Lørdag, 20 juni 2015 10:28

Trendnet TV-IP311PI - Udendørs domekamera med 3 Megapixel opløsning

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Mangler du et udendørs overvågnings kamera? Så er Trendnet's TV-IP311PI måske noget for dig? Kig med her imens jeg gennemgår det, og viser lidt billeder fra det både nat og dag.

trendnettvip311pi

trendnet logo

TRENDnet's vision er at bygge innovative, let-at-bruge, og pålidelige netværks produkter som folk har tillid til. TRENDnet's netværksløsninger består af utallige anordninger, forbinder din livsstil og arbejdsplads. TRENDnet har produceret prisvindende netværksløsninger siden 1990. TRENDnet forbinder dig med, hvad du værdsætter mest. TRENDnet har et stort produktsortiment af trådløse og kablede perifer produkter. Læs mere på http://www.elektroniktest.dk/netvaerkskamera/trendnet-tv-ip320pi-udendors-overvagning-med-nattesyn.


Specifikationer

Lens Focal length: 4 mm, F1.2
  Focal depth: 20 cm +
  Board lens
  Sensor: 1/3” CMOS
  Zoom: user-defined digital zoom window
Viewing Angle Horizontal: 70°
  Vertical: 52°
  Diagonal: 89°
Pan/Tilt (Manually) Pan: 356°
  Tilt: 15 - 90°
Minimum Illumination IR off: 0.05 lux
  IR on: 0 lux
  25 meter IR illumination distance
  Smart IR
Video Resolution H.264: 2048 x 1536 up to 15 fps (1920 x 1080 up to 30 fps)
  MJPEG: 704 x 480 up to 30 fps
Hardware Standards IEEE 802.1x
  IEEE 802.3
  IEEE 802.3u
  IEEE 802.3x
  IEEE 802.3af
Device Interface 10/100 Mbps PoE port
  Power port (for not PoE installations)
  LED indicator
  Reset button
Network Protocol IPv4, IPv6, UDP, TCP, ICMP, ONVIF v2.2
  DHCP, NTP, DNS, DDNS, SMTP, FTP, SNMP (v1, v2c, v3)
  NFS, SAMBA
  HTTP, HTTPS
  PPPoE
  UPnP, RTSP, RTP, RTCP, SSL
Operating Temperature -25 - 60°C (-13 - 140°F)
Operating Humidity Max. 90% non-condensing
Certifications CE
  FCC
  UL 60950
Compliance REACH
  RoHS
  WEEE
Dimensions 111 x 111 x 82 mm (4.4 x 4.4 x 3.2 in.)
  Weather rating: IP66
Weight 456 g (16.1 oz.)
Power Input: PoE (802.3af)
  Consumption: 5 Watts max.
Optional Power Supply (Sold separately) Output: 12 V DC 1 A
  5.5 mm barrel connector
  TRENDnet power adapter, model 12VDC1000, sold separately
Management Interface Multi-language support: English, French, German, Russian, and Spanish
  IP address filter
  QoS traffic prioritization
  Time, date, and text overlay
  Image settings: brightness, contrast, saturation, hue, sharpness, smart IR, exposure time (1/3 – 1/100,000), scan rate, mirror, flip, D-WDR, back light compensation, white balance, digital noise reduction
  D-WDR enhances video quality in high contrast daytime lighting
  Digital Noise Reduction enhances night vision quality
  Recording: to computer, NAS, CIFS/SAMBA share, or through software
  Scheduled recording: continuous and motion detection
  Motion detection fields: define custom motion detection areas, motion sensitivity, and dynamic motion analysis
  Privacy masks: define custom privacy mask areas
  Tamper proof function: email notification if the viewing field darkens suddenly
  Video playback interface: playback recorded video from remote storage
  Alert messages: storage full, storage error, and illegal login
  Snapshot: real time snapshot, motion detection with schedule, tamper-proof with schedule
  Supported dynamic DNS services: Dyn.com, NO-IP.com, HiDDNS, and IPServer
  Management Setting: maximum 32 user accounts
  Supports remote management
  Compatibility: Internet Explorer® 9.0 or higher, Firefox® 13.0 or higher, Safari® 4.0 or higher, Chrome™ 24.0 or higher
TRENDnetView Pro Software Supports up to 32 TRENDnet cameras
  Multiple language support
  Set recording options (motion detection, schedule, event trigger)
  Search and playback
  Custom viewing modes and options
  Compatibility: Windows® 8.1, 8, 7, Vista, XP, Windows Server® 2003, 2008
TRENDnetVIEW App Free Apple® and Android™ app
  View your camera on your mobile device
  Take snapshots
  Zoom
Warranty 3 year limited

