Mandag, 22 december 2014 09:44

GAMDIAS EREBOS - En optisk gamer mus, du selv kan samle!

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Endnu en gang har GAMDIAS vist deres forkærlighed til græsk mytologi, denne gang med deres nyeste mus kaldet EREBOS.

gamdias logo

En optisk gamer mus der egner sig til både højre, og venstrehåndede.


gamdias logo
GAMDIAS står for Gaming Art in Motion (GAM) og DIAS er gud på Latin - Deraf GAMDIAS. Alle produknavne opkaldes ligeledes efter Græske guder. GAMDIAS Technology blev grundlagt i 2012, med over 100 ansatte ledet af "RK HAN". Produkterne er udviklet med gameren i fokus, heri bla. at designet på produkterne er tiltalende, men vigtigst af alt, at alle produkter performer optimalt for gameren, dette opnås ved hjælp af top-klasse hardware, samt yderst gennemtænkt software. GAMDIAS' Mission er at blive ét af de største gaming-brands, med god kvalitet og uovertruffen værdi for pengene. Dette er en meget ambitiøs plan som vidner om at produkterne ligger i top. Derfor vil Gamdias i den forbindelse være i tæt dialog med både fans og kunder, herigennem kan der opnås brugbar viden til yderligere videreudvikling af produkternes ydelse.

 
Farve Farve
Belysning Luminance Control: Scrollwheel - 16.8 million colors, logo single
Kabel 2m guldbelagt USB
Bredde 6.8 cm
Længde 12.5 cm
Højde 4 cm
Vægt system 5g x 4
Sensor Optisk/Laser
Resolution 200 - 3500 DPI
Polling Rate 125 Hz - 1000 Hz
Knap Type Mekanisk
Antal Knapper 8 programmerbare
Profiler 6 profil indstillinger
Hukommelse 256 KB indbygget
Udvidelse Udskiftelige sidepaneler - lille/mellem/stor
Holdbarhed 10 millioner klik
Grafisk Interface GAMDIAS Hera software

Video
 

gamdias erebos l 3 gamdias erebos l 4

Billede 1 og 2 viser henholdsvis venstre og højre side af musen, hvor man kan se de 2 programmerbare knapper på hver side af musen. Dertil ses de to udskiftelige sidepaneler, som GAMDIAS endnu en gang har været så smarte at lave med magnetisk låsefunktion

gamdias erebos l 0 gamdias erebos l 1

gamdias erebos l 2 gamdias erebos l 5

Billede 3 til 6 viser toppen og bunden, hvor vi oppefra har det hvide EREBOS logo samt GAMDIAS logoet på bagsiden. Her vises også de forskellige udskiftelige sidepaneler, så musen kan arrangeres præcis efter eget ønske. Dertil ses den sølvintegrerede DPI knap, som bruges til at skifte til de forskellige interval samt scroll-hjulet der lyser i den valgte farve samt lysstyrke og effekt. I bunden ses den optiske laser der svinger i intervallet 200-3500 DPI samt vægt-systemet bestående af 4 x 5 g vægte der kan tages ud ved at dreje på skiven.
Endnu har jeg ikke oplevet en overflade hvor musen ikke præsterer sit bedste.

gamdias erebos l 6

Billede 7 viser kablet som er omringet af vævet stof, hvilket giver en bedre holdbarhed i forhold til vrid og buk. Dertil ses den guldbelagte USB tilslutning, som sikrer jævn og hurtig respons.
Musens design byder på et identisk knap-layout, hvilket betyder at både højrehåndede og venstrehåndede, har samme muligheder ved brug af musen.


Hera l 1 Hera l 0 

Endnu en gang er det GAMDIAS' egen software, Hera, der styrer musens funktioner, hvilket giver et flot og overskueligt interface, med en masse forskellige optimeringer, så man kan anvende musen lige som man ønsker.
Download og installation af softwaren er lige til, og med musens indbyggede hukommelse har man mulighed for at gemme op til 6 forskellige profiler, som kan tages med og tilsluttet hvilken som helst computer der har Hera installeret.
Selve softwaren byder på individuel kontrol af de forskellige profiler, hvor man har mulighed for at indstille på farve, DPI niveau, polling rate, samt klikhastigheder og makroer. Dertil findes en oversigt som giver et godt indblik i forskellige statistikker som antal af klik på de forskellige knapper, samt bevægelser i forhold til distance, hastighed, acceleration og rulleafstand. Endnu en gang har GAMDIAS sørget for at man kan nulstille disse indstillinger og starte på en frisk. Endvidere finder man en integreret support samt mulighed for opdatering af både musens driver såvel som Hera softwaren, hvilket automatisk bliver opdateret jævnligt for at opnå den bedste ydelse.
Alt i alt formår Hera at sørge for at du som forbruger, får den bedste oplevelse ud af dit produkt.


