Lørdag, 06 december 2014 10:11

Attitude One - Rapira One - Lækker gaming mus til billige penge!

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Her ser vi på et lækkert produkt fra Attitude One.

 Start-billede-RapiraOne

Dette er deres Rapira One gaming mus.


Produktet er udlånt af: Attitude One
Prisen på produktet: 299,-
Produktet kan købes her: CDON.COM
Attitude One blev grundlagt i USA i 2011. Med mange års erfaring fra computer og spilbranchen besluttede vi at starte Attitude One.

Attitude-one-logo

Takket være vores viden og vores forbindelser i branchen, kan vi tilbyde produkter og teknologier, der altid er toppen af ​​den linje.Med vores unikke design og mindeværdige produktnavne, spreder vores produkter sig bredt over hele markedet i verden.


Produktet er udlånt af: Attitude One
Prisen på produktet: 299,-
Produktet kan købes her: CDON.COM
 
Dimensions Width: 83mm - Height: 40mm - Length: 130mm
Weight 150g
Available colors Black
Model Rapira One: AMO301
Gross weight 400g
Box dimensions Width: 65mm - Height: 227mm - Length: 175mm
Sampling Rate 6400 FPS
Highest Resolution 3500 DPI
Max Speed 160 IPS
Response Time 1ms
Acceleration 20G
Polling Rate 125, 250, 500, 1000Hz
USB Port Gold Plated

Produktet er udlånt af: Attitude One
Prisen på produktet: 299,-
Produktet kan købes her: CDON.COM
 

Kassen, som musen kommer i, er rigtig god kvalitet, og den lukkes med en magnet, så der er gjort noget ud af indpakningen, hvilket er rigtig lækkert at se.

Der står rigeligt med information om musen på pakken, samt det er endda muligt at prøve at holde ved musen inde i kassen. Man får desuden et ekstra sæt teflon fødder med, hvilket er super lækkert. Så er det muligt at skifte de gamle ud efter de er blevet slidt ned efter et stykke tid med intens gaming.

Her ser vi pakken og dens indhold:

 

Bruger guide

Mini CD driver

1 sæt ekstra teflon fødder

Rapira One - Lille13 Rapira One - Lille14

Rapira One - Lille15 Rapira One - Lille16

Rapira One - Lille18 Rapira One - Lille19

Her ser vi lidt af de fede features Attitude Rapira One kommer med. Kig med længere nede, hvor vi ser nærmere på musen.

Features:

 • Ergonomisk design med gummibelagt overflade
 • On-The-Fly 4 justerbare DPI levels
 • Avago 3050 Optisk sensor (Max 3500 DPI)
 • Super brede teflon fødder
 • 7 Programmerbare knapper
 • LED lys - Tænd/sluk funktion under musen
 • 2 meter flettet/sleeved kabel 

Musen har en finger støtte til ringefingeren, så den ligger godt og hviler på siden af musen, der er også et lille hvilested til tommelfingeren. Overfladen af musen har en belægning af noget blød gummi, som gør musen rigtig lækker at holde ved. Selvom det er en mat overflade, så er musen nem at holde ren, den tager ikke så meget imod fingeraftryk og snavs, hvilket jo er rigtig godt. Musen ser derudover rigtig lækker ud, og har nogle meget fine linjer og former, som er med til at give et rigtig godt greb om musen. Der er selvfølgelig også at finde de traditionelle "frem og tilbage" knapper på siden, som ligger rigtig godt over der hvor man hviler sin tommelfinger.

Rapira One - Lille2 Rapira One - Lille3

Rapira One - Lille5 Rapira One - Lille4

Her kan vi se kablet på musen, som måler hele 2 meter, som er en rigtig fin længde. Kablet er af rigtig god kvalitet, det kan i også se på de næste par billeder.

Rapira One - Lille6 Rapira One - Lille7

Scroll hjulet har også en blød gummi belægning, og giver god feedback, men der er dog en smule slør i hjulet når man drejer på den, ikke noget der er til gene på nogen måde. Resten af hjulet er gennemsigtig, og der er rød pulserende lys i den.

