Fredag, 05 september 2014 21:14

Logitech G402 Hyperion Fury - Verdens hurtigste gamer mus

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Vi har fået lov at teste Logitech G402 Hyperion Fury som er indtil nu er verdens hurtigste FPS gaming mus.

G402-LogitechHyperionFuryjpg

Jeg er selv meget kræsen hvad mus angår så har været meget spændt på at teste denne mus.


Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 465,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Logitech designer computertilbehør med vægt på innovation og kvalitet, så brugerne får en bedre oplevelse i den digitale verden. Vi begyndte med mus i 1981. Dengang var mus en ny og mere intuitiv måde at interagere med computeren på. Vi blev verdens førende producent af computermus og har siden fornyet musen en halv snes gange, så den svarer til de nye behov der er opstået i takt med udviklingen af den personlige og siden den bærbare computer.
logitech logo
Siden begyndelsen har vi udvidet repertoiret af computertilbehør med en lang række ting der udgør 'den sidste centimeter' mellem brugeren og computeren, spillekonsollen, hjemmebiografen eller det digitale musikanlæg. Logitechs produkter sælges i stort set hele verden, og vores ledende position mht. innovation omfatter en lang række tilbehør, både med og uden ledning. Hovedvægten ligger på udstyr som bruges til navigation, spil, internetkommunikation og til at kontrollere musik i digitalformat og hjemmebiografen.

Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 465,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Tekniske specifikationer
Fusion Engine hybridsensor
Otte programmerbare knapper
Skift følsomhed under selve spillet
32-bit ARM-processor
Rapporterings frekvens på ét millisekund
Hurtige klik
Hurtig USB dataoverførsel
Registrering
Opløsning: 240-4000 dpi
Maks. acceleration: >16 G*
Maks. hastighed: >12 m/s*
* Testet på Logitech G240 Gaming muse måtte
Reaktionsevne
USB dataformat: 16 bit pr. akse
USB rapporterings frekvens: 1000 Hz pr. millisekund
Mikroprocessor: 32-bit
Glideevne
Dynamisk friktionskoefficient: 0,09 µ (k)*
Statisk friktionskoefficient: 0,14 µ (s)*
*Testet på en overflade af træfinér.
Holdbarhed
Knapper (venstre/højre): 20 millioner klik
Fødder: 250 kilometer
Fysiske specifikationer
Vægt: 144 g (mus og kabel)
Vægt: 108 g (kun mus)
Længde: 136 mm
Bredde: 72mm
Højde: 41mm
Kabel: 2,13 m

Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 465,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 465,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

G402 s 0 G402 s 1

Jeg er kommet til at skal fortælle om hvordan det hele ser ud og hvad det kan. Det er alt i alt en fed mus som har mange små ting som gør den helt unik, den har lidt et mystisk udseende på en vildt fed måde. Førstehåndsindtrykket er selvfølgelig kassen, da det altid vil være det første man vil se når man får musen hjem. Kassen har to farver som er det tema Logitech køre med i deres gaming serie. Fronten af kassen er et billede af musen med en illustration af den fusion engine der er i musen, som netop skiller G402'eren ud fra alle de andre muse i gaming serien ellers er der bare navnet på. På bagsiden er der en kort gennemgang af musen, på 6 forskellige sprog men desværre står det ikke på dansk, men det står på engelsk. Der er lidt omkring hvad det er for en teknologi der er i musen, hvad den kan og hvor hurtig den er.
Pakkens indhold:
• Mus
• Brugsvejledning
• Kvikstart guid

G402 s 2 G402 s 3 

Ud over de traditionelle knapper som højre, venstre og scroll hjulet har denne mus 5 ekstra taster som alle kan programmeres præcis som man gerne vil bruge dem med. Logitechs egen software som jeg kommer mere ind på i videoen under software. Fra standard er de to bagerste knapper på siden af musen frem og tilbage, på denne mus hedder de G4 og G5 de er lagt så smart at man ikke skal bevæge tommelfingeren særlig meget for at tykke på disse, de ligger med trykke overfladen ned mod bordet så man bare skal vippe fingeren for at trykke på knapperne. Ovenover ligger G6 og G7 disse to styre de forskellige følsomheds niveauer på musen fra standard. Standard heder de 4 forskellige niveauer 400, 800, 1600 og 3200, man kan sætte en femte ind og ellers kan man styre nøjagtig hvordan man gerne vil have de forskellige niveauer. Disse to taster ligger så at man bare kan vipper pegefingeren en smule, da overfladen på knapperne peger op ad. Den sidste knap skifter fra standard hastigheden når man holder knappen inde, så længe den er hold inde kan man nå yderst høj præcision. Knappen har et lille sigte korn på da den er yderst velegnet til skyde spil så man hurtigt kan rykke musen over til modstanderen og holde knappen inde for at lave en perfekt skud. Knappen sidder så den kan nås med tommel fingerspidsen, den kan for nogen godt side noget langt fremme alt efter hvordan man holder musen, men jeg synes den er helt genial.

