Seneste

Vi skal i dag se på denne nye NAS server fra ASUSTOR, denne er en del af den nye serie efter at Asus har overtaget ASUSTOR. Det er ret tydeligt at se, hvis man kigger på fronten af NAS serveren der har samme design som nogle af de nyere Asus's routere

Vi har lige modtaget den lille nye ASUStor AS1004T fra ASUStor, den skal vi da kigge nærmere på. Det er en lækker lille hjemme-NAS med gode muligheder, og plads til op til 4 harddiske.

Som i nok kan se, er dette et step op fra det vi normalt tester, og det bliver ret spændende, da denne model faktisk ligger i sammen prisklasse, som nogle af de dyre consumer servere vi tidligere har kigget på. Her er der mulighed for op til 12 harddiske og 4 x bonding af 1GBps netværks porte, og til sidst men bestemt ikke mindst, så er der indbygget et 10GBps netværkskort, der giver mulighed for at udnytte alt den hastighed man kunne ønske dig. Det er de færreste der har et 10GBps netværk endnu, dog er jeg sikker på det bliver billigere nu, hvor det er mere tilgængeligt.

Så er der endnu en rackserver i spotlyset, denne gang har Synology sendt os en RS2416RP+ der indeholder en masse lækre features og masser af plads til store harddiske.

Endnu en ny model i Synology's serie. Til forveksling kan den godt ligne den fra sidste år, det er faktisk heller ikke så meget der er ændret siden da.

Side 1 ud af 15