Tirsdag, 02 december 2014 12:22

Razer DeathAdder Chroma - Razers svar på en RGB mus

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Vi skal idag se på Razers nye udgave af deres DeathAdder.

Deathadder chroma-billede

Dette er Razer DeathAdder Chroma, som har fået en opgraderet optisk sensor og nu også med RGB belysning.


Produktet er udlånt af: Razer
Prisen på produktet: 549,-
Produktet kan købes her: Komplett
 
Razer er mere end blot verdens førende brand inden for gaming. Razer blev grundlagt tilbage i 1998 i San Diego, Californien af Razer' CEO Min-Liang Tan og deres præsident Robert "Razerguy" Krakoff i et lille kontor de delte med et par andre spillere. I dag er Razer vokset med flere hundrede medarbejdere på verdensplan og har kontorer i ni byer, herunder San Francisco, Hamborg, Seoul, Shanghai og Singapore.
razerLogo
Razer' vision fra begyndelsen var at blive verdens største gaming brand ved at designe de bedste gaming produkter, som ingen gamer før har set. Medarbejderne hos Razer er ligesom dig - nogle er amatører, nogle er ex-professionelle gamere, nogle spiller bare for sjov. Razer er de samme gamere som får af vide at de har brug for opsyn af en voksen, og at de har brug for en professionel CEO og ledelse - og Razer er de samme gamere som fortæller de folk at de kan gå af helvede til, fordi de gør det de kan lide at gøre og de gør det på deres egne betingelser.

Produktet er udlånt af: Razer
Prisen på produktet: 549,-
Produktet kan købes her: Komplett
 
Ergonomic right-handed design with textured rubber side grips
10,000dpi optical sensor
Chroma lighting with 16.8 million customizable color options
Razer Synapse enabled
Five independently programmable Hyperesponse buttons
1000Hz Ultrapolling
On-the-fly sensitivity adjustment
Always-on mode
200 inches per second/50g acceleration
Gold-plated USB connector
Seven-foot, lightweight, braided fiber cable
Approximate size: 127mm/5” (Length) x 70mm/2.76” (Width) x 44mm/ 1.73” (Height)
Approximate weight: 105g/0.23lbs
PC or Mac with a free USB port
Windows® 8/ Windows® 7 / Windows Vista® / Windows® XP (32-bit)/ Mac OS X (v10.7-10.9)
Internet connection
100MB of hard disk space
Razer Synapse registration (requiring a valid e-mail), software download, license acceptance, and internet connection needed to activate full features of product and for software updates. After activation, full features are available in optional offline mode.

Produktet er udlånt af: Razer
Prisen på produktet: 549,-
Produktet kan købes her: Komplett
 

Produktet er udlånt af: Razer
Prisen på produktet: 549,-
Produktet kan købes her: Komplett
 

Deathadder chroma s 0 Deathadder chroma s 1

Her kan vi se hvad der er i kassen, når man åbner den.

 • Musen
 • De 2 grønne reklame flyers, som medfølger alle Razer produkter
 • 2 stk klistermærker
 • Folder med vigtig produkt information

Alt i alt ting, der altid er med Razer produkterne.

Deathadder chroma s 2 Deathadder chroma s 3

Her ser vi musen set oppe fra, så vi kan få et overblik over selve layoutet  på musen. Vi ser, som på rigtig mange andre mus, et stort logo placeret meget centralt. Det der så er til forskel på denne og på mange andre man ser er, at logoet her oplyst med RGB dioder. Det vil sige at vi i dette logo selv kan styre 100% hvilken farve vi vil have på. Det hele styres i det medfølgende software, men det kommer vi nærmere ind på senere. Ikke nok med at Razer logoet er med RGB dioder, er siderne på scroll hjulet også. De styres selvfølgelig individuelt, så du kan have 2 forskellige farver her. Selve musen er lavet med en lækker mat sort overflade, i en let ru udgave, så musen ikke glider rundt i din hånd.

Deathadder chroma s 4 Deathadder chroma s 6

Deathadder chroma s 8

På det første billede, kan vi se venstre side af musen. Her ser vi 2 store knapper, som har en rigtig lækker placering og størrelse, i forhold til mange andre. De har en størrelse så man på ingen måde tager fejl af dem. Under de 2 knapper, er der placeret et let nubret gummi område, som gør dit greb om musen super lækkert og fast.

Som man kan se på billede 2 er der placeret endnu et gummi belagt område på den anden side af musen.

På billede 3 har jeg taget et kig nærmere på fronten af musen, så vi kan se lidt nærmere på scroll hjulet og knapperne. Selve scroll hjulet er belagt med noget blødt gummi, så der er god respons på selv mindste kontakt, uden at dine fingre bare glider hen over den. Den er som tidligere nævnt, oplyst af en RGB diode, så farverne kan styres efter hvad man er til. Det er lavet så genialt, at hvis du løfter musen fra musemåtten, bliver der skruet ned for lysstyren for at indikere løft. Højre og venstre museknap går ud i et med selve overdelen af musen, som vi er vant til, på DeathAdder musen. Der er ikke ændret så meget på udseendet, i forhold til de forrige udgaver, udover RGB belysningen - men hvorfor også ændre på noget, som har været populært så længe som det har. DeathAdder musen ligger generelt godt i hånden, nok også derfor den bruges af rigtig mange professionelle gamere.

