Mandag, 30 juni 2014 09:39

Logitech M325 Limited Edition - Til dig der vil eje en effektiv mus til surfing!

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Så har vi fået en lille fin mus hjem fra Logitech af, nemlig en M325 Limited Edition.

logitech m325 limited edition startpic

Musen har et scroll-hjul er skabt til websurfing og en batterilevetid på op til 18 måneder, lad os se på det.


Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 252,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
Logitech designer computertilbehør med vægt på innovation og kvalitet, så brugerne får en bedre oplevelse i den digitale verden. Vi begyndte med mus i 1981. Dengang var mus en ny og mere intuitiv måde at interagere med computeren på. Vi blev verdens førende producent af computermus og har siden fornyet musen en halv snes gange, så den svarer til de nye behov der er opstået i takt med udviklingen af den personlige og siden den bærbare computer.
logitech logo
Siden begyndelsen har vi udvidet repertoiret af computertilbehør med en lang række ting der udgør 'den sidste centimeter' mellem brugeren og computeren, spillekonsollen, hjemmebiografen eller det digitale musikanlæg. Logitech's produkter sælges i stort set hele verden, og vores ledende position mht. innovation omfatter en lang række tilbehør, både med og uden ledning. Hovedvægten ligger på udstyr som bruges til navigation, spil, internetkommunikation og til at kontrollere musik i digitalformat og hjemmebiografen.

Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 252,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
Specifikationer  
Størrelse på musens krop (højde x bredde x dybde): 57 × 95 × 40 mm
Musens vægt (inklusive batteri): 93g
Unifying-modtager (højde x bredde x dybde): 14,4 x 18,7 x 6,1 mm
Sensormetode: laserregistrering (LGT)
Opløsning i dpi: 1000
I forhold til hastighedsydelse i meter pr. sekund: 0,508
Knapper: 5 (herunder vippefunktion): 5
Scrollehjul: ja (webhjul)
Vippefunktion: Ja
Batteri: 1 AA-batteri
Batteriets levetid: højst 18 måneder *
Betjeningsafstand: cirka 10 m
Trådløst system: avanceret 2,4-GHz-teknologi
Kompatible styresystemer: Windows 7, Windows 8, Windows XP, Windows Vista, Windows RT eller Mac OS 10.5 eller nyere
Forbindelse I/F: USB (* Afhænger af betjeningsomgivelser og stand.)
Kassen indeholder    Mus (P/N 910-004216)
Logitech Unifying-modtager
1 AA-batteri (installeret på forhånd)
Brugervejledning

Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 252,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 252,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

logitech m325 s 7 logitech m325 s 8

Nå lad os få taget et kig på denne lille fine surfer mus som vi har fået hjem til test.

Der er følgende i pakkens indhold:

 • Logitech M325 Limited Edition - "Free Spirited" (P/N 910-004216)
 • Logitech Unifying-modtager
 • 1 AA-batteri (installeret på forhånd)
 • Brugervejledning
 • Hurtig-opstart guide
 • Note omkring garantien

logitech m325 s 6 logitech m325 s 10

Her ses musen fra den vinkel du mest kommer til at se den fra, nemlig bagfra hvor din hånd hviler på musen. Musen er ikke så forfærdelig stor, men er en passende størrelse når man tænker på hvad den skal kunne, og hvad den reelt set er lavet til. Foran musen kan man se den lille Unifying-modtager som skal kobles til en ledig USB port. Da jeg satte den til min computer virkede den med det samme, intet med at den lige skulle holde kaffepause eller lignende, bare "Plug&Play".

logitech m325 s 11 logitech m325 s 1

logitech m325 s 2 

På de her billeder tager vi et kig på musen forfra, oppefra og lidt fra siden. Som i kan se har den noget fint dekorativt mønster på hele toppen, hvad det print skal forestille ved jeg ikke, der må fantasien kickstartes igang, for mig ligner det noget fra havet af men jeg kan jo tage fejl. Nå lad os få kigget lidt på musen's knapper, den har selvfølgelig venstre og højre musetast, udover det kan man trykke ned på det hjul der sidder der, men ligeved siden af det finder vi 2 små pile som viser at man også har en funktionel knap til hver side der, så alt i alt ender vi op i 5 funktionelle knapper på denne lille mus, godt at se på selv de helt små muse som denne her.

