Log på  \/ 
x
eller
Registrer  \/ 
x

eller
Søndag, 26 april 2015 13:08

Konkurrence - Vind en QNAP TS-431!

I samarbejde med QNAP og ElektronikTest.dk, har Du nu muligheden for at vinde en QNAP TS-431 NAS server!

Vi har fået et helt nyt, moderne og ikke mindst mere overskueligt design på ElektronikTest.dk, og for at få en ordentlig start, sætter vi nu en QNAP TS-431 på højkant!

For at kunne deltage i konkurrence om denne absolut lækre og hurtige NAS server, kræver det at du opretter en bruger her på ElektronikTest.dk.

Oppe i højre hjørne i toppen af siden, finder du to knapper, en "Log på" knap og en "Registrer" knap. Har du allerede en bruger på siden, kan du nøjes med at logge på, hvis ikke skal du trykke på "Registrer" knappen, hvor du har mulighed for enten at oprette en bruger manuelt, eller oprette en bruger ved hjælp af Facebook. For at oprette en bruger ved hjælp af Facebook, skal du trykke på Facebook-ikonet nederst i registreringsvinduet.

Fortæl os hvorfor Du skal vinde, i kommentarfeltet herunder, og så er du med i konkurrencen om en fræk QNAP TS-431!

Konkurrencen løber fra dags dato til og slutter søndag den 10. maj klokken 18.59.

 

Betingelser: Administratorer og skribenter på ElektronikTest.dk og dennes husstand kan ikke deltage i konkurrencen. Der accepteres kun én besvarelse per person. Hører vi ikke fra vinderen inden der er gået 2 dage, trækkes der en ny vinder. Konkurrencen gælder kun for personer med bopæl i Danmark, hvis du er bosat på Grønland eller Færøerne, kræver det at gevinsten kan sendes til en adresse i Danmark. 

(Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet eller administreret af, eller associeret med Facebook. Ved afgivelse af tilladelser og informationer, gives disse til ElektronikTest.dk, ikke til Facebook.)

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 2293 gange

42 kommentarer

 • Kommentar link Thomas Klarskov Henriksen Søndag, 26 april 2015 14:21 Skrevet af Thomas Klarskov Henriksen

  Fordi jeg står og skal til at invistere i sådan en til alle vores film og billede. Og så bliver der bedre råd til nogle gode diske til den ☺

 • Kommentar link Steffen Fisker Søndag, 26 april 2015 15:26 Skrevet af Steffen Fisker

  Fordi jeg ingen rigtig backup har til at have alle vores familie billeder, diverse vigtige dokumenter og filer. Så hvis uheldet en dag er ude, så står vi til at miste alle vores ting som er på pc'en. Så kunne være lækkert med sådan en sprød NAS fra QNAP :)

 • Kommentar link Kasper Schuster Haaning Hansen Søndag, 26 april 2015 15:36 Skrevet af Kasper Schuster Haaning Hansen

  Det er dejligt at se, at folk er interesseret i at vi afholder konkurrencer. :)
  Oplever i problemer, eller har i idéer til ændringer/forbedringer, så er i meget velkommende til at sende os en mail på contact@elektroniktest.dk.

  HELD OG LYKKE TIL JER ALLE SAMMEN! :)

 • Kommentar link Danny Greensten Rosted Søndag, 26 april 2015 15:39 Skrevet af Danny Greensten Rosted

  Jeg skal vinde, fordi tiden er inde til at skifte min Omninas ud.

 • Kommentar link Lars Seldrup Kaysen Søndag, 26 april 2015 16:03 Skrevet af Lars Seldrup Kaysen

  Jeg skal vinde fordi at jeg ikke har prøvet og lege med NAS server endnu, og vil helt klart gerne igang med at bruge NAS. Den måde jeg ordner film og billeder på nu er bøvlet, og vil blive noget nemmere med denne NAS server. Så er det en god ide jeg vinder

 • Kommentar link Mogens Jensen Søndag, 26 april 2015 16:13 Skrevet af Mogens Jensen

  En sådan dims vil udvide min "medieverden" og give mig en større forståelse for denne verden.

 • Kommentar link Michael Jensen Søndag, 26 april 2015 16:39 Skrevet af Michael Jensen

  Fordi jeg mangler en nas server til at opbevare alle mine film billeder osv plus backup til min rack server og div filer fra den

 • Kommentar link John Og Elisabeth Andersen Søndag, 26 april 2015 16:49 Skrevet af John Og Elisabeth Andersen

  Min kone og mig bør vinde fordi, det ikke kun kommer til, at gavne os, men også alle brugere af blandt andet Nxtgn + diverse andre tjenester, da den naturligvis ville blive dedikeret til alle jer så vidt muligt. 24/7 året rundt naturligvis.

