Mandag, 27 august 2012 23:58

ZOWIE G-CM

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Har du en kæreste som bruger meget tid på gaming ? Eller er du selv den store gamer, så læs for guds skyld med når vi ser på denne musemåtte fra ZOWIE.

ZOWIE-G-CM-Top

Vi tager et kig på deres nyeste musemåtte, ZOWIE G-CM, og vi har været så heldige at få musemåtte i verdens fedeste farve, pink. Så har du en kvindelig kæreste, som bruger flere timer foran computeren, så vil den her musemåtte helt sikkert gøre hende glad. Ikke sig det med blomster, sig det med ZOWIE G-CM i pink.


Produktet er udlånt af: ZOWIE
Prisen på produktet: 199,-
Produktet kan købes her: WEBDanes.dk
 

ZOWIE GEAR er en innovativ producent af konkurrencedygtig gaming gear, der blev grundlagt i slutningen af 2008, med en mission om at udvikle det bedste gaming gear, til en konkurrencedygtig pris. Vi er ikke begrænset af aktionærer der fortæller os, hvad vi kan eller ikke kan gøre. Vi er en free-minded virksomhed, der består af erfarne og kreative personer, forenet i ZOWIE på et fælles grundlag, vores passion for gaming. Ingen grænser. Ingen kompromiser. Bare gaming.

zowie

ZOWIE GEAR har ingen ambitioner om at blive den største producent af gaming gear. Vi ønsker blot at være de bedste. Hvis vi kan udvikle produkter, som vil øge en gamers præstation med blot 1%, vil vi gøre det. Dette er vores mentalitet. Det er ikke kun et spil. This is ZOWIE GEAR. Strive for Perfection!


Produktet er udlånt af: ZOWIE
Prisen på produktet: 199,-
Produktet kan købes her: WEBDanes.dk
 
 • Smooth surface with a colorful potential, offering custom design possibilities
 • The smooth and even texture allows for a consistent glide
 • Newly designed rubber base offers increased stability on any surface
 • 100% compatible with all types of mice
 • Dimensions: 440 x 320 x 2 mm / 17.3 x 12.6 x 0.08 inch

Produktet er udlånt af: ZOWIE
Prisen på produktet: 199,-
Produktet kan købes her: WEBDanes.dk
 

HPIM2081 HPIM2077
HPIM2076 HPIM2079

Selve musemåttens indpakning er yderst diskret, og holdt i neutrale farver uden alt for meget pjat. Dette skal dog ikke ses som noget negativt, tværtimod, så er det lækkert at indpakningen er holdt i så stilrent et design. Godt skuldret ZOWIE GEAR!

HPIM2082 HPIM2084

Lige på nær bagsiden af pakken, så fremgår navnet G-CM på alle siderne af indpakningen. På fronten har ZOWIE GEAR sørget for et lille kighul, hvor man kan se lidt af musemåtten igennem, samt se farven på musemåtten, i vores tilfælde er farven, pink. Absolut en god gaveidé til kæresten.

HPIM2085 HPIM2086 HPIM2091

Så fik vi pakken musemåtte ud af pakken, og nu kan vi rigtig se den pinke farve træder i karakter. Desuden er der et stort ZOWIE logo, henover hele musemåtten. Farverne på logoet er også holdt i en pink nuance, med en hvid outline, for at få logoet ikke falder alt for meget i med musemåtten.

HPIM2096 HPIM2103

Som vi kan læse under specifikationerne, så er musemåtte kun 2mm tyk, og har forsøgt at fange et lille billede af det. Selve stoffet som musemåtten er betrukket med, er yderst behageligt at røre ved, og er ikke generende på nogen måde, selv efter lang tids brug.

HPIM2097 
HPIM2100

Bagsiden af musemåtten er lavet af et stort stykke gummi, som mildest talt suger sig fast til overfladen, den ligger på. Når først musemåtten er placeret, så flytter den sig ikke lige med det samme.