De to DPI justerings knapper, de er lavet i noget blankt sort plastik, med en pil frem og tilbage for at vise hvilke knapper man skal trykke på for at justere DPI'en op eller ned. Der er også er rødt pulserende lys i. De to knapper er placeret bag ved scroll hjulet, hvor jeg synes de sidder rigtig godt, det gør det super nemt at justere hastigheden på musen som har en max DPI på 3500.

Rapira One - Lille25 

Under musen findes tænd/sluk knappen til lys i logoet, scroll hjulet samt de to DPI justerings knapper. Jeg finder dog et problem så snart jeg sætter den på off, så der stadig en smule lys i logoet, og det lys kommer fra den optiske sensor, men det ser vi nærmere på længere nede. Vi ser selvfølgelig også på billederne her de fine teflon fødder som får musen til at glide rigtig nemt hen over enhver musemåtte.

Rapira One - Lille8 Rapira One - Lille9

Rapira One - Lille10 

Når man sætter musen til computeren, så starter den op med noget hvid/blåligt lys og skifter derefter til rødt lys. Jeg synes måske det er lidt en skam der ikke var mulighed for at vælge den hvide/blålige farve, nu når den allerede er i musen, men den røde ser bestemt ikke tosset ud, så måske det ikke gør så meget alligevel. Det første billede, er sådan lyset ser ud i musen når det er man sætter den i en USB port, den skifter kort efter til den røde farve.

Rapira One - blålys - lille0 Rapira One - Lille25

Rapira One - Lille23 

Her ser vi så også at man kan se det røde lys i logoet, som kommer fra den optiske sensor. Det er desværre lidt en skam, da man jo gerne vil have lyset til helt at forsvinde når man sætter den over på "Off". Dette er noget som let burde have været kunne fikset, så forstår ikke helt de ikke har gjort dette, de skulle jo bare have lagt et "cover" over den optiske sensor. Det første billede er hvor lyset er sat på "Off", og det andet billede er lyset på "On". Så kan i selv bedømme hvor meget lys forskel der er. Man kan kun lige ane der er lys fra den optiske sensor i DPI knapperne, men det er rigtig svært at se.

 

Attitude One har også lavet en "storebror" til musen som hedder Rapira Elite. Den er designet præcis som Rapira One. Den kommer med bedre specifikationer, samt mulighed for at skifte melllem 16 millioner farver i musen, og der er et link at finde til musen under Konklusionen.

Rapira One - Lille22 Rapira One - Lille23


Produktet er udlånt af: Attitude One
Prisen på produktet: 299,-
Produktet kan købes her: CDON.COM
 

Nu skal vi se på det stykke software der følger med Rapira One. Det er et fint og simpelt stykke værktøj, som kunne forbedres men igen det er også en mus til utroligt billige penge, og jeg er ovenud tilfreds med softwaren, den gør præcis hvad den skal og det fungere. Der medfølger en Mini CD hvor softwaren ligger på, eller man kan hente den her - Attitude One - Rapira One
Jeg vil selvfølgelig anbefale at man henter driveren direkte fra deres hjemmeside, for at få den nyeste version. I kassen er der en guide til hvordan man installere softwaren korrekt, den er simpel og viser step by step hvordan man gør dette.

Rapira One - Lille20 

Efter installationen og softwaren er startet, kommer vi frem til dette vindue hvor der står "Main Control", det er her hvor det er muligt at sætte de 7 knapper til præcis hvad du ønsker, samt vælge mellem 1 af de 5 profiler der er, så du kan have en profil til eksempelvis Surfing og 4 af dine favorit spil. Her kan vi også se hvilke funktioner man kan få de forskellige knapper til at have, eller du kan vælge at lave en Makro. Der er i hvert fald rigeligt med funktioner og muligheder, til enten spil, multimedia, og surfing, der er rigtig mange forskellige presets som man kan vælge imellem, eller man kan vælge at lave sine egne Makros. Som i kan se på billede 2.

