Log på  \/ 
x
eller
Registrer  \/ 
x

eller
Lørdag, 23 marts 2013 21:00

Cooler Master Excalibur

Skrevet af 
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Se med imens vi kigger nærmere på Cooler Master's flotte Excalibur blæser.

Den er lavet i et eksklusiv design, og er lavet med en metal-ramme som giver den et fedt udseende og gør den ekstra stiv.


Cooler Master er en veteran indenfor computer verden, og producere alt fra kabinetter og headsets, til gaming udstyr i top klassen. Cooler Master blev grundlagt med den mission at levere branchens bedste køle løsninger. Siden etableringen for to årtier siden, har virksomheden fortsat været tro mod denne mission, og fremstår som en af ​​verdens førende inden for produkter og tjenester til virksomheder, der beskæftiger sig med enheder, hvor varme problemer skal løses.

cooler-master
En kritisk komponent i Cooler Master evne til at forfølge sin mission er en uforbeholden forpligtelse til kvalitet, som det fremgår af ISO 9001 certificeringen, til sin vigtigste fabrik i Taiwan. Det har også håndhævet ISO retningslinjer og er i færd med at ansøge om ISO 9002 certificering på sit andet og tredje anlæg, der er beliggende i Kina. Cooler Master har desuden iværksat en række analytiske og prøvning protokoller til at sikre top kvalitet, herunder på underleverandører, for yderligere at sikre en grundig kvalitetskontrol. Desuden strækker Cooler Masters engagement med hensyn til kvalitet, sig ud over fremstillingen til alle aspekter af dets drift, herunder service. Nu laver de også standere til iPad's og Tablet PC'er i samme super lækre design, som alle deres andre produkter.


 

Dimension 120 x 120 x 25 mm
Speed (R.P.M.) 600 - 2000 RPM ± 10%
Air Flow (CFM) 26.4 - 85.6 CFM ± 10%
Air pressure (mmH2O) 0.75 - 3.53 mmH2O
Noise 13 - 30 dBA
Bearing Type Barometric Ball Bearing
Fan Life Expectancy 100,000 hours
Voltage 12 V DC
Current (Ampere) 0.45A Max.
Power Consumption 6 W Max.
Weight 127.8 g
Connector 4 Pin
Accessory
  • Rubber screw x 4
  • Metal screw x 4
  • Rubber pad x 4
  • 4-to-3 Pin adapter x 1
Note

Please be careful of the sharp edges to avoid injury

 


thumb4

Her ser vi så den lidt atypiske blæser fra Cooler Master, det atypiske ved den er dens meget rå udseende og at den har en metal-ramme med huller hele vejen rundt. Selve vingerne har også en et skarpt knæk, hvor mange andre laver bløde buer, det bliver spændende og se hvordan den yder.

Til min store begejstring er den udstyret med PWM-stik, som giver mulighed for at styre blæserens hastighed inde i Windows, hvilket også er en lækker feature så man kan undgå en masse unødig støj.

thumb5

Excalibur er rå at se på og egner sig godt til en rå gamer, som vil have det sidste pift til sin gamer maskine. Den sorte farve, metal-rammen og de specielle vinger giver et ultra fedt look.

Fra siden kan man se hele metal-gitteret som danner blæseren form, dette er også en stor hjælp til at få læsset en masse luft igennem blæseren.

thumb8

Her ser vi nærmere på vingerne, de har et meget skarpt knæk i stedet for de bløde buer som vi normalt ser på blæsere, jeg har en idé om at dette er med til at give blæseren dens gode ydelse.


 Thumpnail19

Jeg har monteret den på Antec's Kühler 620 vandkøling, hvor den virkelig gør sit arbejde godt. Ikke nok med at den er PWM styret, så er den også virkelig støjsvag når man køre på normal hastighed, når den så kommer op på fuld hastighed så danner den dog lidt støj. Når den kører på fuld hastighed leverer den hele 85.6CFM, hvilket har resulteret i en super god køling af min lille CPU.


Flot og unikt udseende med den lækre metal-ramme, og når man får den i hånden hersker der ingen tvivl om at dette ikke er en billig plastik-blæser, tvært imod har jeg ikke haft en 120mm blæser i mellem hænderne som giver så god en følelse af kvalitet. Jeg forbinder ofte vægten på sådanne produkter med kvaliteten og her er der tale om en robust og slidstærk køler bygget af gode komponenter, og meget af vægten kommer jo fra den metal-ramme som rammen er bygget op af.

Jeg må blankt indrømme at den klarer sit job super godt, og der har ikke været nogen skuffelser undervejs.

Meget fedt og flot design Cooler Master har lavet denne gang, der er flere ting der spiller ind i min konklusion som metal-rammen, de meget kantede vinger og dens onde udseende.

Jeg må jo bukke mig for den måde den er opbygget på, og vingernes nye design.

Der er ikke så meget at sige om kvaliteten udover at den er helt i top!

Ydelse for alle pengene, med en pris på 105,- DKK er det klart en blæser jeg kan anbefale alle som ønske en blæser med et unikt udseende og god ydelse. Cooler Master's Excalibur kan købes her.

Totalt lander vi på 4½ stjerner som resultat af den gode ydelse og det innovative og onde design.


Beautiful and unique look with the attractive metal-frame, and when you hold it in your hands there's no doubt that this is not one of those cheap plastic fans, on the contrary i've never had a 120mm fan with such a great and evil design before. As you might know, i often associate the weight of the products with the quality of it, and i can surely say that this is one hell of a fan with the quality at the top!

I'm having to flatly admit that this fan is doing is job perfectly, and there were no disappointment along the way.

It's a very evil and sleek design Cooler Master has made this time. There's several things that's made up the conclusion as the metal-fram, the very edgy wings and it's evil appearance.

I have to say, the way that it's built and the new design of the blades is true innovation!

There' nothing much to say about the quality except that it's top notch!

 

Performance all the way and with a price of 105,- DKK it's clearly a fan i can recommend to all who desire a fan with a unique and evil design and great performance. Cooler Master's Excalibur can be purchased right here.

Overall we land at 4½ stars as a result of the good performance and the innovative and evil design.

Læst 575 gange
Log ind for at skrive en kommentar.

Relaterede artikler

Om ElektronikTest

Vores mission er, at skabe en solid og god side, som tester alt inden for elektronik verdenen, samt et stort forum, hvor alt kan diskuteres. Der vil være hjælp til det vi kan hjælpe med.

facebook twitter youtube linkedin googleplus