Torsdag, 24 september 2015 20:56

Remington Dual Curl CI63E1 - Flere forskellige krøller i ét krøllejern

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Vi skal igen se på en af Remington’s produkter. Denne gang er det igen et krøllejern, nemlig deres Dual Curl Tong CI63E1. Vi har tidligere testet produkter fra Remington, så nu vil vi se hvad dette krøllejern kan, som de andre ikke kan.

remingtondualcurlstart kopier

remington logo

Remington er et af verdens førende brands inden for elektriske plejeprodukter, herunder hårpleje, grooming, barbering og hårfjerning til kvinder.
Remington har gennemgået en stærk udvikling i Danmark og er i dag markedsleder inden for hårpleje kategorien.
Vi er specialister inden for vores kategorier. Vi forstår, at det at gøre sig klar spiller en vigtig rolle i alles liv, hvilket er udgangspunktet for al vores kommunikation.
Vi sætter vores forbrugere i centrum for at opnå en stærk forbrugerforståelse, som gør os i stand til at udvikle kvalitetsprodukter, der opfylder forbrugernes behov.
Vi udvikler produkter, som gør det sjovt og let at gøre sig klar og ikke mindst giver mulighed for at skabe looks, der udtrykker individuelle personligheder. Vi inspirerer vores forbrugere med de seneste trends og kommer med tips og tricks til at gøre sig klar med Remington.


Specifikationer

Generelt  
Produkttype Krøllejern
Modelnavn Remington CI63E1
Produktserier Dual Curl
Specielle Funktioner Multispænding til brug i hele verden
Farve Lilla
Vægt 644 g
Dimentioner 151 x 365 x 82 mm
Ledningslængde 2.5 m
Hårtørrer & Stylers  
Antal varmeindstillinger 3: 160 °C, 180 °C og 200 °C
Hårtørrer & Redskabs Funktioner 30 sekunders opvarmning, cool tip, variabel temperatur, 200 °C maks. temperatur, spiralguider
Inklusive Børster & Redskaber Krøllejern (19 mm), curling iron (31 mm)
Indstilliinger, styringerog indikatorer  
Timer-indstilling egenskaber 60 minutters autosluk-forsinkelse
Diverse  
Body Design Funktioner Indviklingsfri drejbar ledning, krølleklar-indikator
Inkluderet tilbehør Opbevaringspose
Garanti 3 år

 


Design & Features

DSC 0003DSC 0004DSC 0006DSC 0007

Remington har efterhånden udviklet en del krøllejern. Derfor er det selvfølgelig spændende at se hvad lige præcis dette krøllejern kan, som de andre ikke har kunnet. Som nævnt i tidligere anmeldelser, søger forbrugerne et krøllejern der skal kunne flere ting. Det skal være effektivt, resultatet skal være flot og holdbart, og til sidst men ikke mindst, skal krøllejernet skade håret mindst muligt.

Nu må vi se om Remington Dual Curl lever op til disse krav. Først starter vi lige med indholdet af pakken:

 • Dual Curl CI63E1 krøllejern
 • Lækker storpose til opbevaring
 • Brugsanvisning

Vi ser mere og mere i dag, at stylere gerne skal kunne lave flere forskellige ting. For år tilbage købte du et krøllejern med én temperatur og én styling-form. I dag kan du på de fleste stylere, både krøllejern, glattejern og hvad der ellers findes, vælge imellem flere temperaturer alt efter hårets type, samt du kan style på flere måde. Det gælder også her. Når man pakker krøllejernet ud, ser man det spiralformede jern, som jeg synes er ret fedt. Nedenfor ser vi de 3 indikatorer, der viser hvor varmt jernet er. Varmen spænder imellem 160-200 °C som er rimelig standard, men til gengæld tager det kun 30 sekunder for jernet at varme op, og det slukker af sig selv efter 60 minutter.

For at skade håret mindst muligt har Remington udstyret krøllejernet med ikke mindre end 4 forskellige beskyttelsesformer, som vi også så på deres Curl Revolution CI606 krøllejern; nemlig antistatisk, keramisk for jævn varme, turmalin ioner for mindre krus og let glid over håret.