  Samtidigt ville det være en utrolig lækker gevinst. Det at have endnu et sted, at lægge uvurderlige minder op, som bryllupsfotos og hvad man ellers har af vigtige minder og den slags. Selvom de fleste her, inklusiv os, har de fleste billeder i forskellige cloud løsninger, er det mere trykt også , at have dem i et andet rum i nærheden.

  Vi ønsker jer alle held og lykke med konkurrencen og en rigtig god dag.

  Mvh
  J. & E. Andersen

 • Kommentar link Rene Søndag, 26 april 2015 17:30 Skrevet af Rene

  Jeg kunne virkelig godt bruge den,da jeg har 2 unger der streamer fra den lille DS210j jeg har ustandselig,så jeg ikke kan tilgå den og høre alt min dejlige musik ( den er for lille i cpu og ram)...så den ville komme lige tilpas hjemme hos os.

  Så vælg mig.... ;)

 • Kommentar link John Thorn Søndag, 26 april 2015 17:42 Skrevet af John Thorn

  I kan i øvrigt se hvordan den klare sig her: https://www.elektroniktest.dk/nas-server/qnap-ts-431-en-nas-med-plads-til-4-diske-og-en-rigtig-god-pris

 • Kommentar link Martin Bloch Gravengaard Søndag, 26 april 2015 19:30 Skrevet af Martin Bloch Gravengaard

  Jamen jeg skal da vinde den fordi jeg det lyder som et utroligt spænderne produkt, som jeg rigtig gerne vil lege med :)

 • Kommentar link Pia Hansen Søndag, 26 april 2015 20:38 Skrevet af Pia Hansen

  ih hvor har jeg længe gået og ønsket mig en NAS server som vil være svaret på alle mine Plads problemer, det vil være skønt at kunne Organiser & administrere filer og backup opgaver på ét centralt sted, og som skal sikkerhedskopiere mine yndlingsbilleder og en masse familie videoer jeg har gået og samlet sammen igennem flere år . samtidig kan jeg også Nyde, film, musik og fotos på dit TV med DLNA og AirPlay streaming hvilket vil være en stor fordel da jeg ellers bruger mega meget tid på det, og med 2 store drenge som også konstant spille spil på både PS3 OG Xbox er det jo smart at jeg kan streame medieindhold direkte på et TV via Apple TV. & Med QGet hjælpeprogram kan jeg styre mine download-opgaver på flere Turbo NAS-enheder eksternt på det lokale netværk eller internettet det vil være så smart og svaret på alle mine problemer på en gang vil blive løst ved hjælpe af den smarte QNAP TS-431 NAS server! og sidst men ikke mindst vil TS-431 forvandlet til en sikker center data fil synkronisering. vil TS-431 vil blive gjort tilgængelig for alle forbundne enheder, såsom computere, bærbare computere og mobile enheder. Qsync er især nyttig for mig som rejser en del i forvaltningen af ​​filer og sikre, at forskellige enheder har den mest up-to-date-filer.

 • Kommentar link Pia Hansen Søndag, 26 april 2015 21:56 Skrevet af Pia Hansen

  ih hvor har jeg ønsker mig sådan en lækker sag længe, det er svaret på alle mine plads problemer m.m :-)

  det vigtigste vil være tage sikkerheds back up af alle mine familie billeder og videoer jeg har taget igennem rigtig mange år som jeg ikke længere har plads til på min PC og som er umuligt at erstatte hvis min harddisk gik ned, det ville være det værste der kunne ske, da det er hele mit liv der ligger i det....

  det ville også være så fantastisk at kunne Nyde familie videoer, film, musik og fotos på dit TV med DLNA og AirPlay streaming
  og + med 2 store drenge der konstant spiller PS3 og Xbox kan de spille på tv'et via Apple TV. Ved at installere QAirplay app fra QTS App Center,

  for mig vil det ville helt vildt lækkert at Organiser & administrere filer og backup opgaver på ét centralt sted, Synkronisere filer mellem computere, bærbare og mobile enheder, håndtere, nyde og dele mediesamlinger med den dedikerede Photo Station, Video Station og Music Station apps,

  og sidst men ikke mindst Med Qsync, kanTS-431 til en sikker center data fil synkronisering. vil blive gjort tilgængelig for alle forbundne enheder, såsom computere, bærbare computere og mobile enheder. er især nyttig for mig der rejser meget i forhold til at ​​filer er sikre, af forskellige enheder :-)

 • Kommentar link Jane Søndag, 26 april 2015 23:04 Skrevet af Jane

  Jeg skal vinde fordi at jeg ikke har prøvet og lege med NAS server endnu, og vil helt klart gerne igang med at bruge NAS

 • Kommentar link Niels Jensen Søndag, 26 april 2015 23:49 Skrevet af Niels Jensen

  Fordi min Netgear Stora trænger til en opgradering.

