Tirsdag, 16 december 2014 19:16

ROCCAT Tyon - En mus, som er bygget til fremtidens PC spil!

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Nye funktioner og tiltag, som ikke er set på en mus før.

ROCCAT TYONStart 

Og til dig der er til det store lysshow, så er denne mus måske noget for dig, med dens 16 mio farver.


roccat logo
Uusi lumi on vanhan surma. Den friske sne vil være døden af den gamle - et ældre finsk visdomsord. ROCCAT ™ er snestormen som gaming industrien mangler. Alt kaldet gaming før må omdefineres. Du går ind i en verden, hvor tre egenskaber vil holde dig på rette vej: alliance, uafhængighed og sandhed. Søen Inari har længe været hemmeligheden bag vores ROCCAT forskerne, også kaldet "Aimo". Med hver enkelt ROCCAT gaming udstyr, vil du kanalisere din energi mere og mere til ROCCAT.

Dimensions Max. length 13.5cm x approx. 7.8cm max. width. 4cm high.
Weight Approx. 126g (excl. cable)
System requirements Windows® 8 / Windows® 8 Pro
USB 2.0 port
Internet connection for driver installation
In the package ROCCAT™ Tyon – All Action Multi-Button Gaming Mouse
Quick-Installation Guide
Manual in EN, DE, FR, ES, PT, PL, RU, TR, DK, FI, SE
Technical Specifications Pro-Aim Laser Sensor R3 with up to 8200dpi
1000Hz polling rate
1ms response time
12000fps, 10.8megapixel
30G acceleration
3.8m/s (150ips)
16-bit data channel
1-5mm Lift off distance
Tracking & Distance Control Unit
72MHz Turbo Core V2 32-bit Arm based MCU
576kB onboard memory
Zero angle snapping/prediction
1.8m braided USB cable
Features 8200 DPI PRO AIM (R3) LASER SENSOR - for precision gaming at its best
X-CELERATOR THUMB PADDLE - for unrivaled command capabilities
FIN SWITCH - for rapid and instinctive control
ROCCAT™ EASY-SHIFT[+]™ - on-the-fly button duplicator
16.8M MULTI-COLOR ILLUMINATION - customizable two-level light system
TRACKING & DISTANCE CONTROL UNIT - less pick-up flight for precise gaming
16 MOUSE BUTTONS - programmable + solid 2D mouse wheel
32-BIT PROCESSOR + 576KB MEMORY - for rapid macro storage and execution
ERGONOMIC - natural form-fitting design

Video

ROCCAT TYON S4

Så har vi haft mulighed for at teste ROCCAT Tyon, som er en meget speciel mus, hvor der er tænkt over hvordan at vi skal kunne bruge en mus i fremtidens spil. Dette ville jeg komme nærmere ind på senere. Musen er udstyret med mange, og meget avanceret knapper, som får denne mus til at udskille sig fra mange af de andre du ser på markedet. 

ROCCAT TYON S17 ROCCAT TYON S18

ROCCAT TYON S1 ROCCAT TYON S2

Pakkens indhold:

 • ROCCAT Tyron
 • Brugermanual

ROCCAT TYON S8 ROCCAT TYON S5

ROCCAT TYON S6 ROCCAT TYON S7

ROCCAT TYON S11 ROCCAT TYON S12

Som i kan se på disse billeder, ser musen meget lækker ud i det mat finish materiale, den er lavet i. Musen måler 13,5 × 7.8 x 4 cm, og vejer kun 126g. På den venstre kant er der to ekstra knapper, og det sammen i højre side, og i midten har vi musehjulet, der også har en knap-funktion. Og som noget nyt har vi en ekstra funktions-knap, jeg ville kalde en rygfinne-knap. Den bruges af dine fingerled, og er ikke set før, den er udstyret med et højre og venstre klik, til udførelse af hurtige kommandoer.

ROCCAT TYON S15 ROCCAT TYON S16

Her kan i se den knap der er nederst, som er til tomlenm og bruges til det de kalder easy shift. Det bruges til at skifte mellem det knappe-valg du har til spil, og så til dem du har når du sidder i windows og arbejder. Ovenover easy shift og din tommelfinger, finder vi to andre tommelfinger knapper, og så er der en helt ny funktion nemlig X-Celerator Analog. Denne enkelt akse giver os mulighed for tilt og pitch i spil, eller skifte i mellem billeder og zoom-niveau i vores OS.

