Fredag, 10 juli 2015 16:56

Mars Gaming MM2 mus - en sammensmeltning af performance og ergonomi

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)

Mars Gamings nye gaming mus er spækket med lækre features, og formår stadig at ligge i et prisleje hvor alle kan være med. Du får ikke blot et flot og ergonomisk design, men også performance i en klasse for sig selv.

mm2gaming

marsgaming logo

MARS Gaming – en ny stjerne i gaming-hardware universet, eller bedre: En ny planet. Det nye Gaming-skud udløber fra den spanske producent Tacens der tilbyder hardware med en designlinje der straks sender tankerne til både den røde planet og krigsguden ved samme navn – MARS – med de takkede linjer, de røde detaljer og den gennemgående krigsagtige stil. Det handler om at vinde, og ikke bare om at være med.


Specifikationer

Sensor Avago Optical
DPI 500/ 2000/ 3500/ 5000 DPI
Switches 6 Cusomizable Gaming switches
Lightning 4 Colors / Breathing effect
Software Customizable UI Software
Design Ambidextrous
Dimensions / Weight 120 x 41 x 75 mm / 155 g

Video


Design & Features

IMG 20150710 162511

Pakkens indhold:

 • Mars Gaming MM2 Gaming Mus
 • Brugsanvisning
 • Driver / Software minidisk

IMG 20150710 162408IMG 20150710 162416

På billederne ses henholdsvis højre og venstre side af musen, samt de to makroknapper, der kan indstilles efter behov. Dertil får man fornemmelsen af musens ergonomiske design, som giver et godt greb om musen, samt en god håndstilling. Ergonomien gør musen brugbar i adskillige timer. Hertil ser vi også de oplyste riller i hver side, som giver designet et mere råt look.

IMG 20150710 162351IMG 20150710 162358

Musen set oppefra er også noget for sig selv. Her kan vi se de grå outlines, som også lyser op i en af de fire udvalgte farver: Rød, blå, hvid og gul. Dette gør sig også gældende på logoet, som ses på bagsiden af toppen. På billede to får man en oversigt over musens DPI indstilling, her lyser indikatoren alt efter hvor høj DPI'en er indstillet.

IMG 20150710 162425IMG 20150710 162432

Det gennemgående sort/røde tema som Mars Gaming har gjort sig i, afspejles også i ledningen som er beklædt med stof for ekstra holdbarhed. Der er heller ikke sparet på kvaliteten hvad angår forbindelserne, her er USB 2.0 stikket belagt med et lag guld, for at sikre en høj og hurtig respons.


Software
Capture

Den medfølgende software er der heller ikke sparet på, og man får lige præcis de indstillinger som er nødvendige. Mars Gaming har sørget for, at du frit kan indstille musens DPI, polling rate, farver, pulserende effekt og makroknapper, der er simpelthen ikke sparet på noget. Softwaren er nem og overskuelig og lige til at installere uden så meget bøvl. Dertil er det også nemt at finde rundt, og man behøver ikke at sidde og justere længe, før man opnår gode resultater.


Test & Resultat

Musen er blevet kastet igennem lidt forskellige spilgenre og det har den klaret rigtig flot, der har dog været en smule problemer når det har omhandlet præcisionsarbejde, hvilket har været grundet min nuværende musemåtte, som er udformet med teksturer. Det virker som om at sensoren er en smule hidsig hvad angår buler og ujævnheder. Problemerne blev dog løst ved at skifte musemåtte, og siden har der ikke været problemer. Jeg har testet musen på forskellige overflader og hvad angår gaming er den egentlig ret ligeglad om du trækker den hen over et træbord, stof eller metal, den flyver bare derudaf. Dog vil jeg anbefale en plan overflade til præcisionsarbejde, da den sommetider godt kan være lidt følsom.


Konklusion

Prisen taget i betragtning har jeg på ingen måde noget at udsætte på denne mus. Generelt har jeg haft en rigtig god oplevelse, og vil helt sikkert anbefale den, hvis budgettet er lidt stramt og man skal bruge noget nyt gaming-gear. Normalt har jeg en smule hældning på mit håndled når jeg sidder med en mus, men MM2 har gjort, at jeg ikke får ondt i håndleddet ved længere tids brug.
Der er virkelig lagt nogle tanker bag designet, og ergonomien er helt i top, alt i alt en lille performance bombe der kan klare en del.

plus

 • Ergonomisk og komfortabelt design
  Formår at give en rar fornemmelse ved langvarigt brug. Man sidder ikke og tænker over sin håndstilling og der er tilmed et godt greb om musen.
 • Ydeevne kontra pris
  Den performance der bliver leveret, har tendens til at overraske i forhold til prisen, der er ikke gået på kompromis.
 • Fri mulighed for brugerindstilling
  Den medfølgende software er ikke kun nem at bruge, men giver også MM2 det sidste ryk i performance delen. Uanset om det er visuelle indstillinger eller performancemæssige, sørger softwaren for at gøre det til en realitet.

minus

 • MM2 er ikke glad for ujævne overflader når det gælder præcision
  Desværre har musen ret svært ved at være præcis hvis man anvender en ujævn overflade, det virker til at sensoren er ret følsom.

overallscore8

silver

 


Conclusion

Considering the price, I have no means something to stay on this mouse. Overall I had a really good experience, and would definitely recommend it if budget is a little tight and you need some new gaming gear. Usually I have a little slope on my wrist when I sit with a mouse, but MM2 has done that I do not get sore wrist for prolonged use.
There really put some thought behind the design and ergonomics are top notch, all in all, a small performance bomb that can handle part.

plus

 

 

 • Ergonomic and comfortable design
  Able to provide long-term use a nice feeling. You don't think about the position of your hand and there is even a good grip on the mouse.
 • Performance vs. price
  The performance it delivers has a tendency to surprise you when thinking of the price, they didn't compromise.
 • Possibility of customization
  The following software isn't only easy to use, but also gives the MM2 the last bit in performance. Whether it's visual settings or performance vise, the software makes sure to make it reality.

minus

 • MM2 doesn't like uneven surfaces when it comes to precision
  Unfortunately the mouse has a hard time being precise when used on uneven surfaces, it seems as if the censor is pretty sensitive.

 

overallscore8

silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 560 gange
Log ind for at skrive en kommentar.