Onsdag, 26 august 2015 07:38

Remington Curl Revolution CI606 - Sunde og lækre krøller på rekordtid

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(3 bedømmelser)

I dag ser vi på en af Remington’s produkter, deres Remington Curl Revolution CI606. Vi har tidligere testet et af deres krøllejern, og vi vil derfor nu se hvor langt de er kommet i deres udvikling. Og dette er som navnet fortæller, en revolution inden for krøllejern.

remingtoncurlrevolutionstart

 

remington logo

Remington er et af verdens førende brands inden for elektriske plejeprodukter, herunder hårpleje, grooming, barbering og hårfjerning til kvinder.
Remington har gennemgået en stærk udvikling i Danmark og er i dag markedsleder inden for hårpleje kategorien.
Vi er specialister inden for vores kategorier. Vi forstår, at det at gøre sig klar spiller en vigtig rolle i alles liv, hvilket er udgangspunktet for al vores kommunikation.
Vi sætter vores forbrugere i centrum for at opnå en stærk forbrugerforståelse, som gør os i stand til at udvikle kvalitetsprodukter, der opfylder forbrugernes behov.
Vi udvikler produkter, som gør det sjovt og let at gøre sig klar og ikke mindst giver mulighed for at skabe looks, der udtrykker individuelle personligheder. Vi inspirerer vores forbrugere med de seneste trends og kommer med tips og tricks til at gøre sig klar med Remington.


Specifikationer

Modelbetegnelse  
Produkttype Krøllejern
Modelnavn Remington CI606
Produktserie Curl Revolution
Generelle specifikationer  
Watt 21,00
Kabellængde (cm) 180,00
ION-pleje Ja
Antal temperaturindstillinger 5,00
Andet  
Farve Guld
Højde (cm) 4,50
Bredde (cm) 34,60
Dybde (cm) 4,40
Vægt (g) 402,00
Producentens Varekode CI606
EAN  
EAN-kode 4,008,496,825,448,00

Design & Features

DSC 0013DSC 0016DSC 0017DSC 0019

DSC 0021 1

Remington er kendt som en af de store mærker inden for hårstyling, og derfor er det også vigtigt at de hele tiden følger med i hvad der ellers er på markedet, og selv prøver at lave det bedste produkt. I dag skal et krøllejern have flere funktioner, være effektivt og lave minimal skade på håret.

Først ser vi på pakkens indhold:

 • Curl Revolution CI606 krøllejern
 • Rummelig stoftaske
 • Brugsanvisning

Et krøllejern skal for de fleste, have flere funktioner, men være simpelt at bruge. Og det må man sige at dette krøllejern lever op til, med dets kun 3 knapper – on/off knap, + og -. Krøllejernet er designet, så man kan lave 3 forskellige slags krøller – stramme, almindelige og løse – hvor man får en guide i, hvilken temperatur der passer til styling og hårtype. Temperaturerne spænder fra 150-230°C, og tager 15 sekunder at varme op. Man kan booste temperaturen (hvis man eksempelvis har fat i en stor/tyk tot) og man kan låse temperaturen fast, så man ikke ved et uheld kommer til at skrue enten op eller ned, som de fleste krøllejernsbrugere kender til.

At jernet går helt op til 230°C, ser jeg som et stort plus. Men her skal det også siges, at Remington gør hvad de kan for at beskytte håret. De har lavet 4 forskellige former for beskyttelse – antistatisk, keramisk for jævn varme, turmalin ioner for mindre krus og let glid over håret. Jeg vil give dem medhold i at 3 af beskyttelsesformerne er korrekte, men jeg synes nemt at mit hår kruser, når jeg bruger jernet. Dette kan selvfølgelig sagtens have noget med mit hår at gøre, og ikke jernet.

Ud over de 3 knapper, de 5 temperaturindikatorer og indikatoren for ”låst”, er krøllejernet udstyret med et hjul, som kan trykkes i begge retninger.

DSC 0026DSC 0027

Vi ser mere og mere, at krøllejern i dag, skal have en motor, og her er Remington også med. Deres Curl Revolution kan rotere begge retninger, hvilket er med til, at man enten kan style sit hår, så højre og venstre side af hovedet er spejlvendt og derved få et symmetrisk resultat, eller man kan skifte mellem retningen fra tot til tot, for at få et rodet/asymmetrisk look.


Test & Resultat

Til at starte med, må jeg indrømme at jeg var lettere frustreret over krøllejernet. Jeg syntes at jeg have læst brugsanvisningen og set videoer nok til at jeg kunne bruge det, men alligevel krævede det lige et par forsøg før jeg havde teknikken. Da den så var indprentet, gik det som en leg.

Da jeg har både langt og tykt hår, valgte jeg den højeste temperatur, og var meget overrasket over at der faktisk ikke skulle mere til, end de 15 sekunder for at varme det op.

132

Her gik jeg efter det afslappede/løse look, hvor krøllerne er lavet i forskellige retninger, og hvor totterne er taget tilfældigt. Resultatet blev super fint, og det var nemt at rende rundt med. Håret blev hverken tungt eller tykt at rende rundt med hele dagen, som det ofte kan blive når man krøller det. Alt i alt brugte jeg måske 15 minut ter på denne styling, og det var 2. gang jeg brugte det.

