Torsdag, 28 maj 2015 16:31

AMD er på gaden med en ny APU på hele 4,1 GHz

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

AMD introducerede os tidligere i dag for deres nye APU - A10-7870K

 amd a10 7870k

 

AMD introducerede i dag den seneste udgave af sin serie af desktop A-serie processorer, A10-7870K APU,med kodenavnet "Kaveri". A10-7870K leverer en "best-in-class" ydelse indenfor eSports og online gaming. Den nye processor leverer også fremragende ydelse i moderne arbejdsbyrder, og er designet til fremtiden med Microsoft Windows 10. Den seneste udgave af den populære og magtfulde AMD A-series APU familien giver førsteklasses ydeevne og multitasking, drevet af op til 12 kerner (4 CPU + 8 GPU). Regnekraft af A10-7870K APU muliggør en medrivende brugeroplevelse på Windows 10 pc'er, samtidig tilbydes en nem vej for PC byggeren der ønsker at opgradere sit system, til en fornuftige pris. A10-7870K APU er tilgængelig nu, og koster ca US $ 137, som er ca 940 Dkk.

AMD tager et stort skridt fremad i dag ved at afsløre verdens mest avancerede eSports og online gaming processor teknologi i A10-7870K APU, der giver spillerne mulighed for at spille som en professionel uden at det er så dyrt.," sagde Matt Skynner, virksomhedernes VP og generelle manager, Computing og Grafik Business Unit hos AMD. "ESports er en af ​​de hurtigst voksende i verden, med millioner af spillere verden over, med spil som StarCraft II, League of Legends, DOTA 2 og Counter-Strike. Med den nye A10-7870K APU, kan gamere spille de mest populære online og eSports spil lige ud af æsken, med funktioner til at gøre den oplevelse endnu bedre. "AMD fortsætter med at bane vejen med pc-teknologi," siger Ahmed Aziz, CEO og grundlægger af CybertronPC. "Med den nye AMD A10-7870K processor i en brugerdefineret gaming PC, vil vores kunder opleve en utrolig gaming performance i AMD FreeSync og Virtual Skærmopløsning - en markant forbedring i forhold til de eksisterende desktop PC kapaciteter.

AMD A10-7870K præsenterer den bedste single-processor løsning til online og eSports spil, der leverer best-in-class gaming ydeevne - op til 48 procent højere frame rates i de mest populære online spil. Mindre pris løsninger, der består af en CPU og GPU - og mere end 3x større effektivitet i DirectX 12 end konkurrenterne. Spillere kan nyde 1080p opløsning på nogle af verdens mest populære spil med indstillingerne sat rigtig op, og drage fordel af unikke funktioner som kun er tilgængelig på AMD A-serie processorer. De unikke funktioner omfatter virtuelle skærmopløsning (VSR) til forbedret billedkvalitet. Vær klar til fremtiden med understøttelse af multi-threaded API'er, herunder DirectX 12, Vulkan og Mantle, der muliggør avancerede gaming teknologier til at forbedre ydeevnen, herunder asymmetrisk rendering med en AMD Radeon R7 eller R9 GPU til at understøtte DirectX 12 multi-adapter og flermonterede funktioner.
AMD Radeon Graphics Core Next (GCN) Arkitektur er designet til at skubbe grænserne for spil, og giver eSports gamere en højere opløsning og enestående billedkvalitet til en forbedret visuel oplevelse.
Oplev-styrke funktioner såsom AMD Quick Stream og AMD Eyefinity4 kombineres for at levere en mere realisme og større synsfelter i understøttede spil.

AMD A10-7870K APU har 12 kerner (4 CPU + 8 GPU), op til 4,1 GHz CPU og 95W.

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 719 gange
Log ind for at skrive en kommentar.