I løbet af den sidste måneds tid har jeg brugt denne mus til både MOBA, FPS og strategi spil samt musikproduktion og billedredigering og almindelig surfing på internettet. Jeg har haft enormt gode erfaringer med musen og dens præcision samt lækre design, som har været udskifteligt i forhold til mit pågældende behov. I forbindelse med testen har jeg flere gange måtte udskifte vægtskiverne, da jeg har oplevet at præcisionen i forhold til arbejdet har en virkelig stor indflydelse. Eksempelvis har jeg undervejs i billedredigering haft problemer i forhold til pixel-redigering, da musen synes at være ret svær at få til at pege præcist med alle 20 g i. Dertil har jeg eksempelvis inden for MOBA genren haft glæde af vægtsystemet, da det har givet mig en mere robust og stabil spilleoplevelse hvad angår præcision og fastholdelse af mål på trods af små bevægelser i hånd og håndled.
I forhold til softwaren har jeg spenderet mange timer på at få navigeret rundt i de forskellige menuer samt udforske hvert enkelt aspekt af de justerbare indstillinger, hvilket jeg finder enormt interessant, da den kan sættes op til lige hvad man har lyst til.
Hvad angår de udskiftelige sidepaneler, har jeg undervejs i testen fundet magnet funktionen utroligt brugbar, da man ikke skal bruge enormt meget tid på at skifte panelerne ud. Jeg bruger for eksempel de store sidepaneler, hvis jeg ved at jeg har mange timer bag skærmen, da dette giver den mest afslappende håndstilling. Derved har jeg i forhold til testen været positivt overrasket over denne mus, da den lever op til mine forventninger i forhold til styrke, holdbarhed og designændringer. Dette er en mus værdig til den der godt kan lide at opsætte egenskaber og funktioner til egne præferencer.


Produktet er udlånt af: GAMDIAS
Prisen på produktet: 523,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
Denne mus vil helt sikkert ikke skuffe dig, da den rummer så mange muligheder og indstillinger. Uanset hvad jeg har smidt efter den, hvilket underlag den har kørt på og hvilke indstillinger jeg har indført, har den bare kørt det hele igennem uden nogen problemer. Dertil skal det nævnes at den eneste ting jeg har at udsætte på denne mus, er at de 2 programmerbare knapper på hver side af musen, bliver svære at trykke på, når man udskifter til store sidepaneler, derved ville jeg mene at GAMDIAS skulle have gjort disse knapper højere eller eventuelt lavet dem større. Derudover er EREBOS et fantastisk produkt til billige penge som garanterer ubegrænsede muligheder og ydelse.
 
plus
 • Designet er gennemtænkt

På grund af de udskiftelige sidepaneler.

 • Belysningen er varieret
  Fordi musen besidder 16.8 millioner farver.
 • Softwaren er genial

Da man har ubegrænsede muligheder for indstillinger og opsætning.

 • Ledningen er godt beskyttet
  Vævet omkring så for beskyttelse mod vrid, buk og slid.
 
minus
 • Sidepanelerne er i vejen
  De store sidepaneler gør tryk på sideknapper besværlig.

overallscore9

 silver

 

 
This mouse will certainly not disappoint you because of the various settings and possibilities. No matter what you throw at it or what surface you use it on the mouse will do anything. That also applies to the many different settings you can set. The only thing i can point out as an issue at this point, is the lack of using the sidebuttons when you're using the large sidepanels. Which is why i would suggest GAMDIAS to put these buttons further out or make them bigger. Besides that is EREBOS an amazing product which is cheap at cost, and have a high durability and stability.
 
plus
 • The design is brilliant

Because of the interchangeable side panels.

 • Varied and bright luminance

The mouse contains 16.8 million color range.

 • The software is genius

Because of the unlimited features and settings.

 • The cable is well protected

It's a weaved cable which means it's durable and it has also got a gold plated USB connector.

 
minus
 • The interchangeable side panels is blocking buttons

The large sized side panels are blocking the side panel buttons.

 

overallscore9

silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 957 gange
Log ind for at skrive en kommentar.