Tirsdag, 16 december 2014 12:18

SteelSeries Sensei Wireless - er det en god gaming mus?

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)

SteelSeries Sensei Wireless gaming mus er nu ude, og den har et super lækkert design, som vil tiltale de fleste gamere verden over!

steelseries sensei wireless gaming mouse

En lille sag, den er jo næsten lige til at tage i lommen!


Fra dag ét har SteelSeries været fokuseret på at producere high performance gaming gear der anvendes af de mest krævende, top professionelle gamere over hele verden og periferiudstyr, der leverer høj kvalitet og en konkurrencemæssig fordel til spillere i alle faglige niveauer. Vi tror på at vinde, som de fleste spillere gør, ikke blot forsøge!
steelseries logo
Vi vil ikke kede jer med frække slogans, og forsøge at understrege vores autenticitet som gamere. Vi erkender fuldt ud, at de bedste professionelle spillere i verden ved mere om hvad de ønsker, og hvad der vil gøre dem bedre, end vi gør. Vi er stolte af at arbejde sammen med vores partnere, men vi kan ikke tage æren for deres uvurderlige bidrag og feedback. I stedet siger vi det som det er: de hjælper os. Vi vil gerne vide, hvad der virker og hvad der ikke gør. Af denne grund skaber SteelSeries innovative løsninger, der giver en konkurrencefordel for alle spillere.

Enhedstype Mus
Bredde 6.9 cm
Dybde 12.9 cm
Højde 4.1 cm
Vægt 120 g
Indgangsudstyr
Forbindelsesteknologi Trådløs, kabling
Grænseflade USB, 2.4 GHz
Teknologi i detektering af bevægelse Laser
Antal knapper 8
Bevægelsesopløsning 8200 cpi
Præstation 30 G maksimum acceleration, 1 ms svartid, 1000 rapporter per sekund, 150 tommer per sekund, realtids følsomhedsswitching 50 - 8200 cpi
Egenskaber Programmerbare knapper, oplyst rullehjul, omstillelig opløsning, blød gummi holder, flerfarvede LED'er, flettet kabel, genoplader, 4-zoners belysning, Pixart ADNS 9800 lasersensor
Ekspansion / Konnektivitet
Interface 1 x USB - 4-PIN USB type A
Diverse
Udstyr inkluderet Belyst opladningsbasestation af aluminium
Overensstemmelsesstandarder Plug and Play
Medfølgende programmer / Systemkrav
OS nødvendig Apple MacOS X, Microsoft Windows
Producentgaranti
Service & Support 2 års garanti
Detaljer om service & support Begrænset garanti - 2 år

Video
 

Sensei wireless l 1 Sensei wireless l 2

Her kan du se musen, som den kommer i boksen. Meget flot og har en super proffesionel boks med, som har al information, som man kunne tænke sig.

Sensei wireless l 9

Når musen er pakket ud har man disse ting, som er ledning, docking station, brugsanvisning og musen. Det hele er pænt pakket ind og ligger sikkert beskyttet i boksen, det giver et godt look og en idé om at man har købt et kvalitets produkt, hvor producenten gerne vil vise at de passer på deres produkter, når de skal ud til kunderne.

Sensei wireless l 4 Sensei wireless l 5

Sensei wireless l 6 Sensei wireless l 7

Her kan man se designet på musen, som er et super fedt og slick design, og ikke mindst simpelt og minimalistisk. Alt i alt et moderne look, som de fleste kan lide, så den passer til sit gaming setup.

Sensei wireless l 14

Til den her mus, medfølger der også en docking station, som kan bruges til at lade ens mus op med, hvis ikke man ønsker at have ledningen sat direkte til ens mus. Men det burde aldrig blive et problem. da den kan holde strøm i 20 timer!

Sensei wireless l 15 Sensei wireless l 16

Her kan man se når der er gang i musen. Jeg synes at den er super lækker at se på, og har et meget proffesionelt design, som giver det minimalistiske look, som jeg gerne vil have for at den ikke stikker alt for meget ud i forhold til mit gaming setup. Jeg ved der er mange andre end mig, der synes at dette er en lækker mus, alene på baggrund af dens minimalistiske træk.


steelseries senseiwireless engine

Man kan også få et program til musen som hedder Steelseries Sensei Wireless Engine. Dette er et program som du kan bruge til at ændre musens indstillinger, som eksempelvis dens farver eller dens hastighed. For at komme i gang med at bruge musens software, skal du ind og hente driveren og softwaren dertil. Og derudfra kan man rette det til - så ens gaming bliver optimal.

Det er en meget nem menu at bruge, og det tager kun få sekunder at lære det at kende, så alle kan være med, da SteelSeries har sørget for at lave en nem og overskuelig brugerflade til deres software.


Okay jeg har haft musen i 3 uger og nu er jeg klar til at fortælle jer om den!