Rapira One Software - Lille27 Rapira One Software - Lille28

Dette er det andet vindue der er, Advanced Settings, og her er det muligt at indstille Polling Rate, Scroll hjulets hastighed, Dobbelt klik hastighed, Firekey Intervall samt CPI switcher.

Der er dog en skrive fejl her under CPI Switcher, da musen kun har en MAX dpi på 3500, og der i stedet for står 5000. Ellers virker softwaren præcis som den skal, og det er utrolig let at finde ud af.

Rapira One Software - Lille29 


Produktet er udlånt af: Attitude One
Prisen på produktet: 299,-
Produktet kan købes her: CDON.COM
 

Jeg har nu haft denne ergonomiske gamer mus til test i nogle dage efterhånden. Og må konstatere jeg er positivt overrasket, det er virkelig en god mus, som performer utrolig godt, især når man tænker på den lave pris musen har, så får man altså rigtig meget gaming mus for pengene, så hvis du er på udkig efter en billig gaming mus som har et flot ergonomisk design og en god performance, så burde du bestemt have denne mus i tankerne. Der er 5 forskellige profiler som kan gemmes på musen, hvilket er super fedt.

 

Der er 7 knapper som man kan lave genveje eller makros på, og der er et hav af muligheder at vælge imellem. Du kan justerer polling rate som går fra 125HZ til 1000HZ, ændre scroll hjulets hastighed, dobbelt klik hastighed, eller firekey intervaller. Det er fedt en så budget venlig mus har så mange funktioner, i et fint og simpelt stykke software. Under musen findes der en tænd/sluk knap til lyset i logoet og scroll hjulet samt DPI knapperne, men når jeg slår den over på sluk, så kan man stadig ane lidt rødt lys i logoet samt de to DPI knapper, og det stammer fra den optiske sensor af, og det synes jeg bestemt er en skam når resten af musen ellers er rigtig lækker og performer så godt. Musen er generelt bygget af god kvalitet, og det føles bestemt ikke som en budget venlig mus. De to frem/tilbage knapper som sidder i siden er altid rigtig dejlige at have, det gør det meget nemmere at arbejde rundt på internettet, de 2 DPI knapper gør det let som en leg at justere hastigheden, og scroll hjulet giver god feedback, selvom der er en smule slør i.

 

Jeg har testet musen i Diablo III Reapers of Souls, og lidt BattleField 3, og selvfølgelig til almindelig hverdags brug og surfen rundt nettet, og er ovenud tilfreds med musen. Der har ingen problemer været, og den fungerer super godt i spil. Knapperne er placeret de helt rigtige steder og passer min halv store hånd helt perfekt. Jeg har før haft meget dyrere muse i hånden, som har haft en dårligere performance, altså muse i 500+ prisklassen, som jeg virkelig har været skuffet over. Så at denne budget venlige mus, virkelig bare har performer så godt, er jeg positivt overrasket over.


Produktet er udlånt af: Attitude One
Prisen på produktet: 299,-
Produktet kan købes her: CDON.COM
 

Så er vi nået til den endelige konklusion. Jeg er yderst tilfreds med musen, selvom der er en enkelt lille ting som kunne have været bedre og det er angående lyset i musen, som nævnt under Testen, så kan man stadig se lys i A1 Logoet selvom man har slukket under musen, dette kommer fra den optiske sensor af.
Synes virkelig den gør et kanon stykke arbejde, der er rig mulighed for at sætte profil indstillinger på musen, helt op til 5 profiler hvilket er super fedt, så der er mulighed for at have forskellige profiler til eksempelvis dine spil, eller forskellige computere alt efter hvad du bruger den til. Det er helt bestemt et fint og simpelt stykke software der er til musen, som gør det nemt at indstille musen efter dit eget behov. Musen passer min hånd helt perfekt, hvilket også gør at knapperne sidder de helt rigtige steder for mit vedkommende. Musen får min hånd til at hvile på en tilpas måde, som jeg er ovenud tilfreds med. Der er en smule slør i scroll hjulet, ikke noget som genere brugen af den på nogen måde.

