Log på  \/ 
x
eller
Registrer  \/ 
x

eller
Torsdag, 30 april 2015 11:00

Trendnet TV-IP862IC - Indendørs overvågning med PTZ

Skrevet af 
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Indendørs overvågning bliver mere og mere normalt, og denne gang kigger vi på Trendnet TV-IP872IC som har mulighed for både nattesyn og PTZ, så man kan dække et stort område. Samt der er muligheden for trådløs komunikation med dit netværk.

trendnet tv ip862ic

TRENDnet's vision er at bygge innovative, let-at-bruge, og pålidelige netværks produkter som folk har tillid til. TRENDnet's netværksløsninger består af utallige anordninger, forbinder din livsstil og arbejdsplads. TRENDnet har produceret prisvindende netværksløsninger siden 1990. TRENDnet forbinder dig med, hvad du værdsætter mest. TRENDnet har et stort produktsortiment af trådløse og kablede perifer produkter.


Specifikationer

Lens Focal Length: 4.6 mm, F2.0
Focal Depth: 20 cm - infinity
Manual focus lens
Sensor: ¼” CMOS sensor
Zoom: 4x Digital
Viewing Angle Diagonal: 58˚
Horizontal: 49˚
Vertical: 31˚
Pan & Tilt Pan: 330°
Tilt: 115°
Auto-Patrol preset positions (non-continuous)
Minimum Illumination IR off: 1 lux
IR on: 0 lux
7.5 meter IR illumination distance (indoor)
Video Codecs/Resolution H.264: 1280 x 720 up to 30 fps
MPEG4: 1280 x 720 up to 30 fps
JPEG: 1280 x 720 up to 5 fps (or 640 x 480 up to 30 fps)
Audio Built-in microphone
3.5 mm audio jack for 3rd party speakers
Standard IEEE 802.3
IEEE 802.3u
IEEE 802.3x
IEEE 802.11b
IEEE 802.11g
IEEE 802.11n
Device Interface 10/100 Mbps port
Micro SD slot (up to 32 GB)
Reset button
WPS button
LED indicator
3.5 mm speaker jack
Power jack
Network Protocol IPv4, DHCPv6, ARP, TCP, UDP, ICMP, Bonjour, ONVIF Profile S
DHCP, NTP, DNS, DDNS, SMTP, FTP, Samba
HTTP
PPPoE
UPnP
RTP, RTCP, RTSP, 3GPP
Dimension Camera: 128 x 159 X 142 mm (5.0 x 6.2 x 5.6 in.)
Weight 340 g
Operating Temperature 0 – 40 °C (32 – 104 °F)
Humidity Max 90% non-condensing
Power Input: 100 - 240 V AC , 50 - 60 Hz, 0.5 A
Output: 12 V DC 1 A; external power adapter
Max consumption: 10.5 W
Warranty 3 year limited
Management Interface Image settings: brightness, contrast, saturation, black/white, Hue, mirror, flip, indoor/outdoor, light frequency, white balance, Day/Night mode with IR sensitivity adjustment, slow shutter (disable, 1/15s, 1/10s, 1/7.5s, 1/3.75s)
Recording: to a Samba and CIFS share, Mirco SD Card,or through software
Recording Type: continous, scheduled, motion, or sound detection
Event Trigger: motion or sound detection event triggers
Event capture: snapshot or video (up to 15 seconds)
Event activity: email or FTP alert
Dynamic DNS: support for NO-IP.com and Dyn.com
Settings: Max 20 user accounts and support for remote management
Compatibility: Internet Explorer® 9 or higher, Firefox® 13 or higher, Safari® 4 or higher, Chrome™ 24 or higher
TRENDnetVIEW Pro Software Supports up to 32 cameras
Multiple language support
Set recording options (motion detection, schedule, event trigger)
Search and playback
Custom viewing modes and options
Compatibility: Windows® 8.1, 8, 7, Vista, XP, Windows Server® 2003, 2008
Cloud Service Free Cloud service
Automatically connect to TRENDnet Cloud camera over the Internet
Password protected Cloud service
Access to live video
Cloud support with your mobile device
TRENDnet CloudView App Free Apple® and Android™ apps
View your camera on your mobile device
PTZ controls
Take snapshots
Digital zoom
2- way audio support