Deathadder chroma s 9 Deathadder chroma s 10

Musen er udstyret med 3 fødder, som glider let på musemåtter af stof. Jeg har prøvet den på både hårde og bløde måtter, men den virker bare mest behagelig på en musemåtte af stof. Man kan selvfølgelig altid skifte fødderne ud med andre, alt efter hvad man er til, men som udgangspunkt er de fornuftige og ikke strengt nødvendige at skifte ud.

I midten af musen ser vi selvfølgelig den optiske sensor, som er på, ikke mindre end, 10000 DPI, så der er virkelig mulighed for mange indstillinger her, og jeg har sjældent siddet med en mus, der er så præcis som denne. Dog syntes jeg den er lidt sart mht. underlag, men man skal selvfølgelig huske at kalibrere den med det underlag man nu sidder med. Musen har et lækkert sleevet kabel, og den er ikke for blød eller for stiv. USB stikket er guldbelagt for maksimal kontakt i din USB port i computeren, men om det giver noget, tvivler jeg dog på, men det ser godt ud.


Produktet er udlånt af: Razer
Prisen på produktet: 549,-
Produktet kan købes her: Komplett
 


Produktet er udlånt af: Razer
Prisen på produktet: 549,-
Produktet kan købes her: Komplett
 
Jeg har brugt musen til alt fra gaming til generel surfing og lignende. Den gør det super godt, ligegyldig hvad den bliver brugt til. Man har et super greb på den, med det design den har, og de gummibelagte områder giver så lige det ekstra. Ideen med at smide RGB dioder i diverse PC-udstyr er meget fremme lige i tiden, og selvfølgelig skal Razer også være med her. Den opgraderede optiske sensor gør det super godt og er voldsom nøjagtig. Jeg har spillet en del CS:GO og Call of Duty Advanced Warfare med den. Jeg syntes personligt den arter sig bedst til en stof musemåtte, med de standard fødder den kommer med. Man kan man selvfølgelig altid sætte de fødder på som man selv foretrækker at bruge. Musen har en lækker størrelse til min hånd og det greb jeg foretrækker på en mus, men det er jo meget forskelligt fra person til person. Har man en meget lille hånd, tror jeg denne mus er en anelse stor at sidde med.

Produktet er udlånt af: Razer
Prisen på produktet: 549,-
Produktet kan købes her: Komplett
 

Så kom vi til den endelig konklusion af denne meget populære gaming mus. Jeg har været rigtig glad for musen og den er stabil at sidde med. Den performer som den skal, det er der slet ingen tvivl om overhovedet. Jeg kan godt forstå hvorfor der er mange professionelle gamere, som netop bruger denne udgave af Razer DeathAdder.

Udover den performer helt genialt, ser den jo også bare rigtig lækker ud, og at der kan laves farve temaer alt efter hvad man personligt er til, gør det bare så meget federe. Tager man flere Chroma produkter, kan man jo også synkronisere dem, så de kører med samme farve temaer. Sensoren i musen har fået en opgradering og dette er mærkbart både på det gode og onde desværre. Musen er følsom overfor skidt på den musemåtte man bruger, men på den gode måde er den så også bare super præcis, når man sidder og spiller præcisions krævende spil. Som nogen nok ved, har der været lidt problemer med de tidligere DeathAdder udgaver, med at scroll hjulet godt kan rasle en anelse når man scroller, og dette er desværre også tilfældet på denne udgave. Det skal så lige nævnes at det slet ikke er så voldsomt, som det kunne have været, men dog stadig værd at nævne.

 
plus
 • Designet

Designet er super fedt.

 • RGB udgave

Razers RBG virker upåklageligt og har super mange muligheder.

 • Performance

Den yder jo bare super godt og er super præcis.

 • Rigtig lækkert greb

Grebet om denne mus er genialt, men det er jo ikke noget nyt på DeathAdder musene.

 • God sleeving

Sleevingen på ledningen er af en god kvalitet og ikke for hård.

 
minus
 • Let raslen fra scroll hjulet

Som de tidligere udgaver har været plaget af, har denne også en lille svaghed her.

overallscore9 
silver
 

 

I've been really pleased with the mouse and it is stable to sit with. It performs as it should, there is no doubt at all. I can understand why there’re many professional gamers, who uses this edition of the Razer DeathAdder.

It looks great, and you can change the colors, depending on what you personally like. Taking several Chroma products, one can synchronize them, so that they run with the same color themes. The sensor in the mouse has been given an upgrade and this is noticeable both in the good and bad unfortunately. The mouse is sensitive to dirt on the mouse pad, but it is also extremely precise when sitting and playing precision demanding games. As someone probably know, there have been some problems with the previous DeathAdder editions, with the scroll wheel. Sadly this is also an issue on this mouse. It must then be mentioned that it is not so violently as it could have been, but still worth mentioning.

 
plus
 • The design

The design is super cool.

 • RGB version

Razer's RBG works flawlessly and has super many options.

 • Performance

The provider's just super well and is super accurate.

 • Very nice grip

The grip on this mouse is brilliant, but it's nothing new on DeathAdder mice.

 • Good sleeving

The sleeving on the cord is of good quality and not too hard.

 
minus
 • Easy rattling from the scroll wheel

The previous editions have been plagued by, it also has a small weakness here.

 
overallscore9
silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 1646 gange
Log ind for at skrive en kommentar.