Mandag, 23 december 2013 19:25

ADATA afslører spændende nye produkter

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Kom og oplev de nye hurtige SSD'er, trådløs opladning og elegante eksterne lager-enheder.

adataces2014

Så er det snart tid til at mødes i Las Vegas for at opleve alle de nyeste og mest spændende produkter fra ADATA Technology, som deltager på International Consumer Electronics Show (CES) fra den 7. til 10. januar. ADATA er klar til at vise det nyeste inden for opladningsudstyr til mobile enheder, SSD'er (Solid State Drives), DRAM-moduler og Flash-lagerenheder.

Partnere og presse inviteres til at komme forbi og opleve de nye produkter i ADATA's eget udstillingslokale i det femstjernede Venetian Resort.

ADATA er kendt for at være først med de seneste teknologiske gennembrud, og selskabet skuffer heller ikke i år.
På CES kan gæsterne blandt andet opleve de populære og markedsledende XPG 3100 DRAM-moduler i en live-demonstration. Producenten viser også hukommelses-moduler med den seneste DDR4 1.2v 2133 RDIMM specifikation og en kapacitet på 4, 8 og 16 GB.

Den mest imponerende nyhed er de nye SSD'er med PCIe-interface, hvor dataoverførslen sker med helt op til 1.800 MB i sekundet. De er beregnet til ultrabooks, højtydende tablet-pc'er og hybride micro-SSD harddiske.

Det er efterhånden ikke en hemmelighed længere, at ADATA er førende inden for SSD-teknologi, og derfor kan det heller ikke overraske, at producenten nu går foran med introduktionen af PCI Express-interfaces med den seneste LSI-controller. Det medfører også et dramatisk spring i den maksimale SSD-kapacitet. Den nye controller implementerer de seneste M.2 specifikationer, der understøtter en kapacitet på op til 2 TB.

Den nye produktserie med lynhurtige PCIe SSD'er er også perfekt til bærbare computere i high-end klassen og servere, der har brug for hurtig og stabil lagring.

Der er flere spændende nyheder fra ADATA på CES. De nye micro-SSD produkter kombinerer SSD-controller og NAND Flash på samme chip. Det pladsbesparende design er perfekt til tablet-pc'er, ultrabooks og hybride harddiske.

De besøgende kan også opleve den seneste generation af produkter med trådløs opladning – slut med besværlige kabler og opladere. Den revolutionerende nye trådløse opladnings-station ADATA Elite CE700 bruger induktion til at oplade kompatible mobiltelefoner. Den mobile enhed skal blot placeres på opladningspladen, hvorefter energien overføres automatisk og trådløst til enheden.

I sin produktserie af eksterne harddiske er ADATA klar med en ny DashDrive Elite model, der kombinerer et elegant ydre med branchens hurtigste Flash-baserede USB 3.0 portable lagerenhed.

Der er også nye produkter med forskellige størrelser og kapaciteter i Premier og Premier Pro serien af hukommelseskort.

I forlængelse af sin vision om at bidrage til et bedre miljø og bæredygtig teknologi på arbejdspladsen vil ADATA også præsentere et bredt udvalg af løsninger til LED-belysning, der bruger den nyeste teknologi på markedet.

Læst 701 gange
Log ind for at skrive en kommentar.