Video


 

Design & Features

Tekst til produkt billeder

Pakkens indhold:

 • Trendnet TV-IP872IC
 • Monteringssæt og vejledning
 • Strømforsyning
 • Ethernet-kabel
 • Driver-CD
 • Brugsanvisning

Kameraet ligner meget et vi tidligere har testet, og der er heller ikke den store forskel, men der er dog lidt. Denne model er udstyret med 6 dioder, 3 på hver siden af kameralinsen, og en fokusring omkring linsen, så man nemt kan justere det ind med fokus. Ud over det, er det med PTZ funktion, som giver mulighed for, med software, at styre det rundt så man kan dække et stort område uden at skulle have flere kameraer. Det kan panorerer 330 grader og tilte 115 grader, hvilket vil give en meget stor dækning.

Som du sikkert allerede har bemærket, er der også en antenne bagpå som giver mulighed for trådløs tilslutning til routeren, der skal give det adgang til optagelsesenheden og internettet, så man kan følge med på kameraet når man ikke er hjemme. Man skal dog lige være opmærksom på, at hvis den router man tilslutter det på er med UPnP, så vil det automatisk åbne de porto som giver adgang til det ude fra. Derfor er det meget vigtigt at man husker at ændre sin kode til en meget stærk kode, og endnu bedre er, også at skifte porten til noget andet en standarden. Ønsker man at lave en kabelforbindelse, som jeg selv foretrækker, så er der også mulighed for det bagpå, og det vil på alle måder give et bedre resultat. Det er dog ikke udstyret med PoE muligheder, så der skal strømforsyning til uanset hvad man gør her. Hvis man ikke har en optagelsesenhed, kan også udstyre det med et Micro-SD-kort, og optage direkte på dette. I bunden er der 4 gummi fødder, som giver mulighed for at placere det direkte på en hylde eller lignende, eller man kan vælge at bruge det medfølgende beslag og hænge det op, hvilket jeg mener er det mest rigtige at gøre.


Konklusion

Som med de andre Trendnet kameraer jeg har og har testet, så er jeg yderst tilfreds med det her. Det eneste problem der har været, er den trådløse del som jeg ikke benytter alligevel, og skal man bare optage direkte på SD kortet så har det ingen betydning der. Jeg synes det er et flot billede, og man kan tydeligt se hvad der foregår på billedet. Lyden er også OK, men ikke mere end dét. Man kan høre hvad der bliver sagt, og hvad der sker, og dét er det vigtigste. Jeg har nu brugt det i over 1 måned med kabel i, og der har ikke været et eneste udfald eller andre problemer. Jeg bruger det direkte sammen med min Qnap TS-863+ server, som styrer det og optager billede og lyd fra det. Her har jeg fået slået deres egen UPnP fra, så man ikke kan tilgå det igennem den del, da jeg jo har muligheden igennem min Qnap, hvilket jeg mener er en bedre løsning end at skulle logge ind på hvert kamera. Jeg vil slutte af med et flot 8 tal for et godt kamera, men dét med den trådløse del, påvirker nok andre, hvis man kører med et lignende setup som mig. Ud over det, kan det godt virke en smule plastik-agtigt at se på, men når det kommer op at hænge er det egentlig ikke noget problem.

