Onsdag, 07 januar 2015 14:49

Logitech G600 MMO - Fuld kontrol i dine yndlings-MMO'er

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Logitech er kommet med deres nye G600 mus, beregnet til at spille MMO, og her kommer vores vurdering af den.

logitech g600 startbillede


Logitech designer computertilbehør med vægt på innovation og kvalitet, så brugerne får en bedre oplevelse i den digitale verden. Vi begyndte med mus i 1981. Dengang var mus en ny og mere intuitiv måde at interagere med computeren på. Vi blev verdens førende producent af computermus og har siden fornyet musen en halv snes gange, så den svarer til de nye behov der er opstået i takt med udviklingen af den personlige og siden den bærbare computer.
logitech logo
Siden begyndelsen har vi udvidet repertoiret af computertilbehør med en lang række ting der udgør 'den sidste centimeter' mellem brugeren og computeren, spillekonsollen, hjemmebiografen eller det digitale musikanlæg. Logitechs produkter sælges i stort set hele verden, og vores ledende position mht. innovation omfatter en lang række tilbehør, både med og uden ledning. Hovedvægten ligger på udstyr som bruges til navigation, spil, internetkommunikation og til at kontrollere musik i digitalformat og hjemmebiografen.

Mærke Logitech
Kompatibilitet Pc
Model G600 MMO
Produktlinje Logitech Gaming Mouse
Fabrikant Logitech
Antal pakker 1
Indgangsudstyr
Antal knapper 20
Indgangsudstyr Mus
Forbindelsesteknologi Kabling
Oversigt Højrehåndet
Bevægelsesopløsning 8200 dpi
Teknologi i detektering af bevægelse Laser
Egenskaber Profilomskifter / Indstilleligt lys system / Flettet kabel / G-Shift-funktion / 5 DPI-niveauer / Rullestyring / Drejehjulsteknologi
Produkttype Mus
Præstation Realtids følsomheds-switching 200 - 8200 dpi / 1 ms svartid / 11,25 megapixel pr. sekund / 30 G maksimum acceleration / 160 tommer pr. sekund / 1000 rapporter per sekund
Interface USB
Interface krævet
USB 1 stk., 4-PIN USB type A
Diverse
Farve Sort
Produktfarve Sort
Farve Sort
Style Almindelig
Microsoft Certification Kompatibel med Windows 7
Dimensioner
Vægt 133 g
Højde 4.1 cm
Dybde 11.8 cm
Bredde 7.5 cm
Kabeloplysninger
USB-kabel Antal inkluderet: 1, 2 M, Integreret
Systemkrav
OS nødvendig Microsoft Windows Vista / 7 / 8

I denne video kigges der nærmer på produktets førstehåndsindtryk, mens produktet pakkes ud.  

Førstehånds indtrykket af musen er positivt, er dog lidt skeptisk angående ledningen, da jeg selv bruger trådløst, det meste af tiden.

Er meget positiv over indpakningen, med dens små features, her kan man godt se Logitech har gjort lidt ekstra for at appellere til et godt produkt.

Kassen indeholder en mus og en bruger-manual, hvor der vejledes til at hente driverne på deres hjemmeside, hvilket ikke er det store problem.

logitech g600 3logitech g600 4

Musen har en lækker overflade og ligger godt i hånden, men kan forstille mig, det kan være lidt problematisk hvis man har en lille hånd, da musen er lidt stor i sig selv. Selvom musen er rimelig stor, vejer den ikke meget af dens størrelse og det snyder lige en de første par gange.