 

Tjek dette link for mere info om de nye funktioner, eller se videoen herunder.

ROCCAT TYON LYS S0 ROCCAT TYON LYS S1

Her ses et eksempel på, hvordan lyset er på denne mus. Der er led lys i bunden, og ved musehjulet. Og man har mulighed for at skifte imellem 16 mio. farver, og man kan indstille alle funktionerne i deres software.


 

Video

I min test, har jeg gamet en del med denne mus, for det er hvad den ligger op tilm med alle de knapper og funktioner, som den er udstyret med. Under alle mine teste har jeg været mere end godt tilfreds. Jeg har testet de nye funktions knapper som X-Celerator Analog, og finnen der sidder i toppen, som også er et nyt tiltag af knap-funktion. Disse to nye knap-funktioner er rigtig fede, og ikke mindst nyttige i mange spil, og giver en stor fordel i eksempel fly og tank spil. Software der følger med, er også nem at finde rundt i og har alle de funktioner, man kunne tænke sig. Følsomheden er helt i top, og den er meget præcis at bruge, med den høje DPI. Det eneste jeg godt kunne tænke mig, var mulighed for at tilføre vægt til musen, da jeg synes den er lidt for let, til mit brug i spil.

Produktet er udlånt af: ROCCAT
Prisen på produktet: 649,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Jeg har nu testet denne mus igennem de sidste par uger, og føler mig godt tilpas med denne mus. Men må sige at den er lidt for advanceret til mit forbrug af musefunktioner. For den har utrolig mange funktioner at byde på, en af de ting jeg synes er fedt at bruge, er X-Celerator Analog, som er en ny funktion, jeg ikke har set før. Den giver dig nye muligheder for at tilte dit fly, helikopter, eller hvad du nu kan finde på at tilte i spil. Og jeg har lagt en video ind af funktionen i anmeldelsen. Selve følelsen af at bruge musen over længere tid, er rigtig god. Den er lavet i nogle lækre materialer og er meget robust. Softwaren der følger med, er flot og nem at bruge, og som noget nyt er der en dansk oversætter i bunden, som kan oversætte den tekst du ikke forstår. Så her til sidst, DIG som spiller en del fly spil eller Battlefield 4 m.fl.,så er du nød til at anskaffe dig denne mus, for den er rigtig lækker, med den nye tilt funktion, som du kan bruge når du flyver eller måske også sidder i en tank og vil dreje rundt, det er virkelig nyttigt og fungere godt i praktisk brug.
 
plus
 • Nye knapper

X-Celerator Analog, og finne i toppen.

 • Design

Robust, mat og en lækker finish, samt beskyttet kabel.

 • Lys

Den kan ses i mørke, med de 16 mio. farver.

 • Software

Flot og virkelig nem at bruge, med de mange funktioner.

 
minus
 • Vægten

Ville gerne have haft, at den var lidt tungere.

overallscore9

 silver

 

 
I have now tested this mouse over the past few weeks, and I feel comfortable with this mouse. But I must say it is a little too advanced for my consumption of mouse functions. Cause it has so many features to offer, one of the things I think is cool to use, is the X-Celerator Analog, which is a new feature that I have not seen before. It gives you new opportunities to tilt your plane, helicopter, or whatever you can find to tilt in the game. And I have inserted a video in the article, of the feature. The feeling of using this mouse over a longer time, is really good. It is made of some exquisite materials and is very robust. The software that comes with the mouse, is great and easy to use, and as something new, there is a Danish translator at the bottom which can translate the text you do not understand. So here at the end, TO YOU who plays a lot of flight games or Battlefield 4 etc., then you have to get yourself this mouse, because it is really delicious, with the new tilt feature that you can use when flying or perhaps sitting in a tank and will turn around, it's really useful and functions well in practical use.
 
plus
 • New buttons
  X-Celerator Analog and the fin at the top.
 • The design
  Sturdy, mat and a nice finish and protected cable.
 • The light
  It can be seen in the dark, with the 16 million colors.
 • The software
  Beautiful and really easy to use, with many features.
 
minus
 • The weight
  Would have liked that it was slightly heavier.
 

overallscore9

silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 1061 gange
Log ind for at skrive en kommentar.