 • Kommentar link Anton Holte Christensen Mandag, 27 april 2015 11:13 Skrevet af Anton Holte Christensen

  mini itx problemer.. har brug for mere plads. har ikke haft en NAS før men tænker at jeg vil prøve en. perfekt chance her jo :)

 • Kommentar link morten Mandag, 27 april 2015 17:08 Skrevet af morten

  Nøj det ville være fantastisk at vinde sådan en fætter. Har længe ønsket mig en NAS :)

 • Kommentar link Jan Lønborg Tirsdag, 28 april 2015 13:20 Skrevet af Jan Lønborg

  HJÆÆÆÆÆLP ! ! mangler plads, står og skal købe en ny, men ville det falde i godt jord, hvis jeg vandt den.

 • Kommentar link Martin Søgaard Schultz Tirsdag, 28 april 2015 13:26 Skrevet af Martin Søgaard Schultz

  Fordi den jeg har larmer som en humlebi på Redbull og når den står i stuen er det ikke så lidt irriterende :S

 • Kommentar link Finn Nielsen Tirsdag, 28 april 2015 14:23 Skrevet af Finn Nielsen

  Det skal jeg. Alene af den grund at jeg ingen har, men ønsker mig en.

 • Kommentar link Peter Bendt Jensen Tirsdag, 28 april 2015 15:50 Skrevet af Peter Bendt Jensen

  Min gamle TS-112 kan snart ikke følge med mere. Og så mangler den muligheden for at transcode video afspilning.
  Men jeg er vild med Qnap's interface så den vil være meget velkommen her i hjemmet.

 • Kommentar link casper jørgensen Tirsdag, 28 april 2015 16:51 Skrevet af casper jørgensen

  fordi min Raspberry pi er for langsom til at kunne have en webserver plus en nas kørende, så en nas (som jeg aldrig har ejet før) ville være en rigtig god løsning til at have i mit hjem

 • Kommentar link Michael Kristensen Tirsdag, 28 april 2015 20:59 Skrevet af Michael Kristensen

  Den synes jeg at jeg burde vinde så min 1200w computer ikke skal stå og lege server mere :-) giver mig også frihed til at pusle mere med min computer, hvis jeg gør det pt. lyder der et ramaskrig her hjemme hvis ens medie bibliotek ikke lige er online :-P

 • Kommentar link Henrik Michaelsen Tirsdag, 28 april 2015 22:34 Skrevet af Henrik Michaelsen

  Hvorfor jeg skal vinde? Fordi jeg ikke har en, det er den simple grund. Men jeg kunne godt tænke mig at prøve at rode med sådan en. Men med en knægt på 5 mdr, en flytning om 1 mdr, og en bagatel at jeg pt er arbejdsløs - ja så sker det ikke foreløbige. Så jeg er nød til at vinde hvis jeg skal have en.

  Og et lille ps. tak for at få lavet siden så den kan læses på android.

 • Kommentar link palle vejlin Onsdag, 29 april 2015 09:22 Skrevet af palle vejlin

  Vi er en familie på 4,og vi er alle film og computer interesseret.Det kan somme tider være svært at ,at blive enige om hvad der skal ses,eller spilles.derfor kunne vi supergodt bruge nassen.

 • Kommentar link Thomas Pedersen Torsdag, 30 april 2015 10:39 Skrevet af Thomas Pedersen

  Fordi jeg længe har ønsket mig en nas-server, til backup af hele familiens pcer, billeder mm. Samt som mediebibliotek til mine film, som pt. ligger på flere usb-harddiske, hvilket efterhånden er temmelig bøvlet. Desuden er muligheden for at få adgang til det alle mine filer overalt genial. Denne Qnap ville være perfekt til mit behov, så jeg håber I vælger mig :-)

 • Kommentar link Claus Arvad Nielsen Lørdag, 02 maj 2015 10:26 Skrevet af Claus Arvad Nielsen

  Jeg burde helt sikkert vinde sådan en fætter der , har en del diske, der er tilsluttet via usb cradles, gør streaming i huset en anelse kompliceret da min main pc skal være tændt for at gøre det , en nas server ville virkelig gøre mange ting meget nemmere her i hust.... så derfor bør jeg vinde den

 • Kommentar link Reza Ismaili Onsdag, 06 maj 2015 22:48 Skrevet af Reza Ismaili

  Jeg skal vinde, fordi jeg står faktisk og mangler en NAS til min backup løsning til hjemme overvågning. Krydser fingre. :)

 • Kommentar link Jacob Torsdag, 07 maj 2015 09:42 Skrevet af Jacob

  Jeg længe har ønsket mig en NAS, fordi jeg løber tør for diskplads på min PC snart og har desværre ikke råd til, at købe en selv. Jeg vil bruge den til backup og streaming. Jeg håber, at jeg bliver den heldige vinder.