DSC 0008DSC 0009DSC 0010DSC 0012

Ovenover de 3 indikatorer, finder en en lille knap/klips. Denne funktion er som billede 2 og 3 ovenfor viser, for at man kan sætte en tot hår fast, og derefter rotere jernet, uden at skulle tænke på anden. Tanken er god, men for mig personligt virkede det ikke, da jeg har en del etager i mit hår. Jeg skulle derfor enten tage meget små totter, eller sætte håret fast et godt stykke oppe på totten, men derved ikke få krøllet det yderste af totten. Derfor holdte jeg bare ved tottens spids, som jeg plejer med mit almindelige krøllejern. Så for mig gjorde det ikke så meget.

Den sidste funktion ved krøllejernet, er som navnet siger, at jernet har flere typer krøller. Man kan vælge at lave to typer krøller; 19mm eller 31 mm i omkreds. Det synes jeg er en ret fedt detalje. På sidste billede viser jeg, hvordan man ved at trykke ned for enden af jernet, får de andre riller frem. Man vælger så den type man ønsker, og låser jernet fast i toppen hvor man presser ind, og så krøller man. Det er super enkelt og meget simpelt, men samtidig genialt synes jeg.


Test & Resultat

IMG 1617IMG 1620IMG 1622

Den første test jeg lavede, var med de små krøller (19mm). Som lovet varmede jernet op på de 30 sekunder, og så var det klar til brug. Som nævnt ovenfor virkede den lille klips til at holde håret fast med, ikke for mig. Men jeg holdt ved spidsen af totten og krøllede jeg normalt ville. Jernet varmer rigtig godt, til trods for at jeg er vandt til et krøllejern på går op til 220-230°C. Det var jeg ret positivt overrasket over. Det gik derfor ret hurtigt for krøllerne at sætte sig, som jo altid er et kæmpe plus, så det ikke kommer til at skulle tage flere timer. Dog vil jeg sige, at til trods for at jeg var så positiv over for designet med spiralen, så har det dét kæmpe minus at det giver en max længde for den tot du krøller. Mit hår var i hvert fald længere end jernet tillod, derfor blev jeg nødt til enten at dele totten op, og krølle det øverste først, og det nederste bagefter, eller kun tage det nederste. Det trak lidt ned for mig. Men for piger med middel langt hår gør det jo ikke noget.

Det tog ca. 15-20 minutter at krølle hele håret, og jeg synes det blev ret flot. De 4 beskyttelsesformer som de reklamerer med var i hvert fald med under processen. Mit hård hverken krusede eller blev statisk, og krøllerne blev super bløde og fine.

IMG 1623IMG 1624IMG 1625

Min anden test var selvfølgelig med de blødere krøller (31 mm.) Det tog lidt længere tid at krølle, end dem i testen ovenover, da jeg måtte tage lidt mindre totter for at det kunne være i spiralen. Men resultatet var der intet galt med. Jeg er vild med de krøller jeg fik. Normalt ville jeg vælge det skarpeste og dem der mest ligner det man vil kendetegne som ”proptrækker-krøller”. Men af disse to tests vil jeg faktisk vælge de bløde. Resultatet ser lidt med naturligt ud, hvor det er ret tydeligt med det andet at jeg har haft gang i et krøllejern. Det her er mere hverdagsagtigt og afslappet, men super fint, og de holdte lige så godt som de andre krøller.


