Fredag, 13 juni 2014 17:46

GAMDIAS HADES Extension Laser Mus - Kvalitet, billig og smart!

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

GAMDIAS er kommet med en mus til gamerne der har et lavt budget.

Gamdias Hades -MiceStart-billede 

Musen hedder HADES og er et rigtig godt bud på en mus til fornuftig pris.


Produktet er udlånt af: GAMDIAS
Prisen på produktet: 414,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

GAMDIAS står for Gaming Art in Motion (GAM) og DIAS er gud på Latin - Deraf GAMDIAS. Alle produktnavne opkaldes ligeledes efter Græske guder.

GAMDIAS Technology blev grundlagt i 2012, med over 100 ansatte ledet af "RK HAN". Produkterne er udviklet med gameren i fokus, heri bla. at designet på produkterne er tiltalende, men vigtigst af alt, at alle produkter performer optimalt for gameren, dette opnås ved hjælp af top-klasse hardware, samt yderst gennemtænkt software.

gamdias logo
GAMDIAS' Mission er at blive ét af de største gaming-brands, med god kvalitet og uovertruffen værdi for pengene. Dette er en meget ambitiøs plan som vidner om at produkterne ligger i top. Derfor vil GAMDIAS i den forbindelse være i tæt dialog med både fans og kunder, herigennem kan opnås der brugbar viden til yderligere viderudvikling af produkternes ydeevne.

Produktet er udlånt af: GAMDIAS
Prisen på produktet: 414,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
Weight System N/A
Cable Length 2m (Braided Cable with Gold-plated USB Connector)
Keys 7+1 keys
Resolution up to 8200 DPI
Polling Rate 125 / 250 / 500 /1000 Hz
Onboard Memory 256K
Dimension(LxWxH) 124.5 x 66 x 40 mm
Tracking Method Advanced Gaming Laser Sensor
Switch Lifecycle 10 Million
Graphical UI Yes (GAMDIAS HERA)

Produktet er udlånt af: GAMDIAS
Prisen på produktet: 414,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

Produktet er udlånt af: GAMDIAS
Prisen på produktet: 414,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

Gamdias Hades Mice2 Gamdias Hades Mice18

Lad os så se hvad GAMDIAS har at tilbyde os denne gang. Det skal siges det ikke er deres dyre top mus, men en udmærket mus til den gamer der ikke har det store budget til gaming tilbehør. Musen kommer i denne fine kasse hvor der er mulighed for at åbne en låge ind til musen, rigtig fedt man kan det, og heldigvis ser jeg mange producenter der er begyndt at lave det.

Gamdias Hades Mice3 Gamdias Hades Mice4

Pakkens indhold:

 • GAMDIAS HADES mus
 • Udskiftelige sidepaneler
 • Brugermanual
 • Klistermærker

Gamdias Hades Mice5 Gamdias Hades Mice6

Som i kan se er den lavet i mat plastik, som føles rigtig rart, og så ligger den fint i min lille hånd. Den har 2 knapper på begge sider, man kan programmere i deres software. Der er også mulighed for at skifte noget ud på siderne men det kommer vi til senere i testen.

Gamdias Hades Mice7 Gamdias Hades Mice8

Oppe fra ser vi musehjulet hvor der er lys i, og DPI knappen hvor du indstiller dine DPI hastigheder under spil. Under musen er der ikke så meget at sige andet end jeg syntes musen glider godt på alle overflader jeg har prøvet.

Gamdias Hades Mice10 Gamdias Hades Mice9

Gamdias Hades Mice11 Gamdias Hades Mice12

Her har vi så de udskiftelige sidepaneler man sætter på siderne for at dine finger kan ligger bedre på musen, jeg synes personlig det er vildt lækkert lavet. De Udskiftelige sidepaneler er lavet med magnet så de er lette at tage af og på. Det skal siges der er 3 forskellige du kan vælge imellem. 

Gamdias Hades Mice14 Gamdias Hades Mice15

Jeg tog lige 2 billeder af de udskiftelige sidepaneler så i kunne de dem. Synes de helt store er bedst til når jeg spiller FPS (First Person Shooter spil).

Gamdias Hades Mice13 

Og som i kan se kommer denne mus med et beskyttet kabel som jeg er meget glad for, da man hurtigt kan komme til at slide sådan en i stykker, kablet er 2 meter langt og USB stikket er guldbelagt.


Produktet er udlånt af: GAMDIAS
Prisen på produktet: 414,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
Her er en gennemgang af den software der følger med, jeg har lavet denne video over alle de GAMDIAS ting jeg havde hjemme. 

Produktet er udlånt af: GAMDIAS
Prisen på produktet: 414,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
Jeg har spillet en del med denne mus og den lever op til mine forventninger, og hvad jeg nu kan forlange og få for prisen. Jeg viste godt jeg ikke ville bliver overvældet af denne mus men den gør det faktisk rigtig godt, jeg har brugt den til almindelig arbejde ved min pc, der har den været meget præcis med de 8300 DPI og her gør den et godt stykke arbejde. I spil skulle jeg lige vende mig til denne mus men det tog ikke lang tid at finde sig til rette og vende sig til knapperne på siderne. Jeg fandt hurtig ud af jeg skulle udskifte  siderne med dem der følger med, og så føltes det rigtig da de store af dem kom på. Det skal lige siges at siderne som man kan skifte er lavet med magnet som gør det er lette at skifte under spil hvis man bruger forskellige side paneler under spil.

Produktet er udlånt af: GAMDIAS
Prisen på produktet: 414,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

Min endelige dom over denne mus er at jeg synes den klare sig rigtig godt til den pris den er sat til. Du bliver ikke skuffet for den byder på mange muligheder, så som at der medfølger software hvor der er mulighed for at skifte funktioner og lys på musen. Og selve softwaren syntes jeg er smart fordi den samler alle dine Gamdias ting du har sat til maskinen i en software. De udskiftelige siden paneler er også en lækker ting at kunne, så det er et stort + her fra. Kig forbi GAMDIAS' facebook side her.

 
plus
 • Udskiftelige sidepaneler

Det er fedt og se der følger så mange forskellige sidepaneler med, så har man flere muligheder for at finde det helt rigtige.

 • Kablet
  At det er beskyttet er altid et plus, men at de også har guldbelagt usb stikket er ++.
 • Software
  GAMDIAS har lavet et software layout som er super, det er let at finde rundt i og man har masser af muligheder, og så samler det alle dine ting fra GAMDIAS i en software.
 
minus
 • Har intet negativt at sige om produktet.
overallscore9 
silver
 

 
My final verdict on this mouse is that I think the do very well for the price it is set to. You will not be disappointed for the offers many opportunities, such as the included software where it is possible to change the functionality and lights on the mouse. And the software itself, I thought is smart because it brings together all your Gamdias things you have to put the machine in a software. The removable side panels, are also a delicious thing to be, so it's a big + here.
 
plus
 • Interchangeable side panels
  It's great to see that follows so many different side panels so you have several options to find the right one.
 • The cable
  That it is protected is always a plus, but that they also have gold-plated USB connector is ++
 • The software
  GAMDIAS have made a software layout and it's super, it is easy to use, and you have lots of options, and it brings all your stuff from GAMDIAS in one software.
 
minus
 • Have nothing negative to say about the product.
 
overallscore9
silver
Læst 699 gange
Log ind for at skrive en kommentar.