Min endelige konklusion er at man får utroligt meget mus for pengene, og en fed mus som performer rigtig godt, samt mange gode funktioner. Jeg giver musen en flot score på 9, yderst lækkert produkt fra Attitude One.

 

Hvis man vil have en mus med præcis samme design men med lidt flere funktioner, så har Attitude One også lavet en der hedder Rapira Elite, som har lidt bedre specifikationer, som kommer med en Laser Sensor der hedder Avago 9800 med en Max DPI på 8200, 16 millioner farver bagbelysning og LED intensitet og pulserings indstillinger. Rapira Elite vil være at finde www.AttitudeOne.com

 
plus
 • Ergonomisk Design
  Kanon med hvilested til tommeltot og ringefinger, giver rigtig god komfort.
 • Prisen
  Man får utrolig meget mus for pengene.
 • Softwaren
  Det er et fint stykke software, som er utrolig nemt at bruge. Man skal blot følge den guide de har givet med, og det er oppe at køre i løbet af ingen tid.
 • Sleeved kabel
  Det er et utrolig fint stykke sleeve de har givet det 2 meter lange kabel. God kvalitet.
 • God indpakning
  Musen er pakket rigtig fint ind, og det er muligt at prøve at holde ved musen inden man åbner helt op for pakken.
 
minus
 • Lys gennemgang
  Når man under musen sætter den på off, altså for at slukke lyset i logoet, DPI knapperne samt scroll hjulet, så kan man desværre stadig se rødt lys i logoet samt DPI knapperne, hvilket jeg synes er en skam når resten af musen er bygget op så fint.
overallscore9 silver
 

 

Then we come to the final conclusion. I am extremely pleased with the mouse, though there is one small thing that could have been better and it's about the light in the mouse, as mentioned under test, you can still see light in A1 logo even if you have turned off under the mouse, this comes from the optical sensor.
I think really it makes a great job, there are plenty of opportunities to put the profile settings on the mouse, up to 5 profiles which are super nice, so it is possible to have different profiles for example, your games, or different computers depending on what you do with it. It is certainly a fine and simple piece of software that is for the mouse, which makes it easy to set the mouse to suit your style. The mouse fits my hand perfectly, which also place the buttons in the right places for me. The mouse gets my hand to rest in a comfortable way that I am extremely happy with. There is a certain amount of clearance in the scroll-wheel, which is no bother for the use of it in any manner.

My final conclusion is that you get a great mice for the money and a cool mice that perform very well, and have many great features. I give the mouse a great score of 9, extremely good product, from Attitude One.

If you want a mouse with exactly the same design but with a little more features, then Attitude One have also made ​​one called Rapira Elite, which has slightly better specifications, which comes with a Laser Sensor called Avago 9800 with a max DPI of 8200, 16 million color backlight and LED intensity and rate pulsing settings. Rapira Elite will be available www.AttitudeOne.com

 
plus
 • Ergonomic Design
  Really good with resting place for the thumb and ring finger, it gives a great comfort
 • Price
  You get a lot mouse for your money.
 • The software
  It is a fine piece of software that is incredibly easy to use. You just follow the guide they provided with the mouse and it is up an running in no time.
 • Sleeved cable
  It is an extremely fine piece of sleeve they have given the 2-meter long cable. Great quality.
 • Good packaging
  The mouse is packaged really nicely, and it is possible to try to keep the mouse before you open up the package.
 
minus
 • Light penetration

If you put it to off, that is, to turn off the light in the logo, DPI buttons as well as scroll wheel, unfortunately you can still see the red light in the logo as well as DPI buttons, which I think is a shame when the rest of the mouse is built so fine .

 
overallscore9silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 833 gange
Log ind for at skrive en kommentar.