Mandag, 25 august 2014 09:51

Logitech G502 - Er du til gaming på højt plan

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Logitech har lavet en ny G serie mus, som vi kigger nærmere på og fortæller om vores oplevelse af den.

logitechg502

G serien er jo kendt for at være Logitech's svar på Gaming produkter.


Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 515,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Logitech designer computertilbehør med vægt på innovation og kvalitet, så brugerne får en bedre oplevelse i den digitale verden. Vi begyndte med mus i 1981. Dengang var mus en ny og mere intuitiv måde at interagere med computeren på. Vi blev verdens førende producent af computermus og har siden fornyet musen en halv snes gange, så den svarer til de nye behov der er opstået i takt med udviklingen af den personlige og siden den bærbare computer.
logitech logo
Siden begyndelsen har vi udvidet repertoiret af computertilbehør med en lang række ting der udgør 'den sidste centimeter' mellem brugeren og computeren, spillekonsollen, hjemmebiografen eller det digitale musikanlæg. Logitech's produkter sælges i stort set hele verden, og vores ledende position mht. innovation omfatter en lang række tilbehør, både med og uden ledning. Hovedvægten ligger på udstyr som bruges til navigation, spil, internetkommunikation og til at kontrollere musik i digitalformat og hjemmebiografen.

Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 515,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Tekniske specifikationer  
Opløsning 200 – 12.000 dpi
Maks. acceleration >40 G*
Maks. hastighed >7,6 m/sek*
USB-dataformat 16 bit pr. akse
USB-rapporteringsfrekvens 1000 Hz pr. ms
Mikroprocessor 32-bit
Dynamisk friktionskoefficient – my (k) 0,10*
Statisk friktionskoefficient – my (s) 0,15*
Knapper (venstre/højre) 20 millioner klik
Fødder 250 kilometer
Vægt 168 g (mus og kabel)
Vægt 121 g (kun mus)
Længde 132 mm
Bredde 75 mm
Højde 40 mm

Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 515,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 515,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk

 

Logitech G502 lille0 Logitech G502 lille1

Så er vi kommet til den del, hvor vi skal gennemgå musen, samt se på det design Logitech har valgt til denne her mus. Jeg er selv flittig bruger af både G700s og G602 musen, fra Logitech G-Series, og jeg er meget glad for de 2 modeller. Det er meget længe siden jeg har brugt en mus med ledning, da jeg generelt synes det er træls med de stive kabler, som mange af de kablede muse har. Her har Logitech så lavet en mus, der måske kan vende lidt om på min mening herom. Kablet på denne mus er yderst fleksibelt og meget blødt, så det ikke vælter alting og sidder fast i ting man har på bordet. Sleeved er ligeledes meget blødt, så det giver en rigtig god kombination af de 2 ting. G502 har også den mulighed, at kan man lave den tungere, med de medfølgende vægte, hvilket jeg bruger meget, da jeg godt kan lide min mus vejer noget. Selve designet kigger vi på, længere nede.

 

Pakkens indhold:

 • Logitech G502
 • Vægte
 • Brugsanvisning

Logitech G502 lille7 Logitech G502 lille6

Logitech G502 lille8 Logitech G502 lille12
Vi starter med selve overfladen og udformningen af musen. Den er jo som mange af de andre modeller fra Logitech meget ergonomisk. Logitech er god til at ramme en form, som ligger godt i min hånd. Det er sjældent jeg oplever en mus, der ikke har ligget godt i hånden, og det er en af grundende til at jeg stort set altid vender tilbage til Logitech's modeller, gang på gang. Selvom det er en gaming mus, så ser den ikke vildt afslørende ud over de blå detaljer og G-Logoet som er på toppen. Når musen er sat til, kommer der lys i logoet og det kan styres via softwaren til musen.

