Søndag, 26 april 2015 13:08

Konkurrence - Vind en QNAP TS-431!

I samarbejde med QNAP og ElektronikTest.dk, har Du nu muligheden for at vinde en QNAP TS-431 NAS server!

qnap ts 431 konkurrence

Vi har fået et helt nyt, moderne og ikke mindst mere overskueligt design på ElektronikTest.dk, og for at få en ordentlig start, sætter vi nu en QNAP TS-431 på højkant!

For at kunne deltage i konkurrence om denne absolut lækre og hurtige NAS server, kræver det at du opretter en bruger her på ElektronikTest.dk.

Oppe i højre hjørne i toppen af siden, finder du to knapper, en "Log på" knap og en "Registrer" knap. Har du allerede en bruger på siden, kan du nøjes med at logge på, hvis ikke skal du trykke på "Registrer" knappen, hvor du har mulighed for enten at oprette en bruger manuelt, eller oprette en bruger ved hjælp af Facebook. For at oprette en bruger ved hjælp af Facebook, skal du trykke på Facebook-ikonet nederst i registreringsvinduet.

Fortæl os hvorfor Du skal vinde, i kommentarfeltet herunder, og så er du med i konkurrencen om en fræk QNAP TS-431!

Konkurrencen løber fra dags dato til og slutter søndag den 10. maj klokken 18.59.

 

Betingelser: Administratorer og skribenter på ElektronikTest.dk og dennes husstand kan ikke deltage i konkurrencen. Der accepteres kun én besvarelse per person. Hører vi ikke fra vinderen inden der er gået 2 dage, trækkes der en ny vinder. Konkurrencen gælder kun for personer med bopæl i Danmark, hvis du er bosat på Grønland eller Færøerne, kræver det at gevinsten kan sendes til en adresse i Danmark. 

(Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet eller administreret af, eller associeret med Facebook. Ved afgivelse af tilladelser og informationer, gives disse til ElektronikTest.dk, ikke til Facebook.)

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 6256 gange

42 kommentarer

 • Kommentar link Thomas Klarskov Henriksen Søndag, 26 april 2015 14:21 Denne artikel er skrevet af Thomas Klarskov Henriksen

  Fordi jeg står og skal til at invistere i sådan en til alle vores film og billede. Og så bliver der bedre råd til nogle gode diske til den ☺

 • Kommentar link Steffen Fisker Søndag, 26 april 2015 15:26 Denne artikel er skrevet af Steffen Fisker

  Fordi jeg ingen rigtig backup har til at have alle vores familie billeder, diverse vigtige dokumenter og filer. Så hvis uheldet en dag er ude, så står vi til at miste alle vores ting som er på pc'en. Så kunne være lækkert med sådan en sprød NAS fra QNAP :)

 • Kommentar link Kasper Schuster Haaning Hansen Søndag, 26 april 2015 15:36 Denne artikel er skrevet af Kasper Schuster Haaning Hansen

  Det er dejligt at se, at folk er interesseret i at vi afholder konkurrencer. :)
  Oplever i problemer, eller har i idéer til ændringer/forbedringer, så er i meget velkommende til at sende os en mail på contact@elektroniktest.dk.

  HELD OG LYKKE TIL JER ALLE SAMMEN! :)

 • Kommentar link Danny Greensten Rosted Søndag, 26 april 2015 15:39 Denne artikel er skrevet af Danny Greensten Rosted

  Jeg skal vinde, fordi tiden er inde til at skifte min Omninas ud.

 • Kommentar link Lars Seldrup Kaysen Søndag, 26 april 2015 16:03 Denne artikel er skrevet af Lars Seldrup Kaysen

  Jeg skal vinde fordi at jeg ikke har prøvet og lege med NAS server endnu, og vil helt klart gerne igang med at bruge NAS. Den måde jeg ordner film og billeder på nu er bøvlet, og vil blive noget nemmere med denne NAS server. Så er det en god ide jeg vinder

 • Kommentar link Mogens Jensen Søndag, 26 april 2015 16:13 Denne artikel er skrevet af Mogens Jensen

  En sådan dims vil udvide min "medieverden" og give mig en større forståelse for denne verden.

 • Kommentar link Michael Jensen Søndag, 26 april 2015 16:39 Denne artikel er skrevet af Michael Jensen

  Fordi jeg mangler en nas server til at opbevare alle mine film billeder osv plus backup til min rack server og div filer fra den

 • Kommentar link John Og Elisabeth Andersen Søndag, 26 april 2015 16:49 Denne artikel er skrevet af John Og Elisabeth Andersen

  Min kone og mig bør vinde fordi, det ikke kun kommer til, at gavne os, men også alle brugere af blandt andet Nxtgn + diverse andre tjenester, da den naturligvis ville blive dedikeret til alle jer så vidt muligt. 24/7 året rundt naturligvis.

  Samtidigt ville det være en utrolig lækker gevinst. Det at have endnu et sted, at lægge uvurderlige minder op, som bryllupsfotos og hvad man ellers har af vigtige minder og den slags. Selvom de fleste her, inklusiv os, har de fleste billeder i forskellige cloud løsninger, er det mere trykt også , at have dem i et andet rum i nærheden.

  Vi ønsker jer alle held og lykke med konkurrencen og en rigtig god dag.

  Mvh
  J. & E. Andersen

 • Kommentar link Rene Søndag, 26 april 2015 17:30 Denne artikel er skrevet af Rene

  Jeg kunne virkelig godt bruge den,da jeg har 2 unger der streamer fra den lille DS210j jeg har ustandselig,så jeg ikke kan tilgå den og høre alt min dejlige musik ( den er for lille i cpu og ram)...så den ville komme lige tilpas hjemme hos os.

  Så vælg mig.... ;)

 • Kommentar link John Thorn Søndag, 26 april 2015 17:42 Denne artikel er skrevet af John Thorn

  I kan i øvrigt se hvordan den klare sig her: http://www.elektroniktest.dk/nas-server/qnap-ts-431-en-nas-med-plads-til-4-diske-og-en-rigtig-god-pris

Log ind for at skrive en kommentar.