Onsdag, 27 april 2016 07:44

Tesoro Ascalon - En meget let mus med RGB lys

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Så har vi igen en gamer mus til test her på siden, og denne gang er det er en pro gamer mus fra Tesroro.

Tesoro ascalon S

tesoro logo

Tesoro Teknologi USA Inc, et team af USA's spilentusiaster. Med det formål at designe unikke produkter. Vi fokusere på gaming og vores mission er at skabe produkter med bedre design, øge og nå til toppræstationer. I de senere år har gaming industrien udviklet sig til det ultra-konkurrencepræget marked, som vi ser i dag. Men vi er stadig et relativt ungt firma, etableret i 2011. Tesoro vil fortsætte med at stræbe efter det bedste og løbende evaluere vores præstation mod de allerbedste af de bedste. Tesoro kunne ikke eksistere uden gaming samfundet, der inspirerer os til at udmærke os i design og produktion af vores prisbelønnede gear. Som spillernes selskab, vil vi fortsætter med at udvide til nye horisonter og skubbe grænserne yderligere med hvert produkt.


Specifikationer

Color Black
DPI 6400
Sensor Optical
Number of buttons 7
Game Genre FPS / RTS / MOBA
Memory Size 512KB
Detection High Speed up to 200 ips
Acceleration 50g
No. of Macro Keys 35
No. of Game Profiles 5
LED YES
Color option 16.8M RGB
USB Cable length 2 meters, braided
Software YES
Polling Rate Adjustable, up to 1000Hz
Connector USB, Gold-Plated
Lift of distance Controllable, 1 to 5mm lift detection
Dimensions WxLxH 134x78x40.5mm
Weight 125g

Video


Design & Features

Tesoro ascalon 7Tesoro ascalon 8

Dette her er hvad der er kassen, og det er ikke meget men nu er det jo kun en mus vi skal bruge.

Pakkens indhold:

 • Tesoro Ascalon
 • Brugsanvisning

Tesoro ascalon 9Tesoro ascalon 10Tesoro ascalon 11Tesoro ascalon 12

Selve indpakningen fortæller lidt om hvad du kan forvente af denne mus, og nogle af disse ting kan du se herunder.

 • 6400 True DPI.
 • Fuld RGB LED kontrol.
 • Og en let anvendelig software med mange funktioner.
 • 7 programbar knapper.

Tesoro ascalon 0Tesoro ascalon 1Tesoro ascalon 2Tesoro ascalon 3

Tesoro ascalon 4Tesoro ascalon 5

Lidt billeder af hvordan musen ser ud fra alle vinkler, og en ting man lægger mærke til, er de 7 knapper som kan programmers, som man ville i softwaren der følger med. Men kan også se, at der er mulighed for at hvile ens tommelfinger på en kant de har lavet på højre side af musen. Og det skal lige siges, at der kommer lys ud fra musehjulet og fra logoet, og man kan vælge imellem 16,8 mio farver.

Tesoro ascalon 6

Lige et billede af det beskyttede kabel, som jeg rigtig godt kan lide, da det som navnet siger, er med til at beskytte kablet.


Software

Softwaren er let og betjene, og man finder super hurtigt ud af, hvordan det hele virker, ellers har jeg ikke noget at komme efter i softwaren, andet end der ikke er noget nytænkning af funktioner.


Test & Resultat

Som med alle andre mus jeg har testet, har jeg brugt den i spil og i det daglige brug ved min PC. Til at starte med, var en af de ting jeg først bemærkede nemlig vægten, da den ikke vejer noget overhovedet, men er det så et plus at den ikke vejre noget? Og her må jeg sige ja, da jeg syntes det er lækkert med en let mus. Så nu skal vi til det positive, og her må jeg sige at musen føles rigtig godt i ens hånd, da den er formet så den passer 100% til min lille hånd. Noget andet jeg også lægger mærke til hurtigt er, at man kan hvile sin tommelfinger på en kant i højre side af musen, og dette syntes jeg er super godt tænkt af Tesoro. Til at starte med, havde jeg lidt bøvl med musehjulet, som jeg ikke helt var tilfreds med, men jeg fandt ud af, at der var noget skidt eller lignede som gjorde at den ikke virkede korrekt, men efter jeg fik dette fjernet virker det hele som det skal. Musen har virket super godt i spil, og jeg har ikke bemærket noget negativt, og heller ikke til det daglig brug, som fx. billedredigering og browsing. 


Konklusion

Hvis du står og ikke har så mange penge til en gamer mus, og der skal være RGB lys i den, så er denne mus måske noget for dig. Men en ting du skal vide inden du bestiller den er, at det er en MEGET let mus, og der er ikke nogle muligheder for at tilføre mere vægt som man ser på andre gamer mus. Men ellers så er musen lavet i en rimelig kvalitet, og kan holde i lang tid ville jeg regne med. Ellers er der ikke mere jeg syntes vi mangler at fortælle om Tesoro Ascalon top musen.

plus

 • Knapper
  Hele 7 programbare knapper følger med den mus.
 • RGB
  Der er mulighed for at man kan skifte imellem 16.8 mio farver to steder på musen.
 • Software
  Meget brugervenlig software

minus

 • Ikke noget at nævne

Conclusion

If you are on the look out after a gamer mouse and it has to have RGB lights, but you don't have that much to chip in, this might be a mouse just for you. One thing you have to know though, is that it is VERY light, and you're not able to put on more weight as you can on others. But other than that, it's a farely good quality mouse, which I think will last for a long time. Other than that I don't think there is any more to say about the Teroso Ascalan top mouse.

plus

 • Keys
  7 programable keys follows with this mouse.
 • RGB
  It's possible to choose between 16.8 million colors, on 2 areas of the mouse.
 • Software
  Very userfriendly software.

minus

 • Nothing to mention

 

Du kan følge os på Twitter, like vores Facebook-side og Facebook-gruppe, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 846 gange
Log ind for at skrive en kommentar.