Konklusion

Så skal jeg komme med min samlede vurdering af Remingtons Dual curl krøllejern, efter et par ugers brug. Ved første øjekast var jeg forelsket i krøllejernet, og jeg glædede mig til at skulle prøve det. Både designet og funktionerne tiltalte mig, samt dét at det beskyttede håret så meget. Og jeg vil sige at langt hen af vejen levede det op til min forventninger. Krøllerne er flotte og holder længe, de er nemme og hurtige at lave, og så er det rart med et krøllejern hvor man kan holde på den yderste del og støtte med den anden hånd, uden at få svitset fingrene. Det eneste negative jeg har at sige, er de to nedenstående punkter, at jernet har en max længde på krøllerne, og at klipsen ikke virker til mit hår. Men det med klipsen er som sagt noget jeg kom rimelig hurtigt over, så det eneste er, at jeg skulle dele totterne op og krølle dem to gange, eller kun få en halv tot krøllet. Men alt i alt, et fedt krøllejern som jeg varmt kan anbefale, og derfor får det da også et flot 9-tal fra mig.

plus

 • God varme
  Jeg plejer at bruge stylere der kan blive over 200°C, men til trods for at denne kun går dertil, varmer den godt igennem, og håret forbliver stylet gennem hele dagen.
 • Relativt hurtigt resultat
  Godt nok tager det lidt længere tid, da man ikke kan tage alt for store totter, men selve krølningen af hver top tager 10 sekunder.
 • Beskyttelse
  Alle ved at håret meget nemt kan tage skade af at blive krøllet eller glattet. Men Remington har sørget for at minimere disse skader ved hjælp af ikke mindre end 4 beskyttelser.
 • Ydertippen
  Den yderste del af krøllejernet bliver ikke varmt under brug, du brænder derfor ikke fingrene hvis du vil hold ved jernet under krølningen.
 • Flot resultat
  Det tager lidt længere tid end jeg normalt bruger, men resultatet bliver flot og holdbart. Man står tilbage med flotte og fyldige krøller der falder naturligt og blødt.

minus

 • Klips til at holde håret
  Hvis man som jeg har etager i sit hår, siger det sig selv at den kun tager det længste af håret. Klipsen kan heller ikke holde ret meget hår ad gangen, derfor er det relativt små totter man skal krølle ad gangen.
 • Maks længde hår
  Da spiralerne er x antal cm, vil det sige at der er en grænse for hvor meget hår der kan krølles.

overallscore9

silver

 


Conclusion

We have reached my overall conclusion of the Remington Dual curl iron, after a few weeks of use. At first glance, I was in love with curling iron, and I was looking forward to trying it out. Both the design and the features appealed to me, and the fact that it protected the hair so much. And I would say, that for the most part it lived up to my expectations. The curls are beautiful and long-lasting, they are easy and quick to make, and it's nice with a curling iron where you can touch the outer part to support with the other hand, without getting scorched fingers. The only negative I have to say, are the two points below, the iron has a maximum length of curls and that the clip does not work for my hair. But the clip, as I said earlier, is something I moved reasonably quickly past, so the only thing is that I have to divide the hairpieces and curl them twice, or just curl half of the hair. But all in all, a great curling iron which I can highly recommend, and also why it gets a score of 9, from me.

plus

 

 

 • Good heat
  I’m used to having stylers that heats above 200°C, but in spite of the fact that this only goes to 200, it has a good heat, and the hair keeps curled through the day.
 • Relatively quick result
  Well, it took longer than I’m used to, as you can’t take too big pieces of hair, but the curling itself takes about 10 seconds.
 • Protection
  Everybody knows that the hair easily gets damaged when using curling or straightening irons. But Remington made sure to minimize the damage by building in 4 protectors.
 • The outer tip
  The outer tip of the curling iron doesn’t get hot while using it, therefore you won’t burn your fingers if you grab on to it while curling.
 • Beautiful result
  As mentioned, it takes a bit longer than I’m used to, but the result is beautiful and long lasting. You are left with beautiful and voluminous curls, that has a naturally and soft look.

minus

 • The clip to hold the hair
  If you like me has a lot of layers in your hair, it’s self-explanatory that the clip only grabs on to the longest part of a piece. The clip can’t grab on to too much hair at a time, and therefore you need to take relatively small pieces of hair for every curl.
 • Max. Length of the hair
  As the spirals are x cm. long, there is a limit of how much of your hair it will curl.

overallscore9

silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 1210 gange
Log ind for at skrive en kommentar.