Torsdag, 19 september 2013 21:18

Icy Box IB-WRP201SD - Når en kortlæser skal være trådløs

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Denne gang skal vi kigge på en lille smart kortlæser, som gør det nemt at have mere plads til musik, billeder og meget mere.

icyboxWIFI

Det der gør denne kortlæser meget smart, er at den også kan virke som en powerbank på en og samme tid.


Produktet er udlånt af: Icy Box
Prisen på produktet: 276,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

RaidSonic blev etableret 1999. Virksomheden har siden da, haft en proces med løbende udvikling. Vores sortiment samt vores arbejdsstyrke er vokset konstant. I maj 2004 flyttede vi til et nyt sted, på grund af virksomhedens vækst. Efter stor succes i Tyskland påbegyndte vi udvidelser til de europæiske markeder.

icybox

RaidSonic var formentlig den første virksomhed i Tyskland, til at anerkende den nye betydning af udskiftelige interne og eksterne harddiske. Allerede i vores første år, har vi fået en respekteret position på forbrugermarkedet, samt i handel med import af kabinetter til eksterne harddiske og mobile racks til HDD'er. På dette fundament var vi i stand til at lancere vores eget mærke ICY BOX, et par år senere. ICY BOX IB-350, er et kabinet til en ekstern 3,5 "harddisk mærkets trail blazer.


Produktet er udlånt af: Icy Box
Prisen på produktet: 276,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Model IB-WRP201SD
Brand ICY BOX
Category Cardreader
Material Plastic
Memory card support SD card SD v1.0/v1.1/v2.0 spec SDHC spec (up to 32 GB) SDXC spec (up to 2 TB)
Host interface 1x USB 2.0, 1x Micro USB 2.0, 1x Ethernet LAN (10/100 Mbit/s)
Transfer rate Ethernet LAN (10/100 Mbit/s), USB 2.0 and Micro USB 2.0 up to 480 Mbit/s
Power Supply Power via USB cable as delivered
Packing content 1 enclosure, 1 USB 2.0 cabel, 1 quick installation guide, 1 manual on CD

Produktet er udlånt af: Icy Box
Prisen på produktet: 276,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Pic1

Pakkens indhold:

 • Icy Box Wi-Fi Cardreader IB-WRP201SD
 • USB kabel
 • Driver CD
 • Brugsanvisning

Pic2

Hele enheden har en gummi-lignende overflade, som giver et godt fast greb i den og samtidig sørger for at den ikke glider rundt på den overflade, som den er placeret på.

Pic4

I den ene side har vi en LAN indgang, Micro-USB samt en tænd og sluk knap. Lige ovenover disse tilslutninger, har vi 3 små dioder som indikere følgende: den første indikere om enheden oplader, næste indikere om der er tilsluttet trådløse enheder, og den sidste indikere om der er netforbindelse.

Pic5

ICY BOX logo'et er desværre ret udtværet, hvilket tyder på at overfladen måske ikke holder ligeså godt, som det burde.

Pic6

I den modsatte ende er der en SD-kort indgang, samt en knap som bestemmer om den skal fungere som en USB port eller som en powerbank.


Produktet er udlånt af: Icy Box
Prisen på produktet: 276,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

2013-09-12 10 19 22-Settings

Her er et billede af det interface man bliver mødt af når man for første gang logger ind på enheden. Her kan man styre de ting, som man behøver for at kunne bruge den til det den er skabt til. Man kan også oprette forbindelse til et trådløst netværk - og derved dele den som et netværksdrev, og benytte den fra alle de computere som er tilsluttet dette netværk.

sss

Dette billeder er fra det app som man kan hente til ens iPhone - app'en kan også hentes til Android. App'en er gratis og nem at bruge, her kan du desuden afspille film, se billeder og dokumenter - direkte fra din harddisk eller SD-kort.


Produktet er udlånt af: Icy Box
Prisen på produktet: 276,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Super smart lille enhed - som har flere smarte funktioner. Den gør det nemt at have mere data med til sit smartdevice, og samtidig have mulighed for at have en powerbank med dig på farten. Når det kommer til bruger-venlighed - er den også i top. Den er meget nem at bruge efter den er sat op via et ethernet kabel. Efter dette opretter man ganske enkelt forbindelse igennem den, og kan dermed bruge indholdet igennem den software der kan hentes til det smart device, man nu har. En anden smart ting er at man kan oprette fobindelse til sit hjemme-netværk og dermed bruge den som en netværks disk og hente fra den på alle ens computere som har forbindelse til dette netværk.
 
plus
 • Nem og enkel
  Jeg må jo indrømme at det er et vildt smart produkt som er meget nemt at bruge og giver rigtig mange muligeheder både på hjemme netværket og på mobile enheder uden at skulle have flere enheder.
 • Flere ting i én
  Ikke nok med den kan fungere som netværks harddisk og dele station til smartphones og tablets så er den også en batteri station som kan levere strøm til dine mobile enheder.
 
minus
  • Materialerne
   Den havde klart fået top point hvis ikke den var så skrøbelig, den bliver meget hurtig grim og slidt at se på med den gummi overflade den har.
overallscore9 
silver
 

 
Super smart little device - which has several cool features. It makes it easy to have more data with the smart device, while having the opportunity to have a power bank with you on the go. When it comes to user-friendliness - it is also top notch. It is very easy to use after it is set up via an ethernet cable. After this set up you simply connection through it, and can thus use the content through the software that can be downloaded to the smart device, you also have, Another neat thing, this is that you can create connection to the home network and then use it as a network disk and retrieve from it on all your computers are connected to this network
 
plus
 • Easy and simple
  I have to admit that it is a very cool product that is very easy to use and provides many possible devices on your home network and on mobile devices without having to carry multiple devices.
 • Several things in one
  Not only it can function as a network hard drive and share station for smartphones and tablets then it also has a battery station which can provide power for your mobile devices.
 
minus
 • The materials
  It had clearly been given top rating if it were not so fragile, it is very fast ugly and worn to look at the rubber surface it has.
 
overallscore9
silver
Læst 1271 gange
Log ind for at skrive en kommentar.