Mandag, 18 august 2014 12:03

Noctua Redux series - Nu findes de også i grå tema

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Denne gang er det Noctua's Redux series vi skal kigge på, denne serie er den som bliver kaldt "budget" som jeg sætter i gåse øjne for det er ikke meget man giver afkald på.

noctuareduxseries

Det er ikke andet end det ekstra tilbehør som L.N.A adapter og gummi hjørnerne man giver afkald på men derimod får man en kanon god blæser for pengene.


Produktet er udlånt af: Buffalo
Prisen på produktet: 878,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Noctua kommer fra et samarbejde med det østrigske Rascom Computerdistribution Ges.m.b.H med den taiwanske køle specialist Kolink International Corporation, som samlet har mere end ti års erfaring i udvikling, fremstilling og markedsføring af high-end køle komponenter. Etableret i 2005, tog Noctua de internationale ildsjæles hjerter med storm, og hurtigt udviklede de sig til en af de mest roste leverandører af førsteklasses kvalitetsprodukter.

noctua logo

"I et marked, der i stigende grad er drevet af omkostningsbesparelser snarere end kunde engagement, og oversvømmet med brandede budget produkter, sætter vi en ære i at stræbe efter det optimale i både produkt- og servicekvalitet. For eksempel er vores heatsinks udstyrede med alle lodninger for maksimal ydelse og holdbarhed, vores blæsere '150.000 t + MTBF bakkes op af en fuld 6 år fabriksgaranti. Resultatet heraf er, ikke kun en stadigt voksende base af ivrige Noctua brugere, som sværger ved den gennemgribende premium kvalitet af ​​vores produkter, men også af vores fremragende og kundevenlige service." - Noctua.


Produktet er udlånt af: Buffalo
Prisen på produktet: 878,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
NF-P14s redux-1500 PWM 140x140x25mm, square frame
  4-pin PWM, 1500rpm max.
NF-P14s redux-1200 PWM 140x140x25mm, square frame
  4-pin PWM, 1200rpm max.
NF-P14s redux-1200 140x140x25mm, square frame
  3-pin, 1200rpm
NF-P14s redux-900 140x140x25mm, square frame
  3-pin, 900rpm
NF-P14r redux-1500 PWM 140x140x25mm, round frame
  4-pin PWM, 1500rpm max.
NF-S12B redux-1200 PWM 120x120x25mm
  4-pin PWM, 1200rpm max.
NF-S12B redux-1200 120x120x25mm
  3-pin, 1200rpm
NF-S12B redux-700 120x120x25mm
  3-pin, 700rpm
NF-B9 redux-1600 PWM 92x92x25mm
  4-pin PWM, 1600rpm max.
NF-B9 redux-1600 92x92x25mm
  3-pin, 1600rpm
NF-R8 redux-1800 PWM 80x80x25mm
  4-pin PWM, 1800rpm max.
NF-R8 redux-1800 80x80x25mm
  3-pin, 1800rpm
NF-R8 redux-1200 80x80x25mm
  3-pin, 1200rpm

Produktet er udlånt af: Buffalo
Prisen på produktet: 878,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Produktet er udlånt af: Buffalo
Prisen på produktet: 878,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk

Notua Redux series lille3 Notua Redux series lille4

Som det nok ses er denne model en anden farve end de andre vi plejer at se fra Noctua, de har lavet to nye serier som hedder Industrial PPC og Redux, idag er det Redux vi skal kigge på som skulle være en budget model af de tidligere modeller, for det er faktisk kun farven der er ændre ellers er selve blæserbe de sammen med henhold til blæser vingerne og det meste af rammen, det der skiller dem fra de tidligere er at der ikke er gummi på hjørnerne og at der ikke medfølger L.N.A adapter som er oversat en Low Noise Adapter, til de modeller vi skal kigge på her er de dog ikke nødvendige da de alle sammen med med PWM styrring og dermed kan styres af bundkortet. Når det så er sagt så er det helt store gennembrud jo at de har lavet dem i en ny farve som giver et frisk pust til deres serie, dog er det stadig nogle farver som nok ikke behager alle men som jeg ser det så er de ret ekslusive i forhold til mange andre modeller der ude.