IMG 0866IMG 0869IMG 0871

Her valgte jeg at jeg ville have lidt andre krøller, og et lidt mere organiseret look, fremfor at det bare så hverdagsagtigt og simpelt ud. Krøllerne er selvfølgelig nogenlunde ens, men ved at lave krøllerne sådan at alle på højre side er krøllet én vej, og venstre en anden, så får man krøllerne til at samles i en spids på ryggen, og falde sammen, da de har sammen retning, hvorimod den anden styling får krøllerne til at falde tilfældigt, og hænge lidt rodet.


Konklusion

Efter at have brugt produktet i et par uger, skal jeg nu komme med min samlede vurdering af krøllejernet. Remington har virkelig lagt hovederne i blød og gjort hvad de kunne for at opfylde brugernes behov, både inden for temperatur, selve arbejdet med krøllejernet, og resultatet bagefter. Jernet bliver hurtigt varmt, det er super enkelt at bruge når først man lige er kommet ind i teknikken, og resultatet er super flot og meget naturligt. Der findes jo et utal af hårtyper, men her er for en gangs skyld et krøllejern som kan tage alle længder og stort set alle typer hår, og som holder krøllerne længe. Jeg har mange etager i mit hår, og har generelt meget langt hår (indtil jeg bliver klippet) derfor har jeg ofte svært ved at finde et krøllejern der kan fungere for mig. Og når jeg gør, gør mit glatte hår det til en udfordring at holde på krøllerne. Men jeg er ret sikker på at jeg, i det her krøllejern, har fundet svaret, da det opfylder alle mine krav. Derfor giver jeg selvfølgelig dette Remington Curl Revolution et flot 9-tal, for et gennemtænkt produkt.

 

plus

 • 230°C
  Mange stylere går kun til 200°C, derfor er det super lækkert når de laver produkter der lige bliver en tand varmere
 • Beskyttelse
  Da dette jern kan gå op i de høje temperaturer, er det fedt at de har tænkt på beskyttelse, så man ikke ødelægger håret (alt for meget).
 • Passer til de fleste længder og typer hår
  Mange krøllejern har desværre den begrænsning at de kun kan tage x antal cm hår. Men dette jern virker på både meget, og semilangt hår – endnu page vil kunne have glæde af dette, samt os med etager kan også bruge det.
 • Super fedt resultat
  Det endelige resultat blive super fedt, da krøllerne ikke er identiske med hinanden, og derved ikke får det der falske look der skriger at man har brugt krøllejern. Krøllerne falder meget naturligt, og blander sig flot med hinanden.
 • Flot design og tilbehør
  Selve jernet er elegant designet, og det bliver hverken træls eller varmt at holde ved. Herudover får man en fin stoftaske, hvor der er god plads til både jern og ledning.

minus

 • Hår kommer i klemme i rotationen
  Det er fedt at jernet kan rotere, men det har desværre det minus at hver gang jeg bruger det, har jeg nogle vildfarne hår der ryger ind i motoren, og sætter sig fast der, ellers rykkes ud af hovedet.

  overallscore9

silver

 


Conclusion

After using the product for a few weeks, I now make my overall assessment of the curling iron. Remington has really put their heads together and made an effort to meet the needs of consumers, both relating temperature, the actual work with the curling iron and the result afterwards. The iron quickly heats up, it's super simple to use once you get the catch of it, and the result is super nice and very natural. There are countless types of hair, but here, for once, is a curling iron which can take any length and virtually all types of hair, and the curls holds for a long time. I have many layers in my hair, and generally have very long hair (until I get a haircut) which is why I often find it difficult to find a curler which works for me. And when I do, my smooth hair is a challenge to keep the curls. But I am pretty sure that I, in this curling iron, found the answer, as it meets all my requirements. Therefore, I obviously gives this Remington Curl Revolution a great score of 9, for a well thought through product.

plus

 

 

 

 • 230°C
  Many stylers only goes up to 200°C, that’s why it’s really nice when they make a product that takes it a bit higher.
 • Protection
  As this styler has the high temperature, it’s awesome that they thought about protection of the hair, so you won’t damage your hair (too much).
 • Fits most lengths and types of hair
  Unfortunately many of the curling irons out there has a limitation on x cm of hair that it can take. But this iron works on both very and semi long hair – even pageboy could benefit from this product, and further more it works on us with layers in out hair.
 • Super cool result
  The final result is super cool, as the curls aren’t identical, and therefore doesn’t give that fake look, which screams that you have been using a curling iron. The curls fall very naturally, and blends beautifully among each other.
 • Beautiful design and accessories
  The iron itself is very elegantly designed, and it doesn’t get either annoying or hot to hold on to. Further more, you get a fine fabric bag, with plenty of room for both the iron and the wire.

minus

 • Hair gets caught in the rotation device
  It’s really cool that the iron rotates, however this unfortunately means that every time I’ve used it, some stray hairs has been caught in the motor and is either stuck, or gets pulled out of the head.

overallscore9

silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 1529 gange
Log ind for at skrive en kommentar.