Søndag, 28 februar 2016 16:25

Turtle Beach ARENA & TRACTION series - MMO Reborn?

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

I dag har vi testet Turtle Beach's MOBA/MMO mus kaldet "Grip ARENA", samt deres musemåtteserie der går under navnet "TRACTION". Lækkert udstyr, så lad os se hvad det kan.  

Front

turtlebeach logo

Turtle Beach Corporation designer innovative, markedsledende lydprodukter til forbrugerne, erhvervslivet og sundhedssektoren. Under sit prisbelønnede Turtle Beach mærke, har selskabet været blandet de ledende på markedet over de sidste fem år med sit store udvalg af anerkendte gaming headset til både Xbox One og PlayStation®4, såvel som personlige computere og mobil/tablet-enheder. Under HyperSound mærket, har de leveret banebrydende audioløsninger der anvendes ifm. hørelse inden for sundhedssektoren, digital skiltning og kiosker og forbrugerelektronik.


Specifikationer mus

Avago 9800 lasersensor
12 tommelfingerknapper
Justérbar belysning

Specifikationer musemåtte

Stor musemåtte
90 x 30
Afbalanceret friktion

Design & Features mus

TurtleBeach Grip Arena 1TurtleBeach Grip Arena 2TurtleBeach Grip Arena 3TurtleBeach Grip Arena 4TurtleBeach Grip Arena 5

Musen ankom i en meget fed pakke. Man kan åbne den op og se musen inden man åbner selve kassen. Kassen gik desværre meget nemt i stykker under åbning, men det er jo heller ikke kassen man bruger, det er produktet inden i. Og det går ikke sådan lige i stykker. 

Pakkens indhold:

 • Turtle Beach GRIP ARENA
 • Brugsanvisning

TurtleBeach Grip Arena 18TurtleBeach Grip Arena 19TurtleBeach Grip Arena 20TurtleBeach Grip Arena 21TurtleBeach Grip Arena 22

Som i kan se, er musen lavet i en ganske udmærket kvalitet. Den er vildt lækker, at holde på og hvis den var "almindelig" og bare havde en knap frem og tilbage, som de fleste mus, havde jeg helt sikkert, brugt den som primær mus. Desværre er tasterne en anelse små, men det er et spørgsmål om tilvænning, og efter 10-15 timers spiltid, blev vi bedre venner. 


Design & Features musemåtte

TurtleBeach Grip Arena 6TurtleBeach Grip Arena 7TurtleBeach Grip Arena 8TurtleBeach Grip Arena 9TurtleBeach Grip Arena 15TurtleBeach Grip Arena 16

Jeg elsker nye musemåtter, jeg har et par forskellige, alt fra Steelpads til ASUS's nye Whetstone og har da også slidt nogle stykker op hen af vejen.

Dog har jeg ALDRIG oplevet noget helt så vildt som det her: 

TurtleBeach Grip Arena 17

Da mine øjne var trillet tilbage på plads, og munden endelig lukkede sig, var det op og teste. Den her musemåtte kan have mit Logitech G19, min nuværende musemåtte og mus, samt mit Xbox One joypad liggende på sig uden problemer. Den er simpelthen fed. 

Desværre er den ikke modstandsdygtig overfor sved, og hvor jeg kan tørre min nuværende måtte af, må man finde sig i, at den her suger i stedet. Jeg ser slet ikke noget problem i det, men så er det nævnt. 

Hvis man står i en situation med et underlag, man virkelig ikke ønsker at skade, så er den her musemåtte nok noget af det mest perfekte jeg har set. 


Software til musen

TurtleBeach Grip Arena 10TurtleBeach Grip Arena 11TurtleBeach Grip Arena 12TurtleBeach Grip Arena 13TurtleBeach Grip Arena 14

Softwaren er helt igennem udmærket. Alle knapper kan justeres, bruges til at åbne programmer, makroer og hvad man ellers kan have behov for. Det betyder, at hvis man er rigtigt god til at ramme, de desværre relativt små knapper, der går fra 1-12, er det en glimrende mus i forskellige programmer foruden spil.

