Log på  \/ 
x
eller
Registrer  \/ 
x

eller
Torsdag, 30 april 2015 10:39

Trendnet TV-IP320PI - Udendørs overvågning med nattesyn

Skrevet af 
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Med Trendnet TV-IP320PI kan du holde øje med hvad der sker uden om dit hus både dag og nat. Det er udstyret med en række dioder hele vejen rundt om kameraet, så det kan se om natten, samt et varmelegeme der sørger for det ikke dugger.

trendnet tv ip320pi

TRENDnet's vision er at bygge innovative, let-at-bruge, og pålidelige netværks produkter som folk har tillid til. TRENDnet's netværksløsninger består af utallige anordninger, forbinder din livsstil og arbejdsplads. TRENDnet har produceret prisvindende netværksløsninger siden 1990. TRENDnet forbinder dig med, hvad du værdsætter mest. TRENDnet har et stort produktsortiment af trådløse og kablede perifer produkter.


Specifikationer

Lens Focal length: 4 mm
Focal depth: 20 cm +
Aperture: F2.0
Board lens
Sensor: 1/3” progressive scan CMOS
Viewing Angle Horizontal: 70°
Vertical: 52°
Diagonal: 89°
Zoom User-defined digital zoom
Minimum Illumination IR off: 0.01 lux
IR on: 0 lux
30 meter IR illumination distance
Smart IR
Video D-WDR: 0-100 scale
Shutter speed: 1/3 - 1/10,000
H.264: 1280 x 960 up to 30 fps
MJPEG: 704 x 480 up to 30 fps
Hardware Standards IEEE 802.1X
IEEE 802.3
IEEE 802.3u
IEEE 802.3x
IEEE 802.3af
Device Interface 10/100 Mbps PoE port
Power port (for non-PoE installations, power adapter sold separately (12VDC1A))
Grounding point
Integrated articulated mounting base
Reset button
Housing Weather rating: IP66
Network Protocol IPv4, IPv6, UDP, TCP, ICMP, ONVIF v2.2 DHCP, NTP, DNS, DDNS, SMTP, FTP, SNMP (v1, v2c, v3)
NFS, SMB/CIFS
HTTP, HTTPS
PPPoE
UPnP, Bonjour, RTSP, RTP, RTCP, SSL
Certifications CE
FCC
UL 60950
Dimensions 60 x 60 x 152 mm (2.4 x 2.4 x 6.2 in.)
Weight 375 g (13.2 oz.)
Power Input: PoE (802.3af)
Consumption: 7 Watts max.
Management Interface Multi-language support: English, French, German, Russian, and Spanish
IP address filter
QoS traffic prioritization
Time, date, and text overlay
Image settings: brightness, contrast, saturation, sharpness, smart IR, exposure time (1/3 – 1/100,000), video standard, day/night switch, sensitivity, switch time, mirror, D-WDR, white balance, digital noise reduction
D-WDR enhances video quality in high contrast daytime lighting
3D Digital Noise Reduction enhances night vision quality
Scheduled recording: continuous and motion detection
Video storage: to computer, NAS, SMB/CIFS share, or through software
Motion detection fields: define custom motion detection areas, motion sensitivity, and dynamic motion analysis
Privacy masks: define custom privacy mask areas
Tamper detection: email notification if the viewing field darkens suddenly
Browser video playback: advanced playback functionality with visual timeline displaying detected motion and scheduled recordings
Alert messages: storage full, storage error, and illegal login
Snapshot: real time snapshot, motion detection with schedule, video tamper detection with schedule
Supported dynamic DNS services: Dyn.com and NO-IP.com
Management Setting: maximum 32 user accounts
Supports remote management
Compatibility: Internet Explorer® 9.0 or higher, Firefox® 13.0 or higher, Safari® 4.0 or higher, Chrome™ 24.0 or higher
TRENDnetView Pro Software Supports up to 32 TRENDnet cameras
Multiple language support
Set recording options (motion detection, schedule, event trigger)
Search and playback
Custom viewing modes and options
Compatibility: Windows® 8.1, 8, 7, Vista, XP, Windows Server® 2003, 2008
TRENDnetVIEW App Free iOS® and Android™ app
View your camera on your mobile device
Take snapshots
Zoom
Warranty 3 year limited