Notua Redux series lille5 

Så er de kommet ud af kassen og de ser jo fine ud, det ligener helt en sort hvid billeder som det er taget der. Det er 3 modeller jeg har modtaget som faktisk skal bygget i en PC som er ved at blive bygget du kan se bygge loggen HER. Modellerne laver jeg som en punkt opstilling her under, der er 3 blæsere som alle sammen er styret af PWM systemet som jo gør det muligt at styre dem direkte fra dit bundkort så du slipper for blæserstyrring og faktisk helt slipper for at gøre andet en at lade dit bundkort styre hvornår det har brug for at skrue på for blæserne, der er gode lange kabler på den da det også er en ting der er sparet væk, der er ikke længere forlænger kabler med i pakken og dermed må man nøjes med de længder der er på de kabler, de er så også rigelig lange efter min mening.

 

 • Noctua NF-S12B redux-1200 PWM
 • Noctua NF-P14s redux-1500 PWM
 • Noctua NF-P14r redux-1500 PWM

Notua Redux series lille6 Notua Redux series lille10

Her skal vi så kigge på Noctua NF-S12B redux-1200 PWM, som man kan se er det den samme som deres tidligere model Noctua NF-S12A PWM, denne model er lavet til at formidle luft til et luftkølet system så altså det som mange kender som AF ( Air Flow ) blæsere, de bruges oftest som de blæsere der tager luft ind i kabinettet samt at blæse det ud igen, de egner sig ikke til radiatore og kølere da de spræder luften meget i forhold til dem der heder SP ( Statisk tryk ).

 Notua Redux series lille7 Notua Redux series lille11

Her der der så tale om Noctua NF-P14s redux-1500 PWM, en blæser af typen SP ( Statisk tryk ) de egner sig bedre til radiatore samt køling af CPU kølere med mere, disse kan også sagtens bruges som blæsere der tager luft ind og ud dog er de mere centeret i deres sprædning når de sender luften videre.

Notua Redux series lille8 Notua Redux series lille12

Denne type Noctua NF-P14r redux-1500 PWM er faktisk den samme som den ovenover bare med rund ramme og monterings huller til 120mm montering i stedet for de 140mm monterings huller, det gør at den kan monteres hvor der måske ikke er plads til 140mm montering men selv blæseren godt kan være de 140mm.

Produktet er udlånt af: QNAP
Prisen på produktet: 9803,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Så er vi kommet til enden og jeg kan jo ikke sige det nok, Noctua laver altså bare nogle super gode produkter, jeg er ikke en gang blevet skuffet over deres kvalitet og deres ydeævne som jo ligger i top, jeg høre mange sige at blæserne klart er noget af det beste man kan få men farverne holder dem væk fra dem, det er nu på sin hvis løst, dog er det ikke alle modeller der fåes i Redux eller Industrial PPC og det må jeg sige jeg er lige ked af for have man kunne få alle modeller i disse farve temaer ville det jo være perfekt for så kan man lave et komplet setup med dem, i redux findes der ikke SP ( Statisk tryk ) modeller i 120mm og det er lidt syndt synes jeg da farverne faktisk er ret fede.
 
plus
 • Det nye farve tema
  Jeg er vild med de nye farver og det passer perfekt ind i de tema'er jeg normalt arbejder med når jeg bygger computere så det er jo virkelig noget der passer mig godt her.
 • Ydeævne
  Som altid levere Noctua varen som den skal leveres med de ting opfyldt som er lovet.
 • Lange kabler
  Jeg synes det er en fin løsning at der nu er et langt kabel på og der ikke længere medfølger forlænger stykker til dem.
 
minus
 • Ikke alle modeller kan købes i de nye farver
  Det er efter min mening lidt syndt at de ikke bliver lavet i alle modeller når de nu er igang med farvernde
overallscore9 
silver
 

 
So we have come to the end and I cant say it enough, Noctua creates some very good products, Remux haven't disappointed me with their quality and their performance which ranks in the top. I hear many say that Noctua is the best fans on the market, but the colors keeps them away from these ,this should be solved now. Not all models are available in Redux or Industrial PPC, I must say I'm just sorry for not being able to get all models in these color schemes. It would indeed be perfect to be able to make a complete setup with these in redux, but there is no SP (static pressure) models in 120mm and it is a little sad in my opinion because the colors are actually pretty cool.
 
plus
 • The new color theme
  I love the new colors and it fits perfectly into the themes I usually work with when I build computers so it's really something that suits me well here.
 • performance
  As always, Noctua delivers a product that fulfills what it promises when supplied.
 • Long cables
  I think it's a fine solution that is now a long cable and is no longer included extensions for them.
 
minus
 • Not all models are available in the new colors
  It is in my opinion a little sad that they are haven't been able to make them in all models now that they're doing these colors
 
overallscore9
silver

 

Læst 865 gange
Log ind for at skrive en kommentar.