Seneste

Linksys sendte os deres LAPAC1750 Access point, der henvender sig både til private og erhvervskunder. Det er udstyret med den nyeste AC teknologi samt MU-Mimo, der giver en bedre hastighed for flere brugere på samme Access point.

linksysAP

Vi skal idag se på en router fra TRENDnet, nemlig en AC1750 TEW-824DRU som har Streamboost og Traffic Shaping som gør at routeren kan sortere hvad der skal køre på AC nettet og hvad der skal køre på N nettet. Den vil derfor gå ind og prioritere Musik, Spil og Streaming højt, og ting som almindelig surfing og lignende vil blive prioriteret lavt. På den måde får du lav latency når du sidder og spiller på nettet.

trendet ac1750

Vi skal i dag se på denne nye NAS server fra ASUSTOR, denne er en del af den nye serie efter at Asus har overtaget ASUSTOR. Det er ret tydeligt at se, hvis man kigger på fronten af NAS serveren der har samme design som nogle af de nyere Asus's routere

asustor as3104t

Vi har lige modtaget den lille nye ASUStor AS1004T fra ASUStor, den skal vi da kigge nærmere på. Det er en lækker lille hjemme-NAS med gode muligheder, og plads til op til 4 harddiske.

asustoras1004t

Som i nok kan se, er dette et step op fra det vi normalt tester, og det bliver ret spændende, da denne model faktisk ligger i sammen prisklasse, som nogle af de dyre consumer servere vi tidligere har kigget på. Her er der mulighed for op til 12 harddiske og 4 x bonding af 1GBps netværks porte, og til sidst men bestemt ikke mindst, så er der indbygget et 10GBps netværkskort, der giver mulighed for at udnytte alt den hastighed man kunne ønske dig. Det er de færreste der har et 10GBps netværk endnu, dog er jeg sikker på det bliver billigere nu, hvor det er mere tilgængeligt.

qnap1263urp

Side 1 ud af 15