 • Kommentar link Jakob Hanelius Fredag, 08 maj 2015 12:10 Skrevet af Jakob Hanelius

  Ja tak til en NAS... Jeg kender kun Synology, så det ville være spændende at se hvordan en Qnap virker...

 • Kommentar link Rikke Neipart Fredag, 08 maj 2015 15:41 Skrevet af Rikke Neipart

  Min mand og jeg har en backup system herhjemme, men den er ved, at løbe tør for plads, derfor vil jeg gerne vinde denne lækker NAS, så kan vi udvide vores backups kapacitet og kunne gemme endnu flere billeder og dokumenter.

 • Kommentar link Karsten Andersen Lørdag, 09 maj 2015 14:30 Skrevet af Karsten Andersen

  Nogen skal jo vinde.

 • Kommentar link Behrouz Shoaibi Lørdag, 09 maj 2015 14:44 Skrevet af Behrouz Shoaibi

  Jeg skal vinde, fordi jeg er et nyt medlem hos jer og jeg ønsker, at opgradere min gammel nas.

 • Kommentar link philip holm Lørdag, 09 maj 2015 15:46 Skrevet af philip holm

  Hej
  Jeg kunne virkelig godt bruge en Nas fordi jeg laver hjemmesider det vil være et lækkert sted og have en backup og af alle mine andre filer
  også til og lave backup af mine computer for skal snart have en af mine computer geninstallationerne så vil det være godt at putte min ting ind på end jeg gør det ,
  Hilsen Phillip
  Håber det blive mig

 • Kommentar link Kormákur Ingólfsson Lørdag, 09 maj 2015 16:16 Skrevet af Kormákur Ingólfsson

  Jeg vil meget gerne vinde, da jeg ville kunne bruge en NAS til at opbevare mine familie billeder på en bedre og sikre måde. Det vil også hjælpe mig med at udvide min viden indenfor denne verden

 • Kommentar link Rasmus Høy Mikkelsen Lørdag, 09 maj 2015 17:17 Skrevet af Rasmus Høy Mikkelsen

  Jeg har lige mistet min gamle nas, og har akut brug får en ny. Det kunne være lækkert med noget mere power, til at streame lidt guf til tv'et.

 • Kommentar link Kim Jensen Søndag, 10 maj 2015 01:11 Skrevet af Kim Jensen

  Jeg skal da vinde, da min enorme løn fra su, slet ikke rækker til drømmen om en nas. Har aldrig haft en og ville rigtig gerne prøve, at lege med sådan en fin sag ☺ derudover må det snart være min tur til at prøve følelsen af at vinde noget...

 • Kommentar link Sanne Neipart Søndag, 10 maj 2015 09:46 Skrevet af Sanne Neipart

  Jeg skal vinde, fordi min søn Jacob længe har ønsket sig en NAS som han kan bruge til, at gemme sine spil, musik og videoer.
  Han har snart fødselsdag, så det vil være fantastisk hvis jeg vinder den til ham. :)

 • Kommentar link Thomas Poulsen Søndag, 10 maj 2015 12:07 Skrevet af Thomas Poulsen

  Så er tiden gået der vil blive offentlig gjort en vinder inden for ganske få minutter.

 • Kommentar link Thomas Poulsen Søndag, 10 maj 2015 12:12 Skrevet af Thomas Poulsen

  Vinderen blev indlæg nummer 11 som blev trukket med random.org. Så tillykke til Martin Bloch Gravengaard du vil blive kontaktet på mail i løbet af ganske kort tid så vi kan arrangere en forsendelse af din nye NAS server fra Qnap.

 • Kommentar link Thomas Poulsen Søndag, 10 maj 2015 12:28 Skrevet af Thomas Poulsen

  Jeg har lige nær læst konkurrencen og der står at det var den 10. Maj kl 18:59. Det har været en fejl den var planlagt at skulle lukke klokken 12:00. Beklager dybt for fejlen.

 • Kommentar link Simon Dam Søndag, 10 maj 2015 18:37 Skrevet af Simon Dam

  Hvad undskyldes der for? Er konkurrencen lukket?
  Vores oldemor skal vinde. Er netop kommet fra søndagshygge med familien og fik der en drømmesætning fra vores oldemor.. Flyttede min oldemors billeder og dokumenter til skyen for en måneds tid siden. Oldemor: "Simon, føler mig ikke så tryg ved skyen. Kan jeg ikke bare købe en sådan NAS?". Sådan en kommentar/sætning, samt at finde jeres konkurrence må berettige at vinde en sådan NAS. :D

Log ind for at skrive en kommentar.

Om ElektronikTest

Vores mission er, at skabe en solid og god side, som tester alt inden for elektronik verdenen, samt et stort forum, hvor alt kan diskuteres. Der vil være hjælp til det vi kan hjælpe med.

facebook twitter youtube linkedin googleplus