Logitech G502 lille4 Logitech G502 lille5

Logitech G502 lille9 Logitech G502 lille10

Så kigger vi lidt på de knapper og funktioner den har. Der er jo de 2 normale knapper - højre og venstre klik, samt hjulet i midten, som har 5 funktioner. Det kan scrolle op og ned, vippes til hver side, samt det også er en knap. Lige over musehjulet, er der en knap, som giver musehjulet friløb, eller giver det de her klik, som vi nok ser mest på andre mus. Det er noget vi ser på lidt dyrere mus og der er sikkert mange der synes det er en fed ting.

Der er desuden 3 G-knapper på toppen, som kan programmeres til hvad man ønsker. Siden af musen har også 3 knapper, som også kan indstilles til det man ønsker. Alle knapper er forudindstillede til det som man normalt vil bruge dem til. På tommelfinger støtten er der gummi på, så man har et godt greb i musen. Det oplever jeg som en god ting, og det giver faktisk et godt greb når man bruger den.

Til sidst skal vi kigge på bunden, som har 4 store glide plader, som giver et godt stabilt glid på underlaget. Vi har jo også den lækre sensor, som skulle give et kanon resultat når der spilles. Den skulle være yderst præcis, samt at den skulle eliminere det her acceleration, som vi alle kender. Det betyder at denne mus skulle ramme det samme sted, uanset hvor hurtigt man flytter den. Rundt om denne sensor, er der en låge, som kan afmonteres ved at tage fat i siden, hvor tommelfingeren sidder. Selve lågen bliver holdt fast af en lille magnet, som gør det virkelig nemt at komme der ind. Bag ved denne låge, kan man montere de vægte, som vi skal snakke om her under.

Logitech G502 lille14 

Her har vi så et billede med alle vægtene monteret, da jeg gerne vil have den, så tung, som muligt. Jeg synes det er en fed ting at man kan skifte det her ud og selv vælge hvor tung den skal være. Selvom de små vægte kun er på 18 gram, så kan det tydeligt mærkes, når de alle sammen kommer i.

Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 515,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Softwaren er den som vi ser til alle Logitech produkter. Dog lyser denne mus endnu en lille ting op, hvor man kan styre hvordan lyset skal opføre sig. Her er så en video af softwaren, som fungerer yderst tilfredstillende.

Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 515,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Gennrelt brug

Jeg har brugt den til normalt hverdagsbrug, som jeg normalt bruger min mus til, og her fungere den som alle andre. Dog kan man godt mærke at den er lidt anderledes end min anden Logitech. Det er som om, at den er mere præcis og reagerer vildt hurtigt. Det tog faktisk et par dage, før jeg havde vænnet mig helt til hvordan den reagerer. Når man så får vænnet sig til den måde den reagerer, så synes jeg det er meget lækkert, at den er så præcis. Dog synes jeg ikke det er noget, der hjælper mig vildt meget til hverdagsbrug.

Jeg har også brugt den til nogle spil, og det er first person shooter spil, jeg har spiller, såsom Battlefield 4. Her dur musen og jeg synes den er super fed at spille med. Her kommer dens præcision ind i billedet og det er jo her det giver noget, da den virkelig er præcis og fed at spille med. Knapperne sidder godt placeret og virker faktisk også ret gode og godt lavet - de skal nok holde til mange kliks.

Ergonomi
Som jeg har snakket om højere oppe, så passer Logitech's form, super godt til min hånd, og jeg har ikke oplevet en Logitech mus, der var helt ved siden af her. Dog skal det siges at jeg synes denne her er lidt slank, i forhold til min G700s og G602. De er lidt bredere og det passer lidt bedre til mig. Knapper og andet, sidder som det skal og virker som det skal.

Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 515,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Igen er Logitech ude med et produkt, som lever 100% op til deres brand og som jo leverer virkelig gode produkter, til IT industrien. Jeg er, som sagt, flittig bruger af mange Logitech produkter, og er vild med langt de fleste jeg har haft fingrene i, og denne mus er bestemt ikke en undtagelse. Det er længe siden jeg faktisk har kunne finde mig i at bruge en mus med kabel. Det bunder ud i, at denne mus har, så blødt et kabel, så man faktisk ikke rigtigt bemærker at det er der. Kablet er også sleevet, med noget meget blødt sleeve, som er meget glat og dermed ikke filtre sig ind i hinanden. Selve musen ligger godt i hånden og glider godt på underlaget. Man kan skifte imellem nogle underlag inde i softwaren. Jeg har desværre ikke haft muligheden, for at teste det med en Logitech musemåtte - måske det kommer senere. Vi ender på et flot 10 tal for en rigtigt god mus med gode funktioner.
 
plus
 • Ergonomi
  Er en stor del af at finde den helt rigtige mus. Her er Logitech gode til at ramme bredt. Det er ihvertfald det indtryk jeg har, når jeg ser hvor mange der bruger deres udstyr. Jeg vil også ligge vægt på at der er gummi på siderne som giver godt greb i musen i stedet for de glatte flader, som mange andre mus har.
 • G-Knapperne
  Kan laves om så de passer til de spil du spiller og der er mulighed for flere profiler, som der nemt kan skiftes imellem, imens du spiller.
 • Sensoren
  Her er det jo det, som Logitech selv slår på og jeg må give dem ret i at den er utrolig præcis. Man kan skifte imellem 200-12.000 dpi, men hvem kommer nogensinde helt der op.
 • Vægten
  Der er mulighed for at montere, op til, 18 ekstra gram på musen, hvis man som mig, godt kan lide den er lidt tungere.
 • Softwaren
  Logitech's software er bare så gennemført og er med til at udvide den måde man bruger deres produkter på.
 • Kabel og sleeve
  Det er jo en ting jeg har langt stor vægt på, da jeg faktisk udelukkende bruger trådløse mus, til hverdag, da jeg ikke er gode venner med de stive kabler, der normalt bliver brugt til de her kablede mus. Kablet på denne mus er så blødt og glat, at man ikke bemærker det er der.

 

minus
Jeg kan vitterligt ikke komme på noget at skrive her, jeg oplever den som en super god mus, der leverer varen og gør det på en fed måde.
overallscore10 
gold
 

 
Again, Logitech has released a product, which meets 100% of their brand, as well, providing really good product for the IT industry.
I am a frequent user of many Logitech products, and I like most of them - this mouse is not an exception. It's been a long time, since I actually been able to use a wired mouse. This mouse comes with a soft sleeved cord, so you really don't notice that it's there.
The mouse fits comfortably in your hand and glides well on the mouse pad. In the software, you can choose different mouse pads, but unfortunately, I haven't been able to test with a Logitech mouse pad.
We'll end up at a nice score of 10, for a really good mouse with good features.
 
plus

 

 • Ergonomics
  is a big part of finding the perfect mouse and here, Logitech is good to hit wide. That's the impression I have, when I see how many people are using Logitech products. The rubber grip, gives a good grip on the mouse, instead of the smooth surfaces, as many other mice have.
 • G-keys
  Can be customized to suit the games you play and the possibility of multiple profiles, which can easily be switched, while you play.
 • The sensor
  Here is what Logitech itself states on and I have to agree with them, that it is incredibly accurate. You can switch between 200-12000 dpi.
 • Weight
  It is possible to install, up to 18 additional grams in the mouse, if you like me, like when it's a bit heavier.
 • Software
  Logitech's software is so consistent and it contributes to expand the ways to use their products.
 • Wire and sleeve
  That's one thing I have much emphasis on, because I actually only use wireless mice. Usually I'm not friends with the stiff wires. The wire on this mouse is so soft and smooth that you actually don’t even notice it's there.
 
minus
I can’t think of anything to write here – my experience is, that it’s a great mouse.
 
overallscore10
gold

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

 

Læst 1309 gange
Log ind for at skrive en kommentar.