-and-go’ smart adaptor til det Intelligente Hjem, og den passer i enhver standard E27-lampefatning.

Anyware Smart Adaptoren er designet til at gøre livet nemmere, mere bekvemt og trygt for brugerne. Det patent-anmeldte design inkluderer indbyggede sensorer, der måler det omkringliggende lys, støj, temperatur og fugt. Den holder også øje med om der er nogen hjemme, og kan automatisk styre lyset i et rum på baggrund af hvem, der opholder sig i det.

Anyware Smart Adaptoren kan konfigureres til at væld af brugssituationer:

Den kan bl.a. agere indbrudsalarm, fungere som en babyalarm, der kombinerer natlyssænkning med at lytte efter støj/babygråd i barneværelset, når lyset er slukket, og/eller overvåge indeklimaet og alarmere brugeren, når noget ikke er som det skal være.

Anyware Smart Adaptoren kan desuden tilbyde automatiseret lysstyring, der kan konfigureres til den individuelle bruger, og endeligt kan Anyware Smart Adaptoren automatisk aktivere lyset, når der ikke er nogen hjemme, i det adfærdsmønster, der normalt karakteriserer familien – eller hvis man i stedet ønsker, at alt lys automatisk slukkes, når der ikke er nogen hjemme, kan selvsamme funktionalitet konfigureres til det.

Konfigurationen er designet med ligeså høj grad af simplicitet og brugervenlighed for øje som det er tilfældet i forbindelse med selve ’plug-and-go’ installationen af Anyware Smart Adaptoren. Den konfigureres og kontrolleres via en smartphone-app og vil i første omgang supportere Apple HomeKit og Amazon Echo/Alexa og senere en række andre førende produkter og løsninger til det Intelligente Hjem såsom Nest og SmartThings.

Anyware Solutions lancerede Anyware Smart Adaptoren på det populære crowdfunding-site Indiegogo den 1. juni 2016 og kampagnen kører i 45 dage. Kampagnen har i skrivende stund rejst mere end 45.000 USD, 50% over målet på 30.000 USD. Man kan støtte kampagnen på forskellig vis, blandt andet ved at købe de såkaldte ’perks’. En af de mest populære perks inkluderer et stk. Anyware Smart Adaptor til en ’super early bird’ pris på 41 USD (269 DKK, ekskl. moms og shipping). Kampagnen slutter den 15. juli 2016.

Anyware-All-in-one-solutionAnyware-Smart-Adaptor-2D-1Anyware-Smart-Adaptor-in-situ2

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

 

 

Læst 1290 gange
Log ind for at skrive en kommentar.