Lørdag, 11 maj 2013 08:16

Func MS-3 Gaming Mouse

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Her har vi fået æren af, at teste en ret unik produkt fra Func. Det er deres MS-3 Gaming Mouse.

funcmus

Kig med når vi tester denne mus, og kigger på om den har nogen svagheder.


Func vil endnu engang omdefinere spiloplevelsen med nye banebrydende produkter. I 2012 besluttede Func at det var tid til at forny deres udseende og brand. Men at bringe Func tilbage på banen er meget mere end blot kosmetiske ændringer, det handler om at forbedre hele spiloplevelsen på en god og meningsfuld måde.

func logo

Det der ser simpelt og indlysende ud for det utrænede øje, er for Func en kompleks udfordring. Selve udtrykket "ergonomi" er meget brugt i dag, men Func har brugt over 100 timer på blot at studere den menneskelige hånd, og hvordan musens krop kan forbedres. Derudover har Func brugt adskillige timer på at finde den perfekte placering af knapperne, og testet mere end 200 forskellige overfladematerialer, i jagten på det perfekte!


 

Tech. Specs.
 • MCU/Processor: WT6573
 • Switches: Omron
 • Sensor: Avago ADNS 9500
 • Memory: Onboard, 512 kB
 • Resolution: 90-5670 DPI
 • Frames per second: 12 000
 • Tracking speed: 5.1 m/sec (150 ips)
 • Max Acceleration: 30 g
 • Image processing: 10.6 megapixels/sec
 • Report rate: Adjustable, up to 1000Hz
 • Lift-off distance: Adjustable
 • Upgradable firmware: Yes
 • Connection: USB. Goldplated (2 m braided cable)
Dimensions & Weight 126.92x100.69x42.38mm / 4.99x3.97x1.69in
Netto weight: 127g / 0.28lbs.
System Requirements

Windows® 2000 / XP / Vista / 7 / 8
Available USB port
10 MB free space on hard drive

Product Support MS-3 Support pageRegister ProductContact technical support
Software Downloads Settings Software Release Version
Product Documentation Product Manual
Warranty Information Func MS-3 has a 2-year warranty from the date of purchase.
If your product is registered using your Func Insider account, an additional year of warranty is provided (3 years total from purchase date).

Proof of purchase, with date of purchase and the buyer's name, are required for warranty claims.

The extra warranty is not valid for refurbished or second-hand purchases.

 


Pics5

Her har vi så denne ret speciel mus fra et mærket Func, som man ikke høre så meget om. De har også kun lavet denne ene mus indtil videre. Som i kan se, har den et meget ergonomisk greb, som vi kigger på længere nede.

Pics7

Den er udstyret med en lang række knapper, man selv kan tilknytte den funktion man gerne til have den til. Det er en fed ting synes jeg, fordi der er ikke nogen af dem der er tilknyttet en fast funktion, så som bruger har man fuld kontrol over knapperne. Den har 7 knapper udover højre, og venstre klik.

Pics8

På højre side af musen er der lavet to holdere til fingrene, for at de ikke stritter ude på siden af musen. Det er noget jeg synes man skal vende sig til, og det tager tid, men det føles ganske godt at have de hvile punkter.

Pics11

På siden sidder er frem, og tilbage knapper, samt en oplyst knap som der er programmeret til at nedsætte DPI så den er mere præcis under gaming, når du holder den inde nedsætter den DPI'en med det du har indstillet den til. Den ekstra knap nede i bunden er sat til Mute, så man kan Mute lyden.

Pics12

I toppen er der 3 knapper der kan indstilles til det man ønsker, de er standard sat til profil skift. Mussehjulet er oplyst og er ganske rart at bruge.

Pics10

I bunden har vi så øjet, som er den der regner ud hvad det sker når du flytter musen.


2013-04-28 12 54 13-Func MS-3 Settings 2013-04-28 12 54 18-Func MS-3 Settings
2013-04-28 12 54 25-Func MS-3 Settings 2013-04-28 12 54 29-Func MS-3 Settings

Her har vi så den veludførte software, som giver en masse muligheder for at personliggøre denne mus. Der er mulighed for at bestemme farve på den, samt opsætning af 3 forskellige profiler, med forskellige indstillinger og farve.


Jeg har testet den ved brug i en uges tid, og på den tid når man måske ikke helt at vende sig til det ergonomiske design, men jeg syntes den virker en anelse billig produceret, den får hurtigt slid mærker ved de punkter hvor fingrene ligger. Min gamle Logitech G700 mus har først fået de samme mærker efter 2 års brug. En anden ting er at der er lidt mangler efter min mening, at der var en mulighed for at ændre eller tilføje vægt til musen når det nu er en gaming mus.

Til billede redigering klare den sig fint, og den er meget præcis og knapperne er rimelig gode, syntes dog de kan være lidt hårde nogle gange.

I spil er den ret fed at bruge, da men kan lave den som man ønsker det. Det der er lys i den og man kan ændre det som man ønsker, så den ser fedt ud, og den er nem at finde når man sidder i mørket.


Min endelige konklusion er at det er en rigtig fed mus at se på. For den rette bruger er den helt sikkert fantastisk, med det ergonomiske greb. Den medfølgende software er rigtig god, og den er ret nemt at finde rundt i.

4

Ydelsen er fin, jeg har ikke oplevet at der har været udfald på den eller lignende, jeg har dog haft lidt mis-kliks på grund af at knapperne er lidt hårde.

4.5

Designet er super fedt, og det er en meget fed mus i det hele taget.

4

Den ergonomiske fingerstøtte er en god ide, men det tager lidt tid at vænne sig til sådan noget, når man er vant til at bruge noget helt andet.

3

Kvaliteten kunne godt have været bedre, der er klart plads til forbedringer her, det er ikke godt at den så hurtigt kommer til at se slidt ud.

4

Det tager lidt tid at vænne sig til den måde, man skal arbejde med denne mus på.

4.5

Softwaren er godt udviklet, og virker super godt.

3.5

Prisen ligger på 456,- DKK, hvilket jeg synes er en okay pris, men ville ønske der lige blev tweaket de sidste småting så den er helt i top. Func's MS-3 gaming mus kan købes her.

4

Totalt får den 4 stjerner ud af 5 mulige, og score vil helt klart have været bedre hvis der var taget hånd om de sidste småting.


My final conclusion is that this is a cool mouse to look at, and to the right user this mouse is probably quite stunning, with the ergonomic grip. The included software is really good, and it's pretty easy to get around in.

4

The performance is fine, however I've experienced some mis-clicks, as the buttons are a little hard to click.

4.5

The design is really cool, and it is a totally neat gaming mouse!

4

The ergonomically finger-rest is a good idea, but it takes time to get used to something like that, if you are used to using a regular mouse.

3

The quality could have been better, and there is clearly room for improvement. It will quickly look kind of worn out.

4.5

It takes some time to get used to it, but after that it's surely a great mouse.

4.5

The software is well designed and works super well.

3.5

The price is 456,- DDK, which I think is an OK price. Func's MS-3 gaming mouse can be bought here.

4

Totally it gets 4 stars out of 5 possible. The score would certainly increase, if those last small things where made.

Læst 880 gange
Log ind for at skrive en kommentar.