Video


Design & Features

Pakkens indhold:

 • Trendnet TV-IP320PI
 • Skruer og monteringsvejledning
 • Brugsanvisning

Der findes jo et væld af IP kameraer på markedet og der er mange muligehder. Jeg har dog erfaret at Trendnet faktisk leverer nogle ganske gode modeller til rimelige priser, og derfor tager vi nu også et kig på deres udendørs model, som er lidt anderledes fra de andre jeg har testet. Denne model er med fast position og kan ikke styres igennem APP, som modeller med PTZ, dog er det udstyret med mange kraftige infrarøde dioder. Derved kan man se om natten i alt slags vejr, og da det netop er lavet til at modstå alt slag vejr, er det også udstyret med et lille varmelegeme, så det ikke dugger og fryser til under hårde vejr forhold. Det er den hårde skal som er lavet af metal, der er med til at gøre det så robust og godt. Billedet er skarpt og flot, og kan køre en opløsning på hele 1280 X 960 @ 60 FPS. Dette sikrer et flot og skarpt billede, uden at det fylder vilde mængder op, på din harddisk den optager billedet fra det. Jeg bruger en Qnap TS-863+ til at håndtere mine kameraer med, og det fungerer super godt sammen med Trendnets modeller.

Når det er så vejrresistent som det nu er, så er det også vigtigt at det kan modstå vand og fugt i tilslutningen, og derfor er der lavet en special løsning som sørger for at der er helt tæt ved ethernet-stikket. Og når vi snakker tilslutning, så er der 2 muligheder for det. Det er enten med en strømforsyning som kan købes løst, eller med den løsning som er ment til at blive brugt sammen med denne model og det er PoE (Power Over Ethernet), som enten kan klares med en lille PoE strømforsyning eller med en PoE switch. Jeg er så heldig at have deres TPE-TG81g, som er en 8-ports PoE+ switch. "+" står for at det er en model som kan levere mere strøm end normalt, og denne model kan levere op til 30 Watt per port, så der er nok til både kamera, dioder og varmelegeme.


Test & Resultat

Jeg har testet det som hverdagsovervågning, og det gør det super godt. Jeg er ikke så stor fan af deres egen software, men i sammenhæng med Qnap's server kører det hele bare super godt. Der er et flot og skarpt billede på, og der har ikke været et eneste udfald på noget tidspunkt. Du kan se lidt billeder taget med det kamera her under.

Som det ses på natbilledet, er IR lyset meget kegleformet, og her ville jeg meget gerne se at det var spredt mere ud, så man ikke har den runde cirkel i midten hele tiden. Derimod er dagsbillederne kanon gode, og her kan man virkelig se hvad der sker der ude.


Konklusion

Efter nogle ugers brug, heldigvis uden grund til at bruge optagelserne, har jeg nu dannet mig et meget godt indtryk af det kamera her. Det gør det uden tvivl super godt, og det er et meget flot og skarpt billede der bliver vist. Jeg har som skrevet ikke brugt Trendnets egen software ret meget, andet end da det skulle sættes op og ændres på med kodeord og brugernavn. Jeg har brugt det med Qnaps overvågningssoftware som jeg er stor fan af. Det fungerer godt og er ganske nemt at sætte op. Kameraet har et indbygget varmelegeme så det ikke fryser til eller bliver dugget, når der er fugt i luften. Det gør det muligt at bruge det i alle vejrforhold, dog er der sikkert en grænse for henholdsvis varme- og frostgrader det kan holde til. IR belysningen er god, trods det at den ikke spreder sig helt så meget som jeg ønsker, og som det ses på billederne er det ganske fine billeder der er om natten også.

plus

 • Flot og detajleret billede
  Jeg synes det gør det godt og specielt til den pris det har, der er det jo en super god løsning til prisen.
 • Lav pris for god kvalitet
  Jeg oplever det som en god handel med det her kamera, da det gør det godt og ikke koster vildt meget. Der er mange modeller derude, og jeg har ikke prøvet dem alle, men det her gør det godt.
 • POE ( strøm over LAN kablet )
  Denne funktion er meget vigtigt her efter min mening, da det både er nemmere og mere sikkert at køre et enkelt kabel, som klarer det hele.

