Mandag, 11 november 2013 10:49

Logitech G602

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Så er Logitech ude med en ny trådløs gaming mus som efter sigenende skulle kunne holde strøm super længe.

Start-billede-Logitech G602

Der er tale om en mus med et lækker udseende og en masse G knapper som man kan tildele funktioner.


Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 541,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Logitech designer computertilbehør med vægt på innovation og kvalitet, så brugerne får en bedre oplevelse i den digitale verden. Vi begyndte med mus i 1981. Dengang var mus en ny og mere intuitiv måde at interagere med computeren på. Vi blev verdens førende producent af computermus og har siden fornyet musen en halv snes gange, så den svarer til de nye behov der er opstået i takt med udviklingen af den personlige og siden den bærbare computer.

logitech logo

Siden begyndelsen har vi udvidet repertoiret af computertilbehør med en lang række ting der udgør 'den sidste centimeter' mellem brugeren og computeren, spillekonsollen, hjemmebiografen eller det digitale musikanlæg. Logitech's produkter sælges i stort set hele verden, og vores ledende position mht. innovation omfatter en lang række tilbehør, både med og uden ledning. Hovedvægten ligger på udstyr som bruges til navigation, spil, internetkommunikation og til at kontrollere musik i digitalformat og hjemmebiografen.


Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 541,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

 

Registrering Opløsning: 250 – 2.500 dpi
Maks. acceleration: >20 G
Maks. hastighed: op til 2 meter pr. sekund
Respons USB-dataformat: 16 bit pr. akse
USB-rapporteringsfrekvens: Op til 500 rapporter pr. sekund
Glid Dynamisk friktionskoefficient – my (k): ,09
Statisk friktionskoefficient – my (s): ,14
Holdbarhed Knapper (venstre/højre): 20 millioner klik
Fødder: 250 kilometer
Batterilevetid og trådløs Ydeevnefunktion: op til 250 timer
Holdbarhedsfunktion: op til 1440 timer
Trådløs rækkevidde: 3 meter

Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 541,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 


Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 541,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

pic6

Pakkens indhold:

 • Logitech G602
 • USB forlænger
 • USB modtager
 • 2 x AA-Batteri
 • Brugsanvisning

pic1

Så har logitech gjordt det igen, denne gang er det en lækker trådløs gaming mus som samtidig er strømbesparende. Deres foregænger G700 som også er en trådløs gaming mus har desværre det problem at den ikke holder så godt strøm, det er nu løst med denne nye G602 som blot skal bruge 2 x AA-batterier til at køre i op til 250 timer i performance mode og op til hele 1440 timer på strømbesparende mode.

pic2 pic10

pic9 pic13

Her har jeg taget en stak billeder af dens lækre ergonomiske form som giver en meget behagelig stilling til hånled og hånd når man bruger den, som det tydeligt ses er der også en masse knapper på musen, alle disse knapper kan man styre igennem softwaren som jeg viser nede i test delen, der er altså 8 G knapper som kan instilles i 5 profiler, her er der altså mulighed for at lave flere funktioner pr knap så man ikke løber tør for knapper.

pic11

Omkring G logo'et er der en lækker gummi overflade som hjælper til at have et godt fast greb i musen så man ikke mister kontakten til musen selv under hæftige spille øjeblikke.

pic4 pic3

Som det ses skal der monteres 2 x AA-batterier for at bruge musen, der medfølger 2 x AA Duracel batterier som jeg går ud fra er dem musen er testet til at kunne holde den lange tid med. Bunden er iøvrigt også udstyret med 4 store glide pads samt 2 mindre i midten af musen for at får den best mulige glide ævne på det underlag man nu bruger.

pic7 pic8

Der medfølger en 500Hz modtager så der er hurtigt overførsel mellem mus og computer, jeg har nu selv brugt trådløs mus til gaming længe og er utrolig glad for det, mange siger de ikke er hurtige nok men det oplever jeg nu ikke. Der medfølger også en forlænger ledning så man kan få modtageren op på bordet da det skaber en bedere kontakt.


Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 541,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

2013-10-30 16 13 50-Logitech Gaming Software 2013-10-30 16 13 57-Logitech Gaming Software

Her er lige 2 billeder af den veludførte software som logitech bruger til alle deres gaming produkter, jeg er godt kendt med denn software og kan warmt anbefale den uden forbehold.

Dagligt Brug
Jeg har nu brugt den nogle uger og blev forelsket i den fra første dag, den minder en smugle om den gamgle G700 som jeg har brugt i mange år, men alligevel ikke, den har en lidt anden måde at ligge i hånden på samt den virker lettere også har den en lækker gummi overflade som gør den meget behagelig at arbejde med. Så er der jo også lige det med strømforbruget, jeg har brugt den dagligt og det er meget jeg har brugt den på performance mode og den har ikke klaget endnu og det regner jeg nu heller ikke med den gør forløbig. Til dagligt bruger jeg den til surfing, billede og video redigering også at rode med hjemmesiden og lave review's til siden, her er den en af de beste jeg har prøvet.

Gaming:
Ved gaming har det mest været Black ops 2 jeg har spillet og der er den kanon, jeg mærker ikke til det er en trådløs mus og det er jo bare skønt, her har jeg sat den på performance mode og det har bare virket uden problemer.


Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 541,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
God flot og gennemtænkt mus Logitech har lavet, jeg kan ikke komme på noget dårligt at sige om den og det må jo sige at være positivt, så hvis du er ude efter en fed gaming mus uden ledning så er denne her måske lige noget for dig.
 
plus
 • Mange knapper
  Mange gode knapper som kan bruge til noget, alle disse knapper kan laves om så de passer ind i dit gaming miljø!
 • Fornuftig batteri levetid
  Batteri levetiden må jo siges at være yderst fornuftigt for der er ingen der gider at skulle oplade eller skifte batterier i sin mus hele tiden og det slipper man for med denne mus
 • Design og overflade
  Jeg har altid været en sucker for Logitech's gaming produkter og de bliver ved med at finde på noget, som bare lige passer i min smag.
 
minus
 • Der er kort sagt intet at sige her!
overallscore8 
silver
 

 
Good, nice and thoughtful mouse Logitech has made​​, I can not think of anything bad to say about it, and it may well mean to be positive, so if you're after a great gaming mouse without wire so this one may be just for you.
 
plus
 • A lot of buttons
  Many good buttons that can be use for anything, all these buttons can be made to fit into your gaming environment!
 • Great battery life
  Battery life may well be said to be eminently sensible for there is no one bother to recharge or replace the batteries in his mouse all the time and you avoid this mouse
 • Design and surface
  I've always been a sucker for Logitech's gaming products and they continue to come up with something that just fits right in my taste.
 
minus
 • In short, nothing to say here!
 
overallscore8
silver
Læst 889 gange
Log ind for at skrive en kommentar.