Lørdag, 10 maj 2014 10:35

Roccat Kone Pure Color Edition "Hellfire Red" - GAME ON!

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

I dag skal vi tage et kig på en nyere udgave af deres Kone Pure, nemlig deres Color Edition.

 Start billede

Musen kan indstilles til at lyse op med forskellige farver i logoet, og har en behagelig og lækker soft-touch overflade, og et sprødt design.


Produktet er udlånt af: Roccat
Prisen på produktet: 499,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Uusi lumi on vanhan surma. Den friske sne vil være døden af den gamle - et ældre finsk visdomsord. ROCCAT ™ er snestormen som gaming industrien mangler. Alt kaldet gaming før må omdefineres. Du går ind i en verden, hvor tre egenskaber vil holde dig på rette vej: alliance, uafhængighed og sandhed.
 roccat logo

"DO IT YOUR OWN WAY AND DON'T TALK SHIT"
- Det er den udtalelse ROCCAT følger.

Søen Inari har længe været hemmeligheden bag vores ROCCAT forskerne, også kaldet "Aimo". Med hver enkelt ROCCAT gaming udstyr, vil du kanalisere din energi mere og mere til ROCCAT.


Produktet er udlånt af: Roccat
Prisen på produktet: 499,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
 
Technical Specifications Pro-Aim Laser Sensor R3 with up to 8200dpi
1000Hz polling rate
1ms response time
12000fps, 10.8megapixel
30G acceleration
3.8m/s (150ips)
16-bit data channel
1-5mm Lift off distance
Tracking & Distance Control Unit
72MHz Turbo Core V2 32-bit Arm based MCU
576kB onboard memory
Zero angle snapping/prediction
1.8m braided USB cable
Dimensions Max. width 7cm x approx. 12cm max. Length
Weight Approx. 90g (excl. cable)
System requirements Windows® XP/Windows Vista® 32/64-bit/Windows® 7 32/64-bit
Windows® 8 / Windows® 8 Pro
USB 2.0 port
Internet connection for driver installation
In the package ROCCAT™ Kone Pure - Core Performance Gaming Mouse
Quick-Installation Guide
Instructions in EN, DE, FR, ES, PT, PL, RU, TR, DK, FI, SE

Produktet er udlånt af: Roccat
Prisen på produktet: 499,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Produktet er udlånt af: Roccat
Prisen på produktet: 499,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Pic11

Her ses pakkens indhold:

 • Roccat Kone Pure Color Edition
 • Brugsanvisning
 • Seddel angående brug

Pic1 Pic2

Her kan man se pakken udenpå, med låget åbnet. Der står noget forskelligt information omkring musen og dens egenskaber.

Pic5 Pic7

Her ses kassen fra toppen, hvor der står at logoet kan skifte farve, at den har deres 2D TITAN WHEEL, Pro Aim Sensor R3 og deres Roccat talk system og meget mere.

På bagsiden står en masse specifikationer omkring musen.

Pic8 Pic9

Her på venstre billede ses musen skråt bagfra, så man kan se hvordan farverne virkelig spiller sammen, og så kan man se deres eget Roccat logo som bliver lyst op når den er sat til.

På billedet til højre set musen skråt forfra. Som man kan se har musen 2 knapper på siden, som man for det meste bruges til at bladre igennem internet siderne. Men på denne kan de også bruges til det, men slår du "Easy-Shift[+]" til så holder du den knap tættest på håndfladen til at skifte over til at bruge musen med andre knapper.     

Pic10 Pic12

Musen er lavet ud af hård plastik, og har efterfølgende fået noget soft touch på den, så den er meget behagelig at holde på. Og så giver den musen en lækker mat-rød overflade.

I bunden ser vi laseren som giver dig 8200DPI at lege med. under det står der med småt "Class 1 Laser Product" så det fortæller dig at det er kram man sidder med.


Produktet er udlånt af: Roccat
Prisen på produktet: 499,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

roccat kone pure color edition s 1 roccat kone pure color edition s 2

roccat kone pure color edition s 3 roccat kone pure color edition s 4

roccat kone pure color edition s 5 roccat kone pure color edition s 6

Softwaren til musen kan godt virke overvældende den første gang du åbner det op, men lad ikke dette skræmme dig, for softwaren er faktisk ret nem og enkel at betjene efter et par dages brug.

Med softwaren kan du stille på DPI, rullehastighed, sensitivitet, advanceret sensitivitet, hvilke knapper der skal gøre de forskellige ting osv osv. Du kan via softwaret få lyset i Roccat logo'et til at skifte farve, hvor der er 16 pre-installerede farver til hurtigt farveskift, men du kan også selv blande en farve sammen så det passer til lige netop dit farvetema. Roccat har også givet dig muligheden for at justere lyset, om det skal lyse hele tiden, pulsere eller om det skal være slukket. Alt dette kan gemmes, for der er nemlig 5 profiler så du kan gemme nogle forskellige sammensætninger til enhver situation, og kan skiftes inde i spillet uden at åbne deres software, det er bare at holde din "Easy-Shift [+]" valgfri knap inde og trykke "+" eller "-" og slippe igen, så skiftes din profil og du er klar til at spille med den rigtige opsætning du har lavet. Roccat har også tilføjet en sjov lille ting til deres software, nemlig en oversigt som viser hvor mange tryk du har lavet med de forskellige knapper, hvor mange gange du har kørt musehjulet op frem og tilbage og hvor mange meter du cirka har flyttet musen, og man bliver overrasket hvor hurtigt det går (Da billedet blev taget havde jeg brugt den i 24 timer (Uden gaming). Når du har flyttet den X antal meter eller trykket på de forskellige knapper X antal gange, så giver den dig et trofæ som er en ting som nogle vil have det sjovt ved da man i realiteten kan konkurrere med vennerne hvis i har en mus fra Roccat.

