Lørdag, 24 januar 2015 11:20

Creative Sound Blaster R3 - Bliv kendt på din musik

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Vi har fået lov til at lege med dette mikrofonsæt, som gør enhver i stand til at optage i fremragende kvalitet!

creative soundblaster r3 start

creative labs logo

Creative er førende inden for digitale underholdningsprodukter. Grundlagt i Singapore i 1981, startede Creative med den vision, at multimedier ville revolutionere den måde hvorpå folk interagerer med deres pc'er. Kendt for deres Sound Blaster-lydkort og for lanceringen af multimedia revolutionen, leverer Creative nu digital underholdning med de nyeste og avancerede audio løsninger, premium trådløse højttalere, højtydende øretelefoner og bærbare medieenheder. Virksomhedens innovative hardware, teknologi, applikationer og services gør det muligt for forbrugerne at opleve digital underholdning i høj kvalitet - når som helst, hvor som helst.


Specifikationer

Output Stereo
Lydprocessor SB-Axx1
Tilslutningsmuligheder micro USB
Udgang til hovedtelefoner: 1 x 3,5 mm stik
Udgang til linje: 1 x 3,5 mm stik
Indgang til linje: 1 x 3,5 mm stik
Indgang til mikrofon: 2 x 3,5 mm stik
Mobile-In: 1 x 3,5 mm stik
Mobile In 1 x 3.5mm jack
Forstærker til hovedtelefoner Ja
Maks. kanaloutput Stereo
Lydteknologier SBX Pro Studio, CrystalVoice
Systemkrav Intel® Core™ 2 Duo eller AMD® tilsvarende processor, 2,2 GHz eller hurtigere anbefales
Intel, AMD eller 100 % kompatibelt bundkort
Microsoft® Windows 8.1 32 bit eller 64 bit, Windows 8 32 bit eller 64 bit, Windows 7 32 bit eller 64 bit, Windows Vista™ 32 bit eller 64bit (Service Pack 1 eller derover)
Mac OS® X 10.6.8 eller derover
1 GB RAM
>600 MB ledig plads på harddisken
Ledig USB 1.1 eller USB 2.0 port
Pakkens indhold Sound Blaster R3 USB-enhed
Introduktionsfolder
Garantifolder
micro USB-kabel
Analogt kabel med 4 poler (Mobile In)
Sound Blaster DM-1 dynamisk mikrofon til vokal
Sound Blaster IM-1 klemmemikrofon til guitar
Garanti 2 års begrænset hardwaregaranti

Video

Her ser vi en unboxing video af Sound Blaster R3, og får et lille overblik over hvad man får når, man køber dette produkt.


Design & Features

creative sound blaster r3 1creative sound blaster r3 2

På det første billede ser hvordan det ser ud, så snart man åbner pakken. Under disse to genstande finder med guitar mikrofonen, samt diverse ledninger der også følger med. På billede nummer to, ser vi de to mikrofoner man får med. Den øverste som er vokal mikrofonen, og den nederste som er guitar mikrofonen.

creative sound blaster r3 3creative sound blaster r3 4

Her ser vi både Sound Blaster R3 selv, samt vokal mikrofonen. Som vi kan se når vi sammenligner dem, så er Sound Blaster R3 i sig selv ikke ret stor. Det gør den let at transportere, sammen med resten af udstyret.

creative sound blaster r3 5creative sound blaster r3 6

Her er så Sound Blaster R3, set forfra og bagfra. Så kan man skabe sig et overblik, over hvilket indputs og outputs, samt hvor de er placeret.


Software

Her har vi så en video der viser og forklare, hvordan man bruger de tre programmer man kan hente og bruge sammen med Sound Blaster R3.


Test & Resultat

Efter at have testet denne Sound Blaster R3 (som en uprofessionel guitar spiller), er jeg kommet frem til at det virker rigtig godt. 

Som Creative selv beskriver det, "starter kit", er det perfekt til folk der lige er gået i gang, inden for musikkens verden. 

Men jeg mener nu også at det kan bruges, selvom man måske har været i branchen i noget tid. Det er nemt at bruge, og koster ikke en bondegård.


Konklusion

Creative's Sound Blaster R3 er et fantastisk produkt. Jeg som selv interesserer mig en smule inden for guitar, har haft en stor fornøjelse af at prøve den af. Den optager i udmærket kvalitet, og produktet samt software der til er let at bruge. Man behøver ikke at være noget geni for at bruge det, så vil klart anbefale dette produkt til enhver der sidder med en lille drøm om at blive kendt på sin musik.

plus

 • Opsætning af produkt og software
  Et stort plus er hvor nemt det er at anvende, men skal ikke bruge dag efter dag for at finde ud af hvordan det virker.
 • Kvalitet af lyd
  Jeg kan slet ikke sige det nok, det er en dejlig kvalitet den kan optage i.
 • Kan bruges hvor som helst
  Den er lille, den er praktisk. Uanset hvor du er, om det så skulle være der hjemme, hos en ven eller familie, på et hotel eller et helt andet sted. Så er den nem at have med i en taske, så længe du også har en computer ved hånden, så er den fantastisk.

minus

 • Stativ til mikrofon
  Til min store overraskelse, fulgte der ikke noget stativ med til den. En lille ting som jeg finder nødvendig, hvis man skal være i stand til både at spille og synge på samme tid.

overallscore9

silver

 


 

Creative's Sound Blaster R3 is a great product. Someone like myself, who likes to play guitar every now and then, has had a lot of fun, trying it out. It records in an excellent quality. The product and the software is really easy to use. One doesn't have to be a genius to use it, so will definitely recommend this product for anyone who has got a small dream of becoming known for its music.

plus

 

 

 • The Product Setup and software
  A big plus is, how easy it is to use, one don't have to spend day after day, to find out how it works.
 • The quality of the sound
  I can not say it enough, the quality of the recordings are in a really nice quality.
 • Can be used anywhere
  It is small, it is convenient. Wherever you are, whether it should be at home, at a friend or family, in a hotel or somewhere else entirely. Its easy to carry in a bag, as long as you also have a computer at hand, its fantastic.

minus

 • Tripod for the microphone
  To my great surprise, it didn't came with a tripod for the microphone. One small thing I believe is really necessary, if we should be able to both play and sing, at the same time.

overallscore9

silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 869 gange
Log ind for at skrive en kommentar.