G402 s 4 G402 s 5 

Musen er lavet med en glat mat sort overflade som er super lækker at holde om, det brydes op med nogle fede linjer i en helt blank sort som giver en fed effekt på musen. I siderne er der en gummi belægning, i højre side er der lavet et niveau rillet design i som gør at din ringe og lillefinger har et utrolig behagelig hvile sted. Alle G-knapperne er helt blanke som de streger der bryder musen, scroll hjulet har samme gummi belægning, denne belægning gør at ens finger ikke skøjter rund og glider af de forskellige steder. På ryggen af musen er det det kendte G fra deres gaming serie som man selv man vælger om skal lyse eller ej og hvor meget det skal lyse men du kan også bestemme hvordan. Neden under G7 og G8 knappen er tre lysende streger som indikere hvad niveau man har valgt i dpi. De to ting der kan lyse på musen lyser i den blå farve som de bruger til alle deres ting i gaming serien. Musen er også en let mus som jeg personligt bedst kan lide, musen i sig selv har en kampvægt på under 110g.

G402 s 6 G402 s 7

Ledningen på musen er 2,13m langt, den har en gummi belægning som ender ud i et USB stik som sørger for at den kan modtage data hurtigst muligt.
Under musen er der 4 super glatte glidere som får musen til glide super nemt, jeg blev selv meget forbavset over hvor godt den kørte og så næsten uden man rørte ved den. Det rillede design fortsætter under musen i 3 forskellig områder igen giver det et rigtig fedt udseende. Hele bunden er i hård plast.


Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 465,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 465,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Jeg har haft denne mus til test i godt 14 dage og jeg startede ud med at være meget skeptisk da jeg har haft rigtig svært ved at finde en mus som jeg synes passer godt til min hånd og som jeg synes køre godt på bordet, som kan være hurtig men også præcis. Jeg har testet den i spil da det nu er en gaming mus men jeg har også haft den med på arbejde hvor jeg laver hjemmesider og sidder en del i Photoshop hvor det hele godt må gå lidt stærkt, men samtidig gerne må være præcis. Softwaren som følger med gør at man kan gøre musen meget alsidig, da der er mulighed for at lave op til 4 forskellige dpi hastigheder, jeg selv har 3 en til skyde spil, en til mine rollespil og en til surf og arbejde. På G402 er der en knap nederst på musen på venstre til skift følsomhed under selve spillet, den er også utrolig behagelig når man sidder med præcisionsarbejde.

Produktet er udlånt af: Logitech
Prisen på produktet: 465,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Kort sagt er jeg personligt vild med denne mus, mest fordi jeg er så kræsen hvad hældning der er på musen og hvad form den har. Selvfølgelig kommer der også et men, det er ikke stort men det er stadig nok til at jeg ikke vil give musen fuld hus på point skalaen, musens midterste hjul føles og lyder meget billigt, hvilket jeg virkelig bliver ked af da resten af musen er så lækker og gennemført.
Når det er sagt så synes jeg det er en lækker mus som til prisen er super. Selv om indstillingerne er mange på den og de kan være svære finde rundt i kan man sætte musen op til præcis det du helst vil have at den skal kunne, alt fra om man vil køre med de normale måder knapperne sidder på eller om de skal bruges helt anderledes til hastigheden, om den skal køre med den super hurtige Fusion Engine eller om den skal køre uden og derfor kun med den optiske sensor.

 
plus
 • Lækkert greb
  Den glatte overflade, den er let og har et lækkert gummi lag på siderne, gør at musen er super lækker at bruge.
 • Design
  Jeg synes personligt at den har et super fedt udseende, jeg er blevet helt vild med de helt glatte brud der er på musen.
 • Softwaren
  Alle de forskellige indstillinger man kan lave på musen, gør at man kan få en helt fantastisk mus som passer specielt til en selv.
 
minus
 • Scroll hjul
  Hjulet virker meget billigt når man køre med det det har en meget hul og plastik agtig når man køre med det. Hjullet mangler også en funktion som kan bestemme hvilken form man scroll man gerne vil have om den bare skal kunne rulle alt hvad den kan eller have en karakteristiske klikken når man køre op og ned.
overallscore9 
silver
 

 
In short, I personally love this mouse, mostly because I'm so picky with the tilt of the mouse and what shape it has. Of course there will also be a but, it's not great but it's still enough that I will not give the mouse a full house on the points scale, middle mouse wheel feels and sounds very cheap, and I really get upset when the rest of the mouse is then nice and implemented. Having said so, I think it is a nice mice as the price is super. Although the options are many in it and they can be difficult to orientate in, you can set your mouse up to exactly what you most want it to be, everything from whether you want to run with the normal ways of controls on or whether they should be used quite different to the rate whether to run with the super fast Fusion Engine or whether to run outside and therefore only the optical sensor.
 
plus
 • Nice grip
  The smooth surface, it is lightweight and has a nice rubber layer on the sides, making the mouse is super nice to use
 • Design
  I personally think that it has a really cool look, I was ecstatic with the completely smooth fracture is on the mouse.
 • SoftwareAll the different settings you can make the mouse, allowing you to get a fantastic mouse which is dedicated to a self-
 
minus
 • Scroll-wheel
  The wheel works very cheap when you run with it it has a very hollow and plastic-like when you run with it. The wheel scroll also lacks a feature that can determine which kind you scroll you want on just to be able to roll all it can or have a distinctive clicking sound when you run up and down
 
overallscore9
silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 1028 gange
Log ind for at skrive en kommentar.