Søndag, 08 juni 2014 12:00

Bitfenix Recon - til dig der vil styre dine blæsere med stil

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Bitfenix har lavet en ret fed blæse-rstyring ved navn Recon, den er i hvertfald fed på papiret, lad os se om det også er tilfældet når den kommer i brug.

 Start-billederecon

Den fylder ikke mere end et 5.25" bay og har en lille touch skærm, ikke nok med det så kan den styres via din PC og smartphone.


Produktet er udlånt af: Bitfenix
Prisen på produktet: 299,-
Produktet kan købes her: Pricerunner.dk
 
Fokuseret på at kombinere overlegne design med de nyeste teknologiske fremskridt, skaber BitFenix state-of-the-art computer hardware og periferiudstyr, der udvisker grænsen mellem menneske og maskine.
bitfenix logo
Brugerne bør ikke være nødt til at tilpasse sig til den måde, som deres hardware fungere på. Så vi bestræber os på at sætte brugeren i fuld kontrol over sin hardware.

Produktet er udlånt af: Bitfenix
Prisen på produktet: 299,-
Produktet kan købes her: Pricerunner.dk
 
Materials SofTouch™, ABS Plastic, Steel
Dimensions (WxHxD) 147 x 43 x 67mm
Form Factor 5.25" Drive Bay
Fan Channels x 5
Temperature Channels x 5
Max Watts / Channel 10W
Measurement Frequency Every 0.1 – 0.4 Seconds
Temperature Alarm Range 30℃-90℃
Temperature Range 0-100℃
Screen Size 4.7"
Recon™ Black BFA-RCN-KS-RP
Recon™ White BFA-RCN-WS-RP

Produktet er udlånt af: Bitfenix
Prisen på produktet: 299,-
Produktet kan købes her: Pricerunner.dk
 

Produktet er udlånt af: Bitfenix
Prisen på produktet: 299,-
Produktet kan købes her: Pricerunner.dk
 

Bitfenix Recon1 

Her ser vi hele pakkens indhold, der er hvad man skal bruge til at få det hele op og køre. Der er 5 kanaler som kan styre blæserne du sætter til, og man kan sætte flere blæsere til i samme stik med en Y-splitter.

 

Pakkens indhold:

 • Bitfenix Recon
 • Monteringssæt
 • Ekstra kabler
 • Brugsanvisning

Bitfenix Recon2 Bitfenix Recon3

Selve enheden har et rigtigt lækkert design og er flot og diskret, der er ingen knapper da det hele bliver styret via touch skærm. Den har en holder som gør det muligt at montere den i en 5.25" holder så den bliver intergeret i kabinettet, denne holder danner også rammen om blæserstyringen, hele kandten rundt om skærmen er i sort med en børstet overflade.

Bitfenix Recon4 

Bagpå har vi alle kablerne som måske godt kan virke en smugle forvirrende ved første øjekast, men når man lige får det hele pakket ud så er det nemt nok at finde rundt i. Der er de 5 x blæserkanaler og 5 x temperatur sensorer som skal sættes sammen med blæserne så man kan styre dem i forhold til den temperatur der er i det område man har placeret dem.

Bitfenix Recon5 Bitfenix Recon6

Her ser vi så de kabler jeg snakker om ovenover, der er som sagt 5 x temperatur målere og 5 x blæser stik. Den måde den styre blæserne på er med volt styring og ikke PWM da det er 3 pins stik den køre med.

Produktet er udlånt af: Bitfenix
Prisen på produktet: 299,-
Produktet kan købes her: Pricerunner.dk
 

Bitfenix recon 

Her ser vi den webbaserede styring af enheden, det fungere ved at man installere en genvej til blæserstyringens DNS adresse så man kan tilgå den direkte der fra. Man skal være opmærksom på at den skal installeres som Administrator for at få adgang til den, da vi har oplevet at den kan miste forbindelsen til den DNS adresse ved installation af anden software, det er ikke en bestemt software der gør det.

 

Lidt kort om softwaren er at den kan styres manuelt eller automatisk efter temperatur styring, det hele bliver styret via 3 pins stik så det er ikke en PWM styrring. Selv softwaren kunne godt have haft lidt flere muligheder med grafer og styring i niveau'er samt at softwaren ikke selv åbner porten i firewall'en så man kan tilgå den ude fra. Måske det kunne være en mulighed for at gøre det hele mere avanceret at bygget et program op i stedet som køre fysisk på computeren.


Produktet er udlånt af: Bitfenix
Prisen på produktet: 299,-
Produktet kan købes her: Pricerunner.dk
 
Nu er vi kommet til konklusionen, selve enheden er fed og med fede detaljer som touchskærmen og designet som passer ind i de fleste computere. Det eneste der er at brokke sig over er softwaren som måske virker som en hurtig løsning af en ellers ret fed ide, så kan de få styr på det og måske udvikle et bedre program eller bare udvikle lidt mere på det webbaserede program de har lavet, så var den noget mere attraktiv. Softwaren har også den fejl at man skal geninstallere den en gang i mellem hvis den stopper med at virke.
 
plus
 • Udseende
  Fint design med flotte detaljer og pænt lavet.
 • Styring