De har også fået lagt en stemme ind over som fortæller dig når du hæver din DPI, skifter profil, skuer op eller ned eller får et trofæ. Dog skal det siges at den siger kun noget hvis du skifter med musen, og hvis du ikke vil have den til det, eller bare syntes stemmen er for høj, så kan du bare skrue ned for stemmen eller fjerne fluebenene til de forskellige ting.


Produktet er udlånt af: Roccat
Prisen på produktet: 499,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Nu har jeg prøvet musen til lidt forskellige ting, alt fra spil, billede/video redigering og hverdagsbrug som at surfe rundt.  Musen har klaret sig godt igennem det hele, for sidder du og skal redigere rundt, så skruer du bare godt ned for din DPI så du kan rykke rundt langsomt, en god ting hvis du sidder og skal have fat i kanterne af dit billede, eller hvis du sidder og skal klippe rundt i de forskellige videoer.

Der har faktisk intet negativt været angående musen, den har ikke fejlet med at læse overfladen da jeg indstillede den til musemåtten igennem softwaren. Den har virket perfekt igennem alle spil jeg har smidt efter den, om det har været simulations spil, Diablo 3 eller FPS (First Person Shooter) som Battlefield 3 eller 4, helt igennem perfekt.


Produktet er udlånt af: Roccat
Prisen på produktet: 499,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Roccat Kone Pure Color Edition "Hellfire Red" har været en fornøjelse at teste, den ligger godt i hånden og soft touch overfladen er meget behagelig når du bruger den til det forskellige igennem dagen. Dens muligheder med indstilling igennem softwaren er lækkert, for du kan virkelig justere ALT. Musen er testet med Roccat's egen Siru musemåtte, og de to produkter sammen giver dig en lækker kontrol til alt, om det er billede/video redigering eller om du tager kampen op i Battlefield 3 eller 4.  Musen vejer ikke særlig meget, nogle vil mene at dette er et problem for dem, men jeg syntes ikke det er noget problem, dog ville det være lækkert hvis man havde muligheden for at tilføje vægt som i XTD musen. Men alt i alt endnu et lækkert produkt fra Roccat af. 

 
plus
 • Designet
  Roccat tog deres Pure serie og tog skridtet videre. Den nye Color Edition har virkelig et lækkert design, og denne "Hellfire Edition" udgave er perfekt til dig som godt kan lide sammensætningen Sort/Rød.
 • Softwaren
  Er virkelig en ting som kan hjælpe en igennem dit normale forbrug, med alle de muligheder for at finjustere til de forskellige ting du laver foran din pc. At den kan fortælle dig hvilket niveau DPI du har valgt er virkelig en cool ting.
 • Ydelsen
  Er rigtig god til en masse ting. Jeg har både redigeret billeder, Redigeret video, brugt den til spil og til at surfe, og må sige at den overrasker mig. En fed ting er at du bare laver en profil til hver ting, en til billede redigering, en til spil osv.
 
minus
 • Vægten
  Den lave vægt kan godt være irriterende for nogle personer, mulighed for vægtforøgelse havde været perfekt.
overallscore9 
silver
 

 

Roccat Kone Pure Color Edition "Hellfire Red" have been a pleasure to test, it lies comfortably in the hand and the soft touch surface is very comfortable when you use it for the various things through the day. The possibility's you have to fine adjust through the software are very nice, because you can really adjust IT ALL. The mice is tested with Roccat's own Sivu mouse pad, and those two products together gives you a good controle for anything, whether it is picture/video editing, or whether you are taking up the fight in Battlefield 3 or 4. The mice has a low weight and this is a problem for someone, but i don't think it's a problem, however, it would be a cool thing if i had the opportunity to add some weight like the XTD mice. But once again, Roccat delivers a truly nice product.

 
plus
 • The design
  Roccat took their Pure series and took the next step. The new Color Edition have a stunning design, and this "Hellfire Red" version are perfect for you who like the composition Black/Red.  
 • The software
  Can really help you through your normal use, with all opportunities to fine adjust for all the things you are doing in front of your pc. That it can tell you what DPI level you have chosen are really a cool feature.  
 • The performance
  Is really god for a lot of stuff. I have used the mice for editing images, editing videos, used it for gaming and for surfing. And I must say that it surprises me. A cool feature is that you can save a profile for each thing, one for editing images, one for gaming etc.
 
minus
 • The weight
  The low weight would be annoying for some people, the possibility for weight increasement would have been perfect. 
 
overallscore9
silver
Læst 675 gange
Log ind for at skrive en kommentar.