Mandag, 13 april 2015 18:01

SteelSeries DeX - En musemåtte der brillierer

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

SteelSeries' nyeste påfund DeX, er en gaming musemåtte der skal sikre høj performance. Den fantastiske overflade med teksturer i 3D, giver en fænomenal præcision.

Start billede 2

steelseries logo

Fra dag ét har SteelSeries været fokuseret på at producere high performance gaming gear der anvendes af de mest krævende, top professionelle gamere over hele verden og periferiudstyr, der leverer høj kvalitet og en konkurrencemæssig fordel til spillere i alle faglige niveauer. Vi tror på at vinde, som de fleste spillere gør, ikke blot forsøge! Vi vil ikke kede jer med frække slogans, og forsøge at understrege vores autenticitet som gamere. Vi erkender fuldt ud, at de bedste professionelle spillere i verden ved mere om hvad de ønsker, og hvad der vil gøre dem bedre, end vi gør. Vi er stolte af at arbejde sammen med vores partnere, men vi kan ikke tage æren for deres uvurderlige bidrag og feedback. I stedet siger vi det som det er: de hjælper os. Vi vil gerne vide, hvad der virker og hvad der ikke gør. Af denne grund skaber SteelSeries innovative løsninger, der giver en konkurrencefordel for alle spillere.

 

Specifikationer

Width 320 mm
Length 270 mm
Height 2 mm
Weight 212 g
Additional Features Heat-bonded Edging
Speed-optimized, Tooled Surface
Wash It If Needed

Video


Design & Features

steelseries DeX 1

SteelSeries har i denne omgang skabt en gaming musemåtte, der er bygget ud fra målet om at opnå en høj performance, til konkurrencepræget gaming.
DeX er kulminationen af forskning, test og beskæringsteknologi gennem det sidste årti, og er derfor den eneste musemåtte du nogensinde får brug for.

steelseries DeX 3steelseries DeX 2

Venstre billede illustrerer overfladen af stof lavet med 3D teksturer, for at opnå mindst mulig friktion mellem mus og musemåtte. Mønsteret sørger for at give en blød, men konsekvent bevægelse, uanset retningen.
Selv SteelSeries logoet som ses på højre billede, er lavet så man kan glide musen over dette, uden nogen former for tab i præcision og hurtighed.

Bliver DeX beskidt, er det nemt lige at køre en våd klud over, for så at vende tilbage til hvad man kom fra.

steelseries DeX 4steelseries DeX 5

Dex' iøjenfaldende orange bund, består af en tung silikonebase, som sikrer at musemåtten ikke glider rundt på bordet, når tingene går vild for sig.

Overdelen og silikonebunden er bundet sammen med varme, som sikrer at siderne hverken bliver grimme at se på, eller flosser. Hvilket medfører at DeX har en bedre, og længere holdbarhed.


Test & Resultat

DeX er blevet testet i mange forskellige sammenhænge, hvilket har været alt fra billedredigering til musikproduktion, samt gaming i forskellige genrer.

Efter nogle få dages brug kunne jeg forøge DPI indstillingerne på min mus, fordi DeX leverede en formidabel præcision.


Konklusion

Endnu en gang har SteelSeries leveret et produkt, der lever op til gamerens høje krav og forventninger til udstyr. Jeg har glædet mig til at skulle teste denne musemåtte og er på ingen måder skuffet. Har intet negativt at sige om DeX. Musemåttens overflade er i en god størrelsesorden og overfladen med teksturer i 3D, giver en fantastisk præcision og hurtighed. I forhold til den vaskbare overflade, er dette et stort plus, da man kun skal tørre af med en våd klud og så er den klar igen. Silikonebasen er også god og har endnu ikke oplevet at musemåtten har rykket sig, når det er gået hektisk for sig. Alt i alt er DeX virkelig værd at tage fat på, hvis man skal ud og investere i en ny musemåtte som bugner af kvalitet, holdbarhed og lækre egenskaber.

plus

 • God kvalitet og længe levetid
  Dugen og silikonebasen giver en fornemmelse af høj kvalitet. De varmebunde sider og den vaskbare overflade, sørger for en god holdbarhed.
 • Præcision og hurtighed
  3D teksturerne i musemåttens overfladen giver en utrolig præcision og hurtighed.
 • God størrelse
  Musemåttens areal er i en god størrelse med et godt råderum.

minus

 • Intet.

overallscore10

gold

 


 

Once again, SteelSeries has delivered a product that lives up to the high demands and expectations of the equipment. I have been looking forward to test this mousepad, and is in no way disappointed. I've got nothing negative to say about DeX. The surface has is a good size, and the surface textures in 3D, provides great precision and speed. Compared to the washable surface, this is a big plus, as you only need to wipe it with a wet cloth, and then it is ready again. The silicone base is also good, and I haven't yet experienced the mouse pad has budged away, when it's gone frantic. All in all, DeX is really worth addressing, if you're going to invest in a new mouse pad, full of quality, durability and delicious properties.

plus

 

 

 • Good quality and long lifetime
  The fabric and silicone base gives a sense of high quality. The base and the washable surface, provides a good durability.
 • Precision and speed
  The 3D textures on the mouse pad surface, provides incredible precision and speed.
 • Good size
  The mouse pad area, has a good size, with a good margin.

minus

 • Nothing.

overallscore10

gold

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 1095 gange
Log ind for at skrive en kommentar.