 


Video


Design & Features

IMG 9254IMG 9255

Her starter vi med et billede af hele pakkens indhold. Der er jo ikke meget mere end kameraet og så monteringsskruer, samt en skabelon til at bore hullerne efter, og lige netop den del er egentlig meget smart, når man skal montere det, så man er sikker på at hullerne passer.

Pakkens indhold:

 • Trendnet TV-IP311PI
 • Monterings-skabelon
 • Monterings-skruer
 • Driver CD
 • Brugsanvisning

IMG 9249IMG 9253IMG 9248IMG 9247

Som det ses på billedet, er det af modellen "Dome" kamera, som kommer sig af den måde det er bygget op på, i stedet for dem man normalt ser der er mere som et kamera man kender, så er de her lavet i en anden form for kabinet, som giver mulighed for at indstille det i en større vinkel end de andre kan. Det er efter min mening, også pænere at se på. De 2 første billeder er, som det ser ud når det er monteret med hele kabinettet sat på, hvor de 2 sidste er af kameraet uden sit hus på. Her kan man også se, at der er en masse infrarøde dioder, som giver mulighed for nattesyn, så man kan følge med selv når det er helt mørkt uden for. 

IMG 9250IMG 9252

Da det jo er en type der er lavet til udendørs brug, så er det selvfølgelig vandtæt, så det kan klare klimaet vi befinder os i. Det gælder også for tilslutningsmulighederne, som er udstyret med et hus man klikker sammen når kablet er monteret i stikket. Det er så også vigtigt at man husker, at det betyder at man selv skal samle et netværkskabel med RJ45 stik på. Bag på ses de 3 monteringshuller, der skal holde det fast i den flade man monterer det på, og det kan faktisk hænge som man ønsker det.

IMG 8375IMG 8420IMG 8421IMG 8424

Når det er så vejrresistent som det nu er, så er det også vigtigt at det kan modstå vand og fugt i tilslutningen, og derfor er der lavet en speciel løsning, som sørger for at der er helt tæt ved ethernet-stikket. Og når vi snakker tilslutning, så er der 2 muligheder for det; Det er enten med en strømforsyning som kan købes løst, eller med den løsning som er ment til at blive brugt sammen med denne model, og det er PoE (Power Over Ethernet), som enten kan klares med en lille PoE strømforsyning, eller med en PoE switch. Jeg er så heldig, at have deres TPE-TG81g, som er en 8-ports PoE+ switch. "+" står for at det er en model som kan levere mere strøm end normalt, og denne model kan levere op til 30 Watt per port, så der er nok til både kamera, dioder og varmelegeme.


Test & Resultat

Jeg har brugt det som overvågning her hjemme, sammen med et anden Trendnet som jeg faktisk er meget glad for. Det andet er modellen der hedder TV-IP320PI, som er af den anden slags som har en cylinderform. Fordelen ved TV-IP311PI er så, at der ikke kan bygges spindelsvæv på så nemt, som det kan på TV-IP320PI hvor jeg faktisk døjer en del med det. Jeg er glad for begge modeller, og jeg må nok sige, at jeg på en måde bedre kan lige TV-IP311PI modellen, da det både har bedre nattesyn, og ikke giver edderkopper mulighed for at bygge på- og omkring det på sammen måde. Det har meget stor og god spredning på dioderne, så det hele bliver lyst ligeligt op, og ikke giver den kegleeffekt man kan se i artiklen om TV-IP320PI modellen. Alt i alt er jeg super glad for det her kamera, og det gør det godt.


