Log på  \/ 
x
eller
Registrer  \/ 
x

eller

Seneste

Med Trendnet TV-IP320PI kan du holde øje med hvad der sker uden om dit hus både dag og nat. Det er udstyret med en række dioder hele vejen rundt om kameraet, så det kan se om natten, samt et varmelegeme der sørger for det ikke dugger.

trendnet tv ip320pi

Qnap TVS-863+ - Qnap's første AMD-baserede server

Så er tiden kommet til at vi skal kigge nærmere på Qnap's golden server. Det er den første model som er udstyret med en 4-kernet AMD processor, til at levere regnekraften til alle de processorer man skal have kørende. Man ser jo en tendens til at folk vælger Intel baserede systemer fremfor AMD, så lad os se om det er berettet, eller om den kan gøre det lige så godt med AMD regnekraft.

qnapts863

  • Prisen på produktet: 11506

Nu er det tid til vi skal kigge på noget professionelt netværksudstyr. Ubiquiti er en af de store spillere på den bane, og derfor skal vi i dag kigge på Ubiquiti Unify 802.11 AC Access point. De kører med den nyeste AC standard, som under de rigtige forhold kan levere op imod 1300 Mbps.

ubiquitiacap

  • Prisen på produktet: 2399

Qnap TS853S Pro - Lavt strømforbrug er det nye sort

Qnap er nu også med på moden, med de små harddiske, som ikke bruger den samme mængde strøm som de store 3.5" harddiske. Det sætter dog også begrænsninger, i form af størrelsen af lager plads per harddisk, og hastigheden på hver harddisk.

  • Prisen på produktet: 6470

Asustor AS-5102T - Lille men yderst kraftig server

Så er det tid til vi skal kigge på den nyeste serie fra Asustor. De er nu også kommet med på quad-core vognen, dermed også en del mere kraft, end de tidligere modeller. De tidligere modeller var kun udstyret med intel Atom processor. Der er også andre nyheder som vi tager længere nede i artiklen.

asustoras5102

  • Prisen på produktet: 3549
Side 2 ud af 13

Om ElektronikTest

Vores mission er, at skabe en solid og god side, som tester alt inden for elektronik verdenen, samt et stort forum, hvor alt kan diskuteres. Der vil være hjælp til det vi kan hjælpe med.

facebook twitter youtube linkedin googleplus