Mandag, 04 januar 2016 18:31

Roccat Kiro - Musen til både højre- og venstrehåndede

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Vi skal i dag se på en mus fra Roccat, og dette er ikke en helt normalt mus. Denne mus kan bruges af både højre- og venstrehåndede, uden store problemer med at skulle vænne sig til at bruge modsatte hånd end man normalt bruger, denne mus har nemlig 2 udskiftelige sider.

roccat kiro

roccat logo

Uusi lumi on vanhan surma. Den friske sne vil være døden af den gamle - et ældre finsk visdomsord. ROCCAT ™ er snestormen som gaming industrien mangler. Alt kaldet gaming før må omdefineres. Du går ind i en verden, hvor tre egenskaber vil holde dig på rette vej: alliance, uafhængighed og sandhed. Søen Inari har længe været hemmeligheden bag vores ROCCAT forskerne, også kaldet "Aimo". Med hver enkelt ROCCAT gaming udstyr, vil du kanalisere din energi mere og mere til ROCCAT.


Specifikationer

Specifikationer
Pro-Optic R2-sensor med op til 2000dpi
Op til 4000dpi med Overdrive-tilstand
1000Hz signalfrekvens
1ms reaktionstid
20G acceleration
1,5 m/s (150 ips)
Arm-baseret Turbo Core V2 32-bit MCU
1.8m USB-kabel
Størrelse / Vægt

Bredde 6.7cm, Højde 3.0cm, Længde 12.0cm, Vægt 103g

Systemkrav
Windows® 8, Windows® 7, Windows® 10 
USB 2.0 Port
Internet connection for driver installation

Video


Design & Features

roccat kiro 3

Her ser vi alt der er i kassen når man åbner, og som man ser, er der ekstra sider med til musen. Der er hverken mere eller mindre end det man har brug for at være kørende med denne mus. Men det der er med i kassen, er listet op herunder.

Pakkens indhold:

 • Selve Roccat Kiro musen
 • Brugsanvisning
 • Afskaffelses guide
 • 2 sider uden knapper
 • 2 sider med 2 knapper

roccat kiro 1roccat kiro 2

Som man kan se på billederne, kan begge sider tages af, og derfor får man 2 sider til hver side, en helt glat, og en med 2 knapper på. De 2 sider sidder fast med 2 magneter i hver side, de sidder super godt, og de falder ikke nemt af, når man sidder med musen, dog sidder de heller ikke så fast, at de ikke er til at få af. Det at man kan tage siderne af gør, at musen kan laves lidt om, både så den passer til højre- og venstrehåndede, men man kan selvfølgelig også vælge, at have begge sider med knapper på, så har man pludselig 4 knapper på siderne. Man kan også gå helt modsatte vej, og sætte siderne uden knapper på, så er den mere eller mindre helt neutral.

roccat kiro 5roccat kiro 6

Musen har en matsort overflade, som folk elsker og hader. Det positive med matsorte mus er, at det ser bare super lækkert ud, om man vil det eller ej, men de kommer desværre også nemmere til at se fedtede og grimme ud, og tager nemt imod fingeraftryk. Når det så er sagt, er den nemmere at gøre ren end de fleste, da man jo kan tage siderne af. Selve Scroll-hjulet har samme farve, og som selve musen, så man føler virkelig der er tænkt over hver detalje her. Sideknapperne og siderne på scroll-hjulet er blanke, og giver en super god kontrast til den ellers matsorte mus. Bagerst på musen er der et Roccat Kiro logo, som er RGB belyst, og her er der ingen kanter eller hjørner, som ikke bliver oplyst, alt får fuld kontrast, og det er super lækkert. Jeg syntes tit, at man ser kanter og hjørner rundt på RGB produkter, som ikke bliver lyst fuldt op.

roccat kiro 0

Roccat har vane for, at lave deres USB stik så de er meget nemme at genkende, og det er også tilfældet her. Det gør det super nemt når man ligger under bordet, og skal finde stikket bag computeren. Udover det, er ledningen som Roccat har brugt, af god kvalitet, dog ikke sleeved, som jeg personligt rigtig godt kan lide. Men ledningen er dejlig blød, så den ruller sig ikke sammen, og ligger sig i vejen på din musemåtte.


