Mandag, 15 oktober 2012 00:14

Remington Ci5319 Pro Spiral Curls

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Er dit krøllejern ved at være gammel og slidt ? Eller er du på udkig efter et kvalitetes krøllejern, som laver nogle helt fantastiske krøller ?

remingtonci5319slide

Så bør du helt klart tage et kig på denne anmeldelse af, Remington's Pro Spiral Curls krøllejern.


Produktet er udlånt af: Remington
Prisen på produktet: 199,-
Produktet kan købes her: Bilka.dk
 

Remington, er en af de største producenter af hårpleje produkter, ligefra hår-trimmere til mænd, til krølle- og flad-jern til kvinder.

remington logo
Remington går meget op i at deres produkter udstråler kvalitet, design og innovation. De forsøger konstant at udvikle nye produkter, som følger tidens krav og mode.

Produktet er udlånt af: Remington
Prisen på produktet: 199,-
Produktet kan købes her: Bilka.dk
 
19 mm krøllejern til tætte krøller
Keramisk, Antistatisk og Tourmaline belagt for tredobbelt beskyttelse – jævn varmefordeling, let glid gennem håret og antistatisk styling
Max temperatur på 210 ºC
8 varmeindstillinger
Klar til brug på 30 sekunder
Lyser når det er klar til brug
Autosluk efter en time uden brug
Cool tip så man ikke brænder sig
Varmebeskyttende stander
Global spænding til brug verden over
1,8m drejbar ledning

Produktet er udlånt af: Remington
Prisen på produktet: 199,-
Produktet kan købes her: Bilka.dk
 

HPIM2982

Pakkens indhold:

 • Remington Pro Spiral Curls
 • Brugsanvisning

HPIM2990 HPIM2991

Remington's Pro Spiral Curls håndtag er udformet ergonomisk og meget brugervenlig. De eneste knapper, som krøllejernet er udstyret med, er placeret således at du kan nå dem uden problemer. De to knapper som krøllejernet er udstyret med er:

 • Tænd & sluk knap
 • Drejeknap til indstilling af temperaturen

Drejeknappen til indstilling af temperaturen, har otte forskellige niveuer, som går fra 140º-210º. På oversiden af håndtaget, har vi en blå diode, som blinker indtil krøllejernet opnår den forud-indstillede temperatur. Når den forud-indstillede temperatur er opnået, vil den blå diode lyse konstant. Ser vi på undersiden af håndtaget, finder vi en ind-støbt holder, som gør at du til hver en tid kan lægge krøllejernet fra dig uden risiko for at beskadige underlaget. Ser vi på "tangen", er denne placeret strategisk godt, og har en belægning, som gør at din tommelfinger ikke glider rundt under brug.

HPIM2985 HPIM2989

På oversiden af krøllejernet, finder vi også Remington's logo, placeret lige under den blå diode. Ser vi lidt nærmere på undersiden af håndtaget, finder vi nogle ind-støbte informationer omkring krøllejernets strømforbrug, model nummer mm. I bunden af håndtaget, finder vi ledningen, og måden denne er lavet på, gør at du kan dreje hele krøllejernet 360º, uden at ledningen bliver fordrejet.

HPIM2987 HPIM2988
HPIM2996 HPIM2995

Ude i spidsen af krøllejernet, er der monteret en "Cool tip", så du ikke brænder dig på krøllejernet under brug. Selve cylinderen har en beskyttende overflade, som er antistatisk, keramisk og turmalin.

HPIM2997 HPIM2984

HPIM2992 HPIM2994

DSC 0058

 


Produktet er udlånt af: Remington
Prisen på produktet: 199,-
Produktet kan købes her: Bilka.dk
 

Nu hvor vi har set på designet, må det være tid til at se på hvad det egenligt kan. Remington's Pro Spiral Curls krøllejern er testet i nyvasket, tørt, menneskehår. Der kan forekomme små forskelle ved at bruge det i f.eks. extensions eller i ikke nyvasket hår.

DSC 0019 DSC 0021

DSC 0022 DSC 0024

Vi starter med at lave en enkelt krølle, som i kan se blev til en flot slangekrølle. Vi holdte krøllejernet i håret, i ca. 30 sekundter, som er anbefalet, på max temperaturen 210°.

DSC 0026 DSC 0027

DSC 0028 DSC 0034

Vi prøvede også at holde det i håret i længere og kortere tid end anbefalet. Da vi holdte den i håret i længere tid, over 30 sekundter, blev det mere til en proptrækkerkrølle, i stedet for en slangekrølle, og da vi holdte den i håret i kortere tid, under 30 sekunder, kom der ikke så meget krøl i håret.

DSC 0038 DSC 0039

DSC 0044 DSC 0048

Vi krøllede kun den ene halvdel af håret, den anden havdel lod vi forblive glattet, så vi kunne se forskellen.

DSC 0074

DSC 0070

DSC 0068

Resultatet blev nogle rigtige flotte slangekrøller, som vi også havde forventet. Jeg synes personligt, at det både kan bruges i kort og langt hår.


Produktet er udlånt af: Remington
Prisen på produktet: 199,-
Produktet kan købes her: Bilka.dk
 
Efter at vi har testet Remington's Pro Spiral Curls krøllejern, kan vi konkludere at det er et rigtig lækkert krøllejern, som laver nogle flotte krøller.
 
plus
 • Ydelsen
 • Kvaliteten
 • Prisen
 
minus
 • Intet
overallscore10 
gold
 

 
After we have tested Remington's Pro Spiral Curls curling iron, we can conclude that it is a really nice curling iron, which makes some beautiful curls.
 
plus
 • The performance
 • The quality
 • The price
 
minus
 • Nothing
 
overallscore10
gold

 

Yderligere information

Læst 2594 gange
Log ind for at skrive en kommentar.