Log på  \/ 
x
eller
Registrer  \/ 
x

eller

Seneste

Asus RP-AC52 Range extender

Så er ASUS på banen med deres RP-AC52, og vi har fået æren af at teste den. En wifi forstærker, der kan lidt mere end bare at forstærke dit wifi signal.

  • Prisen på produktet: 464

Så er ASUS på banen med deres RP-AC52, og vi har fået æren af at teste den. En wifi forstærker, der kan lidt mere end bare at forstærke dit wifi signal.

  • Prisen på produktet: 464

I dag skal vi se på en QNAP TS-431 som er en lille server med plads til 4 stk 3,5 tommer harddiske til en rigtig god pris, og på trods af den lille pris har den gode hastigheder på både læse og skrive.

qnap ts 431

  • Prisen på produktet: 2999

Devolo dLAN 1200+ & 1200+ WiFi AC - Internet i hele huset

Er du træt af netværkskabler i hele huset? Så har Devolo måske løsningen for dig, og det kan næsten ikke gøres nemmere. Læs og se med, i mens vi gennemgår fordele og ulemper, ved denne type forlængelse af dit internet.
 
devolo logo
Devolo AG er den europæiske markedsleder for kommunikationsløsninger via hjemmets stikkontakter. Devolo AG's kerneprodukt er dLAN® (direkte lokalnetværk), teknologien til enkel, hurtig og sikker datakommunikation via ens stikkontakter. Vi bruger den til at forbinde ikke blot den netværksforbundne verden hjemme og i virksomhederne, men især mennesker. Talrige top-produkt anmeldelser, og priser i fagpressen, for ikke at nævne mere end 20 millioner solgte dLAN® adaptere, demonstrere succesen.

ZyXEL WRE6505 Wireless Extender - Forlæng dit netværk

Dette er ZyXEL WRE6505 Wireless Extender.

Har du problemer med at nå dit trådløse netværk, så er denne Wi-Fi extender måske noget for dig.

Side 3 ud af 13

Om ElektronikTest

Vores mission er, at skabe en solid og god side, som tester alt inden for elektronik verdenen, samt et stort forum, hvor alt kan diskuteres. Der vil være hjælp til det vi kan hjælpe med.

facebook twitter youtube linkedin googleplus