logitech m325 s 3 logitech m325 s 4

logitech m325 s 5 

Nu skal vi have taget et kig på bunden af denne mus, her finder vi en Off/On knap så du kan slukke musen, fedt at se og møg praktisk for at holde bedre på batteri levetiden. Udover det finder vi selfølgelig dens laser, Logitech logo, modelnavn og så selvfølgelig klappen som skjuler batteriet, men her finder vi en fed praktisk detalje, nemlig at der ved siden af batteriet er en lille fordybning som er lavet for at din lille Unifying-modtager kan sættes deri så den ikke bliver væk, hvis du skal have musen med i skole, på farten, på rejsen eller bare en tur over til en kammerat, fedt at se.


Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 252,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
Nu har jeg prøvet denne fine lille surfermus til lidt forskelligt dagligdags brug, og må sige at den faktisk er meget behagelig at bruge, selvom musen ikke er lang nok til mine fingre. Jeg har før brugt en Logitech M505 Laser mus og jeg må indrømme at jeg bedre kan lide denne, for hvis vi tænker på hvad musen rent faktisk er lavet til så er denne blevet en del bedre, blandt andet med det scroll hjul, det føltes meget mere løst, eller nærmere glidende og er perfekt hvis man skal scrolle en del, blandt andet som på facebook og google. Det er noget man skal vænne sig til, men allerede efter en times tid var jeg vant til det og vil faktisk foretrække det til surferi fremfor et med klikken hvergang den rykker sig en smule. Har faktisk intet stødt på af ting jeg ville kunne sige negativt om den, det er bare pak ud, riv flappen ud som vist i videoen, smid modtageren i pcen og den er klar til brug, intet med at finde software eller vente på den registrere musen. Selvfølgelig kan jeg kun gå ud fra det med mine pcer her i hytten, men har alt fra en gammel slidt bærbar til min egen gamer maskine og det har været det samme.   

Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 252,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
Så er vi kommet til den endelige konklusion af denne Logitech M325 Limited Edition - "Free Spirited", og det er svært at finde ord for hvor begejstret jeg er for denne lille mus. Den er lille, men effektiv og med dens nye scroll hjul så er jeg rigtig posetiv overrasket over den. Musen findes i et hav af farver hvilket jeg syntes er meget fedt da man kan tage og købe en lille surfermus som passer ind i din stil, virkelig fedt. En anden ting er også at det ikke bare er en normal Sort, Sølv eller Hvid standart mus, men en med lidt farver som kan være med til at få lidt farvespil ind over ens udstyr. Musen findes til billigere penge, men så er det kun den standart Grå udgave, men alle sammen kan ses Her.
 
plus
 • Optimeret scroll hjul til surfing
  At det er optimeret til surfing er bonus, det glider nærmest når man bruger det, en ting der gør det meget lettere at bruge.
 • Fås i forskellige design og farver
  Dette er også en ting jeg sætter stor pris på, at man kan finde en mus der passer ind i ens design/stil.
 • Lille, men ikke FOR lille
  Musen er lille, men somsagt ikke for lille. Dette er ment med at den er lille og fylder ikke særlig meget så den kan ligge nede i selv en lille lomme.
 
minus
 • Har intet negativt at sige om produktet.
overallscore10 
gold
 

 
So we come to the final conclusion of this Logitech M325 Limited Edition - "Free Spirited", and it is hard to find words for how excited I am for this little mouse. It is small but efficient and with their new scroll wheel then I am really posetive surprised at it. The mouse is available in a bunch of colors which I think is very cool because you can go and buy a small surfing mouse that fits into your style, really a nice feature. Another thing is that it's not just a normal Black, Silver or White standard mouse, but with some colors that can help to get a little color play over your equipment. The mouse is available for less money, but it's just the standard gray version, but all can be found here.
 
plus
 • Optimized scroll wheel for surfing
  That it's optimized for surfing are a bonus, the wheel allmost glides when to use it, one thing that makes it much easier to use.
 • Available in various designs and colors
  This is also one thing I really appreciate that you can find a mouse that fits into the design / style.
 • Small but not TO small
  The mouse is small but as i said, not too small. With this i meant it's small and does not take up a lot of space, so it can fit even a small pocket.
 
minus
 • Have nothing negative to say about the product.
 
overallscore10
gold
Læst 874 gange
Log ind for at skrive en kommentar.