Software


Konklusion

Så skal jeg komme med lidt godt og skidt om denne mus, og det har faktisk ikke været ret nemt at finde noget skidt om den. Musen har som sagt en matsort overflade, som bare ser super lækkert ud, om man vil det eller ej er den matsorte finish pæn at se på, selvom det også kan have sine ulemper ind imellem. De matsorte overflader har, som folk nok godt ved, noget nemmere ved at se fedtede ud, og tager nemt imod fingeraftryk. Men jeg syntes faktisk ikke denne mus er så slem, og den er rigtig nemt at gøre ren igen, det er blandt andet fordi, at man kan tage siderne af, så er det nemlig super nemt at gøre siderne og sideknapperne rene. Ledningen der sidder på musen, er af en god kvalitet, dejlig blød og ruller sig ikke sammen og er i vejen, dog kan jeg personligt rigtig godt lide sleeved ledninger. USB stikket er super nemt at genkende når man ligger og roder rundt under bordet, og skal finde det rigtige stik. Jeg har brugt musen til gaming og generel surfing på nettet, og den klarer alt super godt, den er hurtig og præcis nok til FPS spil, og behagelig nok til at sidde med i mange timer af gangen. RGB belysningen der er bag på musen, gengiver farverne så godt som man kan forvente, dog er der altid farver der kan være svære at gengive præcise, men hele logoet er lyst op, ikke noget med kanter eller hjørner der er mørkere. Som man nok kan se, er det ret svært at finde noget negativt at sige om denne mus, så jeg vil give den karakteren 9.

plus

 • God pris
  Man får rigtig meget for prisen med denne mus.
 • Både til højre- og venstrehåndede
  Det er super fedt, at markedet bliver lidt større for folk der er venstrehåndede, og ikke kan vænne sig til en højre hånds mus.
 • Super feedback fra knapperne
  Alle knapperne på musen er super lækre, også dem på siden, selvom det er medaftagelige sider.
 • God software
  Når man lige kigger på softwaren første gang, kan den godt være lidt overvældende, men når man lige sidder og kigger godt rundt er det ikke så slemt, men derimod giver den super mange muligheder.
 • RGB
  Som alle andre producenter, udvider Roccat også deres RGB sortiment, da det er mere og mere efterspurgt
 • God, blød ledning
  Jeg er mest til sleeved ledninger, men denne ledning er faktisk okay, da det er blød, så den ikke er træls at have på bordet.

minus

 • Ikke sleeved ledning
  Selvom ledningen også er på pluslisten, så syntes jeg stadig den kunne være sleeved, og jeg ved at Roccat bruger super lækker sleeving på deres mus.

overallscore9

silver

 


Conclusion

It's time for me to mention all the good and the bad about this mouse, and it's actually quite difficult to find something bad. As mentioned, the mouse has a mat black surface, which looks really great, whether you like the mat black finish or not, it looks good, even though it has it's downsides to it. The mat black surfaces takes on, as people might already know, greasy fingers and fingerprints very easy. But it's not so bad with this one, it's really easy to clean, and that has something to do with the fact that you can take off the sides, and thereby makes it really easy to clean the sides and the bottoms on the side. The wire on the mouse is of great quality, nice and soft, and doesn't crumble up and gets in the way, though I personally really like the sleeved wires. The USB is very easy to recognize when you are under the table, crawling behind your computer to find the right plug. I've used the mouse for gaming and everyday surfing on the internet, and it does really well, it's quick and precise enough to play FPS games, and good enough to sit with for hours and hours at a time. The RGB light in the back of the mouse, reproduce the colors as good as you would expect, though there will always be some colors that can be hard to nail 100 %, but all of the logo is lit, without any connors and edges that is left dark. As you can probably see, it's was hard to find something negative to say, therefor I will give it a score of 9.

plus

 • Good price
  You really get your moneys worth.
 • Both for right and left handed
  It's really awesome that the market grows when it comes to unites for left handed people, who can't get used to right handed gear.
 • Super feedback from the bottoms
  All of the bottoms on the mouse is really nice, also on the side, even though they are removable.
 • Good software
  When you take a look at the software for the first time, you can be a bit overwhelmed, but once you've dealt with it for some time it's not that bad, but actually gives you great opportunities.
 • RGB
  As every other producers, Roccat expands their RGB assortment, as it's more and more in demand.
 • Good, software
  I like sleeved wires the best, but this wire is actually okay, as it is soft and isn't annoying to have on the desk.

minus

 • Not a sleeved wire
  Even though the wire is also on the plus side, I still think it would be awesome if it had been sleeved, and I know Roccat has some really awesome sleeves for their mice.

overallscore9

silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 489 gange
Log ind for at skrive en kommentar.