Konklusion

Som jeg også skriver oppe i testen, så er det et super godt kamera, som har et super flot billede både om dagen og om natten, ja faktisk i alt slags vejr, og det er jo dét der er vigtigst. Ud over det, så er der jo og en meget høj opløsning derpå, og der er ikke så gode muligheder for at dyr kan bygge omkring det, her er det meget edderkobber jeg har haft problemer med på det andet jeg har monteret, som er en type der har et cylinderkabinet, og dermed også en flad front der kan give lidt problemer med lige dét. Jeg har ikke noget negativt at sige om det, da det faktisk bare har virket som det skulle, lige siden jeg satte det til min POE+ switch, som leverer strømmen til det. Vi slutter af med et flot 10 tal til et kamera som er godt til prisen, og leverer som der er lovet.

plus

 • Godt solidt kamera med de funktioner man skal bruge til en model som denne
  Jeg har et par stykker af Trendnet's kamera'er, og det er både indendørs og udendørs modeller, som faktisk er gode på hver deres måde. Man køber jo ind alt efter hvad de skal bruges til, og som et fast kamera synes jeg det her er en del bedre med sin "Dome" form, end TV-IP320PI modellen, som er med "Cylinder" form. Det er af den simple årsag, at der ikke kan bygges spindelsvæv på samme måde som på det andet. Det kommer sig af, at jeg har haft en del problemer med lige netop dét.
 • Nemt at montere med den medfølgende skabelon
  Jeg brugte naturligvis den medfølgende skabelon til montering af det, og det gik lige efter planen, uden nogle bump på vejen.
 • Flot billede med meget høj opløsning
  Med en opløsning på op til hele 2048 x 1536, med 15 billeder i sekundet, har man et meget stort billede med gode detaljer, hvis man skulle have behov for at kigge nogle af optagelserne igennem en dag.
  minus
 • Jeg ser ikke nogle minuser ved dette produkt, der har ikke vist sig noget i den tid jeg har brugt det.

overallscore10

gold

 


 Conclusion

As mentioned in the test, it’s a super camera, which has a really nice picture, both day and night, yes, actually in any kind of weather, and well, that is what’s most important. Besides that, it has a very high resolution, and the chance of getting insects, building around it is pore. Here I’m talking about spiders, which I’ve had quite a lot of problems with on the other camera I put up, which is the model with a cylinder cabinet, and therefore has a flat front which can cause these kinds of problems. I don’t have anything negative to say, as it has been working as supposed to ever since I put in my POE+switch, which delivers the power. We will round up with a score of 10, for a camera that is worth the price, and delivers as promised.

plus

 

 

 • Nice and solid camera with the functions you need from a model like this
  I have a couple of Trendnet cameras, models for both indoors and outdoors use, which is actually good in their different ways. As you shop after your needs, I would say as a permanent camera, this is quite better with the "Dome" shape, than the TV-IP320PI model with the "Cylinder" shaping. It's that simple reason, that makes it impossible for spiders to build their webs as easily as with the other. This argument comes as a resulte of the problems I've had with just that.
 • Easy to mount with the following stencil
  Of cause I used the following stencil to mount by, and it went just as planned without any bumps on the road.
 • Great picture with a high resolution
  With a resolution up to 2048x1536, with 15 pictures every second, you have a very big picture with great details, if the needs to look through your recordings accure.

minus

 • I don't see anything negative about this product. There hasn't been anything in the time I've used it.

overallscore10

gold

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 991 gange
Log ind for at skrive en kommentar.