plus

 • Flot og skarpt billede
  Med en opløsning på 1280 X 720p og 60 Fps, er man sikret et flot, skarpt billede og ikke mindst et meget flydende billede. Hvis der kommer ubudne gæster, skulle der være god chance for at man kan se hvem de er, med mindre de er maskerede.
 • Nemt at sætte op
  Da det er udstyret med UPnP, er det super nemt at sætte op. Til start skal man lige have det tilsluttet med et kabel og så derefter tilslutte den trådløse del, hvis man øsnker at bruge den. Derefter kan man tilgå det over alt, dog er det meget vigtigt at skifte koden og også gerne porten, så andre ikke bare kan tilgå den offentlige IP adresse og have adgang til dine kameraer.
 • Optagelse direkte på enheden
  Med det indbyggede Micro-SD-kortlæser kan man optage direkte på det, uden at skulle have ekstern lager til det.
 • PTZ (Pan-Tilt-Zoom)
  Dette giver mulighed for at styre kameraet rundt, så man kan dække et større område med kun 1 kamera. Der er mulighed for at panorere 330 grader og tilte 115 grader.

minus

 • Udfald på den trådløse tilslutning
  Jeg har faktisk oplevet på alle 3 Trendnet modeller jeg har, at der er udfald på den trådløse del, og det er også noget min bror oplever med hans model, så det må være noget der er et problem med i disse modeller. Det er ganske korte udfald, men nok til at min server sender en e-mail med information om, at der har været udfald X antal sekunder, og dermed også en belastning til hverdag. Dette stopper dog med det samme der kommer et kabel i.

overallscore8

silver

 


Conclusion

As the other cameras from Trendnet I’ve had and tested, I’m fairly satisfied with this. The only problem that I’ve experienced, is the wireless part which I haven’t used anyway, and if your only wish is to record directly to the SD-card it’s not of any importance. I think it’s a very nice picture, and it’s very clear what’s happening in the photo. The sound is also OK, but only OK. You are able to hear what’s being said, and what’s happening, and that’s what’s important. I’ve used the camera in over a month now with the cable, and there hasn’t been one single outfall or other problems. I use it directly with my Qnap TS-863+server, which controls it and record picture and sound. I disconnected their own UPnP, so you can’t connect through that part, as I have all of the options through my Qnap, which I find better than having to connect through every single camera. I ending with a big 8 cause of a good camera, but the thing with the wireless part, may affect others if using the same setup as me. Also, it might look a bit plastic-ish, but once you’ve installed it and placed it on the wall or whatever, it’s no problem.

plus

 

 

 • Nice and sharp picture
  With the 1280x720p resolution and 60 Fps, you’re guaranteed a nice and sharp picture, and especially a very fluent picture. If intruders should happen to stop by, there is a fairly good chance that you’re able to recognize who, unless they’re masked.
 • Easy to install
  As the camera is equipped with an UPnP it is super easy to install. At first you have to plug in a cable, and after that connect the wireless part, if your desire is to use that. After that you are able to connect it everywhere, though it’s important to change the password and also to port, so that others can’t go through the open IP and have full access to your cameras.
 • Recording directly on the unit
  With the build-in Micro-SD-card reader, you are able to record directly onto the unit, without need any extern storage.
 • PTZ (Pan-Tilt-Zoom
  This gives you the option to control the camera around to cover a larger area with only on camera. You’re able to pan 330 degrees and tilt 115 degrees.

minus

 • Outfalls on the wireless connection
  I’ve actually experienced it on all 3 Trendnet models that I’ve had, that outfalls happened on the wireless part. Also, my brother experienced it on his model, which indicates that there might be a problem with these models. It’s fairly short outfalls, but enough to make my server report it by e-mail, that an outfall has happened for X seconds, and thereby it’s an everyday load. However, this stops immediately when plugin in a cable.

overallscore8

silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 198 gange
Log ind for at skrive en kommentar.

Relaterede artikler

Om ElektronikTest

Vores mission er, at skabe en solid og god side, som tester alt inden for elektronik verdenen, samt et stort forum, hvor alt kan diskuteres. Der vil være hjælp til det vi kan hjælpe med.

facebook twitter youtube linkedin googleplus