Søndag, 19 januar 2014 20:56

Logitech M560

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Logitech er ude med en ny bluetooth mus som er ideel til kontor og bærbar brug.

Start-billede-logitech-mus

Denne lille fikse mus kan holde strøm længe og skal fødes med 1 x AA batterier.


Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 287,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Logitech designer computertilbehør med vægt på innovation og kvalitet, så brugerne får en bedre oplevelse i den digitale verden. Vi begyndte med mus i 1981. Dengang var mus en ny og mere intuitiv måde at interagere med computeren på. Vi blev verdens førende producent af computermus og har siden fornyet musen en halv snes gange, så den svarer til de nye behov der er opstået i takt med udviklingen af den personlige og siden den bærbare computer.

logitech logo

Siden begyndelsen har vi udvidet repertoiret af computertilbehør med en lang række ting der udgør 'den sidste centimeter' mellem brugeren og computeren, spillekonsollen, hjemmebiografen eller det digitale musikanlæg. Logitech's produkter sælges i stort set hele verden, og vores ledende position mht. innovation omfatter en lang række tilbehør, både med og uden ledning. Hovedvægten ligger på udstyr som bruges til navigation, spil, internetkommunikation og til at kontrollere musik i digitalformat og hjemmebiografen.


Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 287,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Systemkrav Windows 8 eller Windows 7
  USB-port
  Internetforbindelse (til at hente software)
Garantioplysninger 3 års begrænset hardwaregaranti
Kassen indeholder Wireless Mouse M560
  Nanomodtager
  1 AA-batteri (installeret på forhånd)
  Brugervejledning

Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 287,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

pic0

Pakkens indhold:

 • Logitech M560
 • Nanomodtager
 • 1 AA-batteri (installeret på forhånd)
 • Bruganvisning

pic2

Denne mus er lavet så den passer både højre og venstre håndede personer så den er meget flexible og kan bruges af alle.

pic3 pic4

På begge sider er der en gummi overflade som giver et godt greb i musen, det gør også at den er utrolig behagelig at bruge i flere timer af gangen. Som det fremgår på billederne er der kun knapper på den ene side.

pic5

Toppen har de sædvanelige knapper som er højre og ventre samt et rulle hjul i midten, midter hjulet kan man trykker ned og dermed får man friløbe på hjulet i stedet for den klikkende fornemelse der nomalt er, knappen lige ovenover er til nem at tilgå Windows 8's funktioner.

pic7 pic13

I bunden er der 4 glide stykker som sikre en gladt og god glidning over den overflade du sidder på, det bliver klart best af at man sidder på en mussemåtte sammen med den men det er ikke et must. Der er også en tænd og sluk knap så man kan spare batteri imens den ligger i tasken. Bagerst på musen er der et lille plastik låg som aftages og her får man så adgang til batteri og en plads til at gemme sin Nano modtager når den er med på farten.


Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 287,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Jeg har brugt denne mus som hverdags mus nogle uger og har egentlig ikke så meget negativt at sige om den, den gør det der er lovet og den er yderst behagelig at sidde med, dette er det vigitgeste i mine øjne, jeg har haft nogle modeller som ikke ligger godt i hånden og dermed kan give ømheder efter længere tids brug.


Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 287,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Kort og godt, det er en mus der egner sig super til den bærbare løsning og ikke mindst på kontoret. Jeg har forsøgt at game lidt med den og det synes jeg ikke den var så god til, men igen, så har Logitech heller ikke lovet dette. Så det er en mus med lækkert design og god pasform til mit behov.
 
plus
 • Prisen
  Prisen er fornuftig i forhold til andre modeller, det er en flot mus med godt knapper og godt og behagelig greb.
 • Designet
  Der er ingen tvivl om at Logitech er en af de førende inden for denne klasse og det kan man godt mærke når man sidder med denne mus i hænderne.
 • Knapperne
  Det er lækkert at musen er lavet til funktionerne i Windows 8, hvilket gør det lidt nemmere at navigere rundt i windows 8.
 
minus
 • Knapper på siden
  Knapperne på siden kunne godt have været i begge sider, så den nemmere kunne bruges af både højre og venstre håndede personer.
overallscore7 
silver
 

 
Short and sweet, it is a mouse suitable for the super portable solution and not least in the office. I have tried to game a bit with it and I do not think it was that good for gaming, but, Logitech haven't promised that anyways. So it's a mouse with a nice design and excellent fit for my needs.
 
plus
 • The price
  The price is reasonable compared to other models, it is a great mouse with good controls and good and comfortable grip.
 • The design
  There is no doubt that Logitech is one of the leaders in this class, and you will without a doubt feel this, when holding this mouse in your hands.
 • The buttons
  It's nice that the mouse is made to the features of Windows 8, which makes it a little easier to navigate in windows 8.
 
minus
 • The buttons on the side
  The buttons on the side could well have been on both sides, so it can easily be used by both right and left handed people.
 
overallscore7
silver
Læst 919 gange
Log ind for at skrive en kommentar.