minus

 • IR lyset er meget keglet
  Når man ser billeder fra det, vil man bemærke at når det er nat, er det et meget fokuseret lys, som giver en cirkel i midten af billedet.

overallscore9

silver

 


Conclusion

After using the product for a couple of weeks, luckily without reason to use the recordings, I’ve got a pretty good impression of this camera. It’s without a doubt doing a great job, and it’s a very nice and sharp picture that is shown. As mentioned I haven’t used their own software from Trendnet that much, other than setup and changing of username and password. I used the surveillance software from Qnaps, which I’m a big fan of. It works really great and it’s quite simply to install. The camera has a build-in heater that prevents it from freezing or steaming up, when it’s humid. That makes is able to use the camera in all types of weather, though there probably might be a limit of both high and low temperatures, which it is made for. The Infrared lighting is good, despite the fact that it doesn’t spread as much as I could hope, and as seen in the pictures, at night it’s quite fine as well.

 plus

 • Nice and detailed picture
  I think it’s good, and especially at that price it has, which is a great solution at that price.
 • Low price for good quality
  I find it to be a good deal with this camera, as it does well and doesn’t cost that much. There is a lot of models out there, and I haven’t tried all of them, but this does a fine job.
 • POE (Power Over Ethernet)
  This function is very important in my opinion, as it is much more simple and very safe to run with only one cable, which handles everything.

 minus

 • The Infrared light is very cone-shaped
  When looking at pictures from the camera, you will notice that a night, there is a much focused light, which gives a circle in the middle of the picture.

overallscore9

silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 218 gange
Log ind for at skrive en kommentar.

Relaterede artikler

 • Trendnet TV-IP862IC - Indendørs overvågning med PTZ

  Indendørs overvågning bliver mere og mere normalt, og denne gang kigger vi på Trendnet TV-IP872IC som har mulighed for både nattesyn og PTZ, så man kan dække et stort område. Samt der er muligheden for trådløs komunikation med dit netværk.

  trendnet tv ip862ic

 • Nye rejsevenlige kompaktkameraer fra Sony

  De to nye rejsevenlige kameraer fra Sony gør det nemmere at tage fantastiske billeder på dette års sommerferie.

 • Canon med 50 MP kamera
  Canon kommer nu ud med 50 MegaPixel kameraer. Læs mere om deres fordele og ulemper.

  Canon er den første producent på markedet med den ufattelige høje opløsning på hele 50 MegaPixels. Modellerne som har denne ekstreme opløsning er Canons 5DS og 5DS R som er sat til at koste henholdsvis 3700$ og 3900$, altså ca. 22.200 kr. og 23.400 kr.

  Kameraet er desuden udstyret med processor og teknologier som for den til at matche Canons tidligere "7D Mark II"s brugervenlighed og hastighed. Men med disse 50 MP følger en række ulæmper som bl.a. er at de mange pixels ikke kan opfange nær så meget lys fordi at de er sat så tæt. En anden væsentlig faktor er at video optagelse med god sandsynlighed heller ikke vil være dens kernekompetence, da der ikke er opgivet nogle oplysninger omkring hvor mange billeder pr. sekund kameraerne kan håndtere. Det hænger sammen med de mange billeder som kameraerne vil skulle håndtere over længere tid med denne ekstreme opløsning. Men alt i alt vil de kunne tage skarpe billeder i denne ekstreme høje opløsning som nok vil være dets primære formål.

  Vi kan med god sandsynlighed forvente at andre kamera producenter inden for den nærmeste fremtid også vil udvikle kameraer med så ekstrem en opløsning for at kunne konkurrere med Canon. Se diskusion omkring Canons nye kameraer her.

  Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Om ElektronikTest

Vores mission er, at skabe en solid og god side, som tester alt inden for elektronik verdenen, samt et stort forum, hvor alt kan diskuteres. Der vil være hjælp til det vi kan hjælpe med.

facebook twitter youtube linkedin googleplus