Tirsdag, 02 september 2014 15:37

Corsair SP120 LED - Nye blæsere, nu med lys i

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Så er Corsair med på moden, nu har de lavet en serie af deres SP120mm blæsere med LED i.

corsairsp120led

VI skal kigge på den model med hvid lys i.


/

Produktet er udlånt af: Corsair
Prisen på produktet: 127,- Pr. Stk.
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Grundlagt som Corsair Microsystems i 1994 Corsair udviklede oprindeligt Level 2 cache moduler til OEM'er. Efter Intel indarbejdede L2 cache i processoren med udgivelsen af ​​sin Pentium Pro processor familie, så fik Corsair ændret sit fokus til DRAM-moduler, primært i server-markedet. I 2002 begyndte Corsair med sin forsendelse DRAM-moduler, der specifikt var designet til at appellere til computer overclocking entusiaster. Fra sine rødder i high-performance hukommelse, har Corsair udvidet sin prisbelønnede produktportefølje til at omfatte ultra-effektive strømforsyninger, byggevenlige kabinetter, banebrydende CPU kølere, lynhurtige solid state drev, og andre vigtige systemkomponenter.
corsair logo
Corsair er en global virksomhed fører innovative, højtydende komponenter til pc gaming markedet. Med speciale i meget høj ydeevne hukommelse, ultra-effektive strømforsyninger, og andre vigtige systemkomponenter, vores produkter er valget af overclockere, entusiaster og gamere overalt. Corsair's produkter sælges til forbrugere i over tres lande verden over, primært gennem førende distributører og forhandlere.

Produktet er udlånt af: Corsair
Prisen på produktet: 127,- Pr. Stk.
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Dimensions 120mm x 25mm
Operating Voltage 7V - 12V
Airflow 57.24 CFM
Static Pressure 1.46 mm/H20
Sound Level 26.4 dBA
Speed 1650 RPM
Power Usage 0.26 A

Produktet er udlånt af: Corsair
Prisen på produktet: 127,- Pr. Stk.
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Produktet er udlånt af: Corsair
Prisen på produktet: 127,- Pr. Stk.
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk

 

Corsair SP120 LED lille0 Corsair SP120 LED lille1

Denne blæser skulle være magen til den normale SP serie vi kender og dermed også have samme fordele når det kommer til statisk tryk, det nye man ser på dem er ganske simpelt 4 dioder som giver et flot lys samt at bladene er gennemsigtige så de kan lyses op og se godt ud, og godt ud det ser det bestemt.

 

Pakkens indhold:

 • Corsair SP120 LED
 • Monterings skruer
 • Brugsanvisning

Corsair SP120 LED lille2 Corsair SP120 LED lille3

Her tager vi et kig på selve blæserne, som jo har den samme ramme som vi er vant til, dog uden den lille ramme som er farvet, på de andre modeller, det er jo de 4 små LED'er der sørger for farven nu, bladene skulle være de samme som vi kender dem bare i gennemsigtigt plastik. Min Mening er at det ser super godt ud og det er en fed ting, men noget der kunne være virkelig fedt, var jo at have RGB modeller som kunne styres via noget USB interface eller lignende, men mon ikke vi ser det i fremtiden?

Corsair SP120 LED lille4 Corsair SP120 LED lille5

Så tager vi lige et kig tættere på de små dioder og bladene, som i kan se så er dioderne monteret i hver hjørne og det er jo egentlig fuldstændig, som vi kender det fra alle andre blæsere med lys i derude.

Corsair SP120 LED lille8 

Her er lige et billede hvor de er monteret på en Corsair H105 lukket vandkøling, som du kan se så er der godt med lys i selvom det faktisk er ret lyst imens jeg tager billedet.

Produktet er udlånt af: Corsair
Prisen på produktet: 127,- Pr. Stk.
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Så skal vi have en endelig konklusion af de her blæsere. Jeg synes de er flotte og godt lavet men det er jo lidt sent de kommer med en LED blæser, det er jo mange år siden vi så de første LED blæsere og der er virkelig mange der ude, dog er der ikke mange som er af de populære modeller som har LED og det er nok det Corsair vil holde på, og derfor har lavet de her modeller, så er du på udkig efter nogle gode solide blæsere til dit vandkøling, eller andet som kan levere lys til din computer så er de her helt sikkert noget for dig. Vi slutter af på et fint 9 tal, det der trækker ned i mine øjne er mangle på PWM styring på dem.
 
plus
 • Populær blæser nu med LED
  Det er jo som sagt en vildt populær model de nu har lavet med LED, og det er jeg sikker på nok skal give pote på markedet.
 • Flot design
  Det er jo uden tvivl et flot design de har, og det ser godt ud med de gennemsigtige finner de har fået.
 • Ydelsen er i top
  Det er jo de her SP modeller som mange kender, og med stor sikkerhed også bruger i deres setup og de er jo testet flere gange til at yde super godt.
 
minus
 • Styring af hastighed
  Jeg savner at der er PWM styring på de her modeller, og det så jeg meget gerne i de her LED modeller også.
overallscore9 
silver
 

 
Then we have a final conclusion of these fans. I think they are beautiful and well made, but it's a little late they come with an LED fan, it's many years since we saw the first LED fans and there's so many out there, yet there are not many who are of the popular models like the LED and it is probably that Corsair will hold on, and therefore have made these models so if you are looking for some good solid fans for you watercooling or just something that can provide light for your computer, then these fans are definitely for you. We finish on a score of 9, it pulls down in my eyes that they dont have the PWM control.
 
plus
 • Popular fan now with LED
  It is a very popular model they have now made with LED, and I am confident enough to give the paw on the market.
 • Great design
  It's undoubtedly a great design they have, and it looks great with the transparent fins they have received.
 • Performance is great
  It is these SP models as many know, and almost certainly also use for setup and they're tested several times to provide super good performance.
 
minus
 • Control of fan speed
  I miss that there is a PWM control on these models, and I would really like to see it on these LED models.
 
overallscore9
silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

 

Læst 921 gange
Log ind for at skrive en kommentar.