Torsdag, 20 marts 2014 13:44

Sharkoon FireGround - En musemåtte med stor potientale

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Sharkoon er ude med en rigtig fed musemåtte, og størrelsen er maksimal!

MUSE32

Musemåtten sørger for at man kan have både tastatur og mus på, kom med ind og se hvad vi synes om den!


Produktet er udlånt af: Sharkoon
Prisen på produktet: 377,-
Produktet kan købes her: Føniks
 
Under udviklingen og design af vores produkter, har vi altid vores kunders behov i tankerne. Forbrugerne gør ikke længere deres købsbeslutninger alene på det grundlag af tekniske egenskaber, men placerer nu højere på lydløs drift og energieffektivitet for deres hardware.
sharkoon logo
To hovedkvarter, en i Tyskland og Taiwan garanterer direkte kontakt med producenter og leverandører i Asien samt andre samarbejdspartnere i hele verden. Et team af højt kvalificerede medarbejdere i områderne Sourcing/Indkøb, QA, produktudvikling, design og salg arbejder alle på at videreudvikle Sharkoon's produktlinje.

Produktet er udlånt af: Sharkoon
Prisen på produktet: 377,-
Produktet kan købes her: Føniks
 
Combined support for keyboard and mouse
Suitable for both left and right-handed use
Exceedingly robust and extremely strong surface material
Absolutely nonslip “rubber base” for a perfect hold
Smooth gliding for maximum mouse precision
Nonslip knobs for a secure hold on the keyboard
DurableStitch sewing
Low height of only 2.5 mm
Dimensions: 855 x 345 mm
Weight: 433 g

Produktet er udlånt af: Sharkoon
Prisen på produktet: 377,-
Produktet kan købes her: Føniks
 

Small 1 Small 3

Billedet til venstre er selve delen hvor ens tastatur skal stå, der er nogle gummi dutter over det, så tastaturet ikke flyttes rundt, og glider, hvilket er meget praktisk! På højre side kan vi se disse gummi-dutter lidt tættere på, samt det mærkat som er på måtten!

Small 4

Her kan vi se det fra musens side, måtten er meget glat, som vi fx. kender fra diverse andre stofmåtter, kanten syntes jeg dog er bedre udført, da denne ikke går så nemt i stykker, som jeg har oplevet med mange andre, denne bliver ikke dårlig fordi man kører armen meget på den, eller slidt på samme måde.

Small 6

Her kan vi tydligt se der er masser af plads! -Jeg har været vant til en måtte af stor størrelse, og troede det ville genere mig ikke at have samme plads til musen, jeg tog grueligt fejl, der er plads, og der er mere end rigeligt!

Der er også plads til de helt store tastaturer, som man kan se på billedet!

Small 2

På højre side kan man se selve mærket og navnet på måtten, det er ikke for stort eller småt, og jeg syntes det passer super godt på kanten af højre side!


Produktet er udlånt af: Sharkoon
Prisen på produktet: 377,-
Produktet kan købes her: Føniks
 
Jeg har nu brugt FireGround i længere tid, og er virkeligt faldet for den, kan absolut ikke se mig selv benytte en anden måtte igen! Jeg er helt vild med at man har både tastatur og mus på måtten, så er underlaget ikke anderledes uanset hvor en arm er, og på den måde føler jeg det er oplagt at bruge den, begge ens arme er i samme højde, hvorfor skal de så ikke være i samme højde på bordet?
Musen glider nemt over måtten, og tastaturet rokker sig slet ikke, og det samme gælder selvfølgeligt måtten, den er solidt plantet på bordet, og har ikke flyttet sig siden jeg placerede den på bordet!
 
plus
  • Flot og gennemført design
    Super lækker og flot design, er vild med at den er syet rundt om kanten, det giver uden tvivl mere holdbarhed. Musen glider stille over den, og uden anmærkninger, absolut en måtte af høj kvalitet.
 
minus
  • Intet.
overallscore9 
silver
 

 
I've been using FireGround for a long time and i've really fallen for it, i can definitely not see myself using another mat again! I absolutely love that you have both the keyboard and mouse on the mat, the surface is not different regardless of where the arm is and the way I feel it's natural to use it, both your arms are at the same height, why should they so do not be at the same height on the table?
The mouse glides easily over the mat and the keyboard does not budge at all, and the same applies, of course, for the mat, it is firmly planted on the table and has not moved since I placed it there!
 
plus
  • Beautiful and accomplished design
    Super cool and nice design, love that it is sewn around the edge, it undoubtedly gives more durability. The mouse glides silently over it, and flawlessly, definitely a mat of high quality.
 
minus
  • Nothing.
 
overallscore9
silver
Læst 863 gange
Log ind for at skrive en kommentar.