Der er intet underligt ved softwaren. Makroer kan justeres efter ønske, altså et tryk du brugte 800ms på at lave, kan justeres om, så det tager 50ms i stedet. Musen ligger godt i hånden og generelt virker den både holdbar og slidstærk.


Test & Resultat

Min oplevelse med Turtle Beach's produkter er, at de er lavet til at holde. Om de er verdens bedste og har verdens bedste specifikationer, er egentligt irrelevant. Deres ARENA mus er meget behagelig at anvende, og efter nogle timer i Legue of Legends, Stormfall: Age of War og World of Warcraft vender man sig til knapperne. Musemåtten er om ikke andet for fed, for skal det være overkill, så gør det med stil. Det var et lidt underligt spring for mig, for jeg er endelig ved at vende mig til Whetstone, og "TRACTION" er en vaskeægte stofmåtte. 


Konklusion

Jeg havde egentligt ikke de store forventninger til de her produkter. Jeg kender ikke Turtle Beach specielt meget, og det er ikke et mærke, jeg ville springe ud og købe. Nu hvor jeg har testet deres produkter, må jeg erkende, at de lever op til forventningerne. Foruden at knapperne på musen måske er lidt for små til min tommelfinger, så kørte musen behageligt og der var ingen underlige reaktioner fra den.

Musemåtten er også ganske lækker hvis man er til stof, og størrelsen får selv den mest garvede gamer til, at kigge en ekstra gang. Jeg kan specielt godt lide, at den kan have både dit tastatur, mus osv. på sig, hvis du har et ømtåleligt bord.

plus

 • Musen er fantastisk
  Jeg er ikke selv til den her type mus med rigtig mange knapper. Men er du god til at spille et spil, hvor du kaster spells og i det hele taget bruge mange knapper, så er ARENA virkelig værd, at overveje.
 • Får hastigheden op
  Det ser jeg som et stort plus, for når alle er cirka lige gode til et spil, så er det marginalerne der tæller. Med 12 sideknapper, der er nemme at programmere til dit behov, er du ret godt kørende.
 • Nem og enkel at bruge og sætte op
  Der er ikke meget videnskab i at komme i gang med at bruge den. Softwaren er super enkel og føles bekendt på en god måde.

minus

 • For små knapper
  De 12 sideknapper er en anelse små, men det er en bagatel og man vender sig til det.

plus

 • Størrelsen
  Dejligt med en gigantisk musemåtte. Den beskytter bordet og musen har godt med plads.

minus

 • Ret standard stof musemåtte
  Musemåtten føles ret standard. Den kradser en smule og har med garanti, et håndledsmærke efter længere tids brug.

overallscore8

silver

 


Conclusion

I really didn't have high expectations towards these products. I'm not familiar with Turtle Beach and it's not a brand I would jump out and buy. Now when I finally have had the change to test their products I gotta admit that they are pretty good. Besides the point that the buttons on the mouse are a little tiny for my thump the mouse itself ran perfectly all the time with no strange reactions or hiccups. 

The mouse pad is also really nice especially if you prefer cloth and the size will make even the most experienced gamer look again. I really like it can have both my keyboard, mouse etc if you have a volatile table.

plus

 • The mouse is great
  I'm not personally into mouses with this many buttons. But are you really good at a game where you cast spells and uses a lot of buttons often then ARENA is really worth considering.
 • Gets the speed up
  I see that as a big plus. When everyone is around at the same skill level in a game it's the marginals there count. With 12 side buttons whitch are easy to program to your need you are pretty well geared.
 • Very simple to setup
  There isn't a lot of science needed in order to get started with the mouse. The software feels super simple and familiar in a good way.

minus

 • Small buttons
  The 12 side buttons are a bit small. It's a trifle and you'll get used to it.

plus

 • The size
  Great with a giant mouse pad. It protects the table and the mouse itself have lot of room.

minus

 • Pretty standard cloth mouse pad
  The mouse pad feels pretty standard. It's a bit scratchy and it will have a print after your wrist when you used it a while.

overallscore8

silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 593 gange
Log ind for at skrive en kommentar.