Tirsdag, 01 juli 2014 12:12

Amd relancerer deres 5ghz processor nu med vandkøling

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Amd har relanceret deres cpu, med en Cooler master Seidon vandkøling, i håbet om at leve op til 5ghz

amd-fx-logo2

Fx-9590 er AMD`s modsvar til Intels Devil´s Canyon.

I et forsøge på at imødekomme alt den begejstrede chat genereret af Intels Devils Canyon CPU'er, har AMD besluttet sig for at genudgive deres top-end FX-9590, men denne gang med en Cooler Master All In One vandkøler i kassen. 

FX-9590 er en ganske alm CPU ikke som AMD´s APUer så der er ikke spildt capacitet integreret grafik, som gamere aldrig kommer til at bruge. AMD`s FX-9590 er en otte trådet cpu med fire piledriver moduler og en base clock 4.7GHz. Den store overskrifts tyv var, at under de rette omstændigheder tillader det cpuen at være i stand til med den automastiske turbo at sætte kernerne op til 5GHz.

Pic0

Ved at bundle FX-9590 med Cooler Master SEIDON 120 håber amd at det vil være i stand til at garantere, en 5GHz clockspeed over hele linjen. Jeg talte med AMDs Iain Bristow tidligere og han forklarede, "hensigten er at gøre AMD højest ydende desktop-processorer endnu lettere til AMD tilgængelig fo entusiaster, der ønsker at nyde et stille og flot system."  Der forventes at dette nye bundle her er i butikkerne omkring Juli, man kan nok forvente en lille prisstigning pga den nye vandkøler.

 

Pic1

Læst 464 gange
Log ind for at skrive en kommentar.