Søndag, 21 oktober 2012 16:22

SilverStone FF142B

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Er du enormt træt af at der kommer støv ind i computeren ?

FF142-FrontI

Så har SilverStone et produkt, som kan hjælpe dig. De har netop lanceret deres nye magnetiske støvfilter, FF142B.


Produktet er udlånt af: SilverStone
Prisen på produktet: 493,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

Grundlagt i 2003, SilverStone er en etableret leder inden for sit område med et elite team af ingeniører, vi startede vores søgen efter at levere produkter, der skaber inspirationer. Vi har siden udvidet linjerne af produkter samt typer af produkter, vi producerer, som giver vores kunder et bredt udvalg af muligheder.

silverstone

Med distributionscentre over hele verden, kan SilverStone produkter ses over alt, ikke kun for computerbrugere, men også til en hjemmebiograf. Tilvejebringe fritid med integration af avancerede teknologier, der er funktionel og gør dem underholdende at bruge. Her på SilverStone Technology, fortsætter vi med at sætte en ære i at yde det højeste niveau af standarder i design og fremstilling af computer kabinetter, strømforsyninger og tilbehør. Vores stræben for første klasses æstetik er ubarmhjertig, og vores hold af dedikerede ingeniører er konstant på jagt efter de bedste teknologier, der passer slutbrugere med forskellige behov og vil gøre vores produkter så teknologisk forsvarlig som de er smukke.


Produktet er udlånt af: SilverStone
Prisen på produktet: 493,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
Model No. SST-FF142B
Color Black
Material High density ABS / magnet
Net Weight 62g
Dimension 320 mm(W) x 155 mm(H) x 5 mm (D)

Produktet er udlånt af: SilverStone
Prisen på produktet: 493,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

DSC 0027

Støvfilteret, er beregnet til brug ved to 140mm blæsere, feks., i bunden af kabinettet, eller i toppen. Støvfilteret, er lavet med et utrolig smart og innovativt monterings-system, der er påsat en masse små magneter, således at du ikke skal til at skrue støvfilteret af og på, for at rense det.

DSC 0028 DSC 0033

DSC 0030 DSC 0031

Maskerne på støvfilteret, er lavet i en tilpas størrelse, så den ikke lukker for meget af for luft-gennemførelsen, men samtidig heller ikke lukker for meget støv ind. I midten af selve støvfilteret, har SilverStone valgt at indstøbe deres logo. Som beskrevet tidligere, er der påsat en masse små magneter, som sørger for at støvfilteret kan monteres uden brug af skruer. Disse magneter, er støbt ind i plastikken, således at du ikke ridser dit kabinet.

DSC 0032

Her har vi et close-up billede, af én af de små magneter. Som man kan se, er de støbt ind i plastikken, for at undgå ridser i kabinettet.

DSC 0002 DSC 0003

Her har vi påsat støvfilteret i bunden af et kabinet, hvor vi har to 120mm blæsere. Grundet de store fødder på kabinettet, har vi ikke plads til at støvfilteret kan være der, så det skal du huske at have i tankerne. De fleste kabinetter, er heldigvis lavet således at du har mulighed for montering af dette støvfilter.


Produktet er udlånt af: SilverStone
Prisen på produktet: 493,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
SilverStone's FF142B støvfilter, er uden tvivl et smart og innovativt produkt. Støvfilteret, sørger for at du slipper for at skulle rense din PC for støv, konstant.
 
plus
  • Designet
  • Innovation
  • Prisen
 
minus
  • Intet
overallscore10 
gold
 

 
SilverStone's FF142B dust filter is undoubtedly a smart and innovative product. The dust filter, make sure that you do not have to clean your PC from dust, constantly.
 
plus
  • The design
  • Innovation
  • The price
 
minus
  • Nothing
 
overallscore10
gold

 

Læst 1085 gange
Log ind for at skrive en kommentar.