Jeg synes at den har klaret det godt, jeg har meget styr på gaming mus, da jeg har haft en del og derfor mener jeg at jeg har styr på det. Jeg synes at musen er god og den er super nem at få styr på, det tog mig ikke ret mange timer, førend jeg kunne bruge den som en professionel. Jeg bruger den medfølgende ledning, da jeg vil være sikker på at den aldrig kommer til at miste forbindelsen, jeg har dog også brugt den uden ledning og jeg kan sige at det virker fuldstændig fremragende. Den køre som en drøm, og har aldrig nogensinde haft problemer med at den mistede forbindelsen, og sådan skal det også være, da musen ligger oppe i den høje ende af prisskalaen, så når man køber sådan en, så forventer man også at den virker som den skal.

Men når det er sagt, så har jeg også fundet nogle problemer med musen. Jeg har sat "sleep timer" på max, men ofte går den i "sleep mode" meget før tiden på de 15 minutter. Jeg har prøvet at geninstallere driveren og diverse ting mange gange, for at være sikker på at det ikke er i min ende det går galt, men det hjalp desværre ikke.

Musen er også utrolig langsom om at starte op, og nogle gange så langsom at det ville være hurtigere at tage USB stikket ud og sætte det i igen, og det synes jeg ikke er optimalt, for en mus af denne kaliber.

Personligt synes jeg også at til en gaming mus, der skal der medfølge vægte, da vi ikke alle kan lide at bruge en let mus. Og specielt til en mus i dette prisleje, er det ikke i orden at man ikke kan skifte vægten på musen, jeg vil gerne selv personligt, have en mus som vejede en smule mere, men der er mange af mine venner som har prøvet musen, og synes at vægten er helt perfekt, så det kan godt være at jeg er er en af de få, som godt vil have en mus som er noget tungere.

Men ellers er der ikke nogle problemer med musen. Den er super hurtig, den kører næsten perfekt, og har et meget fedt design, og er utrolig lækker at holde på, når man gamer med den. Jeg tror alle gamere på et eller andet tidspunkt, har haft et problem med at de får ondt i deres hånd når de gamer, men det har aldrig været et problem med denne mus.


Produktet er udlånt af: SteelSeries
Prisen på produktet: 975,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Okay, nu har jeg haft SteelSeries' Sensei Wireless gaming mus til test i nogle uger, og jeg har en masse ting som jeg gerne vil dele med jer, hvad jeg synes om den, og hvad for nogle ting som jeg godt kan lide, samt de ting som jeg synes der måske skulle have været anderledes for en gaming mus. Jeg har haft en del problemer med musen, og jeg har søgt over alt på internettet og prøvet mig frem, men der er nogle ting som jeg ikke har kunne fikse, men når man læser rundt på internettet, ser det ud til at det ikke kun er mig som oplever disse problemer.

Jeg kan sige at musen er god nok, den kører som den skal, den har fint lys og har et godt design, men jeg synes at prisen er alt for høj i forhold til hvad man får, man får ikke super meget for sine kroner, men hvis man støtter SteenSeries, så er det et super fedt produkt.

Der er nogle mangler og nogle fejl, jeg synes at der skulle have medfulgt vægte til den, og at de skulle have haft fikset problemet med "sleep mode", men alt i alt en OK gaming mus, men vil ikke kalde det et high-end produkt.

 
plus
 
 • Design
  Jeg synes at musen, har et super fedt design.
 • Softwaren
  Den kører som de har lovet, og der er mulighed for at lege en masse med det, og få musen tweeket til dine behov.
 • Batteritid levetiden
  Den medfølgende docking station er flot, og musen har en utroligt lang batteri levetid, og kan sagtens holde i de 20 timer som er lovet, selv med lyset tændt.
 • Underlag
  Den glider godt, på mange overflader.
minus
 • Vægten
  Der mangler muligheden, for at kunne ændre på musens vægt.

overallscore7

 silver

 

 

Okay, now I have had SteelSeries' Sensei Wireless gaming mouse for test in a few weeks, and I have a lot of things that I want to share with you, what I think about it, and the thing that I like and the things I think that perhaps should have been different for a gaming mouse. I have had some problems with the mouse, and I have searched all over the internet and tried me forward, but there are some things that I have not be able to fix, but when you read around the internet, it seems that is not just me who are experiencing these problems.

I can say that the mouse is good enough, it is running as it should, it has fine light and a good design, but I think the price is too high compared to what you get, you do not get super much for your money, but if one supports SteelSeries, it's a really cool product.

There are some flaws and some errors. Personally, I think that the mouse should have been enclosed with some weights, and that they should have had fixed the problem with "sleep mode", but all in all it's an OK gaming mouse, but would not call it a high-end product.

 
plus
 • The design
  I think that the mouse has a really cool design.
 • The software
  It runs as they have promised, and there is the opportunity to play a lot with it, and get the mouse tweeked to your needs.
 • The battery lifetime
  The supplied docking station is nice, and the mouse has an incredibly long battery life, and can easily last for the 20 hours as promised, even with the lights on.
 • Surfaces
  It glides well on numerous surfaces.
 
minus
 • The weight of the mouse
  Lacking the option to change the weight of the mouse.
 

overallscore7

silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 1201 gange
Log ind for at skrive en kommentar.