HPIM2092 HPIM2093

HPIM2094 HPIM2095


Produktet er udlånt af: ZOWIE
Prisen på produktet: 199,-
Produktet kan købes her: WEBDanes.dk
 

Jeg har igennem hele test forløbet brugt ZOWIE GEAR's G-CM musemåtten, og min egen Steelseries QCK+. Udover det har jeg brugt en Razer Boomslang CE og en Steelseries Ikari mus. Mange muse reagerer forskelligt alt efter hvilket underlag de bliver brugt på, men jeg har på ingen måde oplevet den store forskel på, om jeg bruge min Razer Boomslang CE eller min Steelseries Ikari mus på ZOWIE GEAR's G-CM musemåtten. Hvor jeg virkelig kan mærke forskellen, er når det kommer til hvor godt musene flytter sig rundt på musemåtten, og her overhaler ZOWIE GEAR's G-CM musemåtte uden tvivl min egen Steelseries QCK+. For at sætte det op i et lidt andet perspektiv, så føles min Steelseries QCK+ musemåtte som en rusten overflade på en bil, hvor ZOWIE GEAR's G-CM musemåtten føles som en nypoleret overflade på en bil.

Jeg har testet musemåtte både under mit daglige arbejde ved computeren, samt til gaming, hvor jeg spillede Counter Strike: Source og Call Of Duty: Black Ops II, og må sige at jeg er ret imponeret, både hvad angår reaktionen og præcisionen med begge mus, på ZOWIE GEAR's G-CM musemåtten, fremfor min egen Steelseries QCK+. Jeg bruger også Adobe Photoshop meget i min hverdag, til redigering af billeder, og her har det virkelig været en verden til forskel, ved at bruge ZOWIE GEAR's G-CM. Præcisionen er yderst præcis, og jeg har ikke oplevet nogen udfald overhovedet.

Selv efter flere lange arbejdsdage foran computeren, hvor jeg har brugt ZOWIE GEAR's G-CM, er der stadig ikke det mindste spor af slid at se, hvilket ofte ses ved musemåtter med en overflade af stof, men ikke G-CM musemåtten, den holder sig pæn og flot.

Underlaget på ZOWIE GEAR's G-CM, er et stort stykke gummi, og da jeg først havde lagt musemåtten på bordet, lå den der bare. Selv under nogle heftige kampe i Call Of Duty: Black Ops II og Counter Strike: Source, blev musemåtten liggende hvor jeg havde placeret den til at starte med. Da jeg efter at have testet musemåtten, ville fjerne den igen for at tørre bordet af, havde den "suget" sig fast til bordet, og det skidt som havde sneget sig ind under musemåtte, fjernede jeg let med en fugtig klud, og så var den som ny igen.

Kæresten som er fotograf, og ofte sidder og redigerer billeder, fik også lov til at teste musemåtten, og hun var ligesom jeg, yderst tilfreds med præcisionen, og ikke mindst den pinke farve.


Produktet er udlånt af: ZOWIE
Prisen på produktet: 199,-
Produktet kan købes her: WEBDanes.dk
 
Så er vi nået til vejs ende, og må konkludere at ZOWIE GEAR's G-CM musemåtten, virkelig har gjort mit arbejde i Adobe Photoshop en del nemmere, for ikke at nævne at jeg havde bedre kontrol over min mus under gaming. Overfladen er utrolig behagelig, selv efter flere timers intens arbejde og gaming, er den stadig dejlig blød, og ikke generende på nogen måder, som nogle musemåtter kan være.
 
plus
 • Prisen
 • Kvaliteten
 
minus
 • Intet
overallscore8 
silver
 

 
So we reached the end, and i must conclude that ZOWIE GEAR's G-CM mouse pad, has really made my work in Adobe Photoshop a lot easier, not to mention that I had better control over my mouse during gaming. The surface is incredibly comfortable, even after several hours of intense work and gaming, it is still very soft and not annoying in any way, as some mouse pads can be.
 
plus
 • The price
 • The quality
 
minus
 • Nothing
 
overallscore8
silver

 

Læst 1405 gange
Log ind for at skrive en kommentar.