Der er virkelige mange funktions muligheder i musen, da der er 20 forskellige G-knapper hvor tre af dem er primære knapper, 12 knapper til tommelfingeren, et scrollhjul der kan vippe, og en G-omskifter til at fordoble funktionerne af tasterne. Musen er konfigureret på forhånd til at man kan "plug and play" med det samme. Disse indstillinger kan laves om til ens egne ønsker. Som om de 20 knapper og G-omskifteren ikke er nok taster at holde styr på, har man også tre profiler i musen. Hvilket gør du kan indstille din mus til evt. dine tre ynglings spil, uden at skulle konfigurerer din mus hele tiden. Dette er jeg selv stor fan af, da klip-, kopier- indsæt-funktioner blev kodet ind i musen, samt mange flere man normalt har genvejs-taster til.

logitech g600 1logitech g600 2

Endnu en rigtig fed features ved musen er den indbyggede hukommelse, der er ved at blive set ved flere produkter, men det gør at når man har optimeret musen til ens eget behov, så gemmer man indstillingerne på musen også kan man bruge den i en hvilken som helst anden, uden at skulle installer softwaren og gen-indstille funktionerne.

Man kan så godt tænke på hvordan man kan finde rundt i alle disse menuer og det kan også godt være meget forvirrende, men det kommer hurtig, heldigvis kan man indstille farven i musen, som repræsentere den givende menu man er i, til den farve man ønsker, igennem Logitechs software.


Jeg har nu brugt musen i godt tre uger, og må indrømme at jeg er blevet meget glad for den. Ville nu stadig gerne have haft lidt mere vægt i musen, men det har nu ikke fjerne interessen for den. Det er meget forvirrende de første par gange man har musen i hånden, med ALLE de knapper, da det virker meget uoverskueligt, men efterhånden som jeg brugte den mere og mere blev jeg virkelig glad for alle tasterne. Bruger dog ikke alle tre menuer da jeg har fået tilpasset en menu meget godt til mit behov.

Det er virkeligt dejligt at musen har indbygget hukommelse i musen, hvilket gør man ikke behøver skulle lave de samme indstillinger flere gange, hvis man har flere computere.

Ergonomien i musen passer rigtig godt til mig, man skal lige vende sig til de ekstra knapper, især den tredje som skifter G-funktionerne, som man bruger ringfingeren til.


Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 399,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Er stor fan af Logitech generelt og de skuffer mig heller ikke denne gang, selv om jeg godt kan være meget kræsen ang. det elektroniske udstyr. Der er nok lidt for meget med alle knapperne, men igen der er jo også op til den individuelles behov hvor mange man skal bruge. Er virkelig også glad for de forskellige menuer til de forskellige profiler, STORT plus.

 
plus
 • Bruger design

Musen ligger virkelig godt i hånden, dog efter lidt tilvænning, man skal lige vende sig til den tredje knap ved ringefingeren.

 • Design

En meget standart mus, af udsende. Skelner sig dog ud med alle knapperne hvor der også kommer lys fra.

 • Software

Meget overskueligt brugeroverflade, til indstilling af musen samt nemt at finde rundt i.

 • Intern hukommelse

Det er så lækkert at man ikke skal indstille musen, hver gang man rykker over til en anden computer. Håber virkelige de tager denne udvikling videre til alle deres andre produkter.

 
minus
 • Bruger design

De bagerste knapperne ved tommelfingeren ligger for langt tilbage og man føler man får krampe i tommelfingeren efter længere brug.

 • Ledningen

Jeg kunne godt have været foruden ledningen.

 

overallscore7

 silver

 

 
I am a big fan of Logitech in general and they dont disappoint me this time, although I can be very picky regarding my electronic equipment. I think there mayby i a little too many buttons, but again it is up to the individual's needs how many they need.
Im really fond of the various menus for the different profiles, BIG plus.
 
plus
 • User design

The mouse feels really good in the hand, but it takes a little getting used to, special the third button.

 • Design

A very standard mouse, by view. Distinguis however out with all the buttons with light, in them.

 • Software

Very straightforward interface, for setting your mouse and it is easy to navigate around in.

 • Internal memory

It's so nice that you should not set the mouse each time you move to a different computer. Hope really they take this development to all their other products.

 
minus
 • User design

The rear thumb buttons is too far back, and it feels like getting a cramp after longer use.

 • The cord

I could have done without the cord.

 

overallscore7

silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 693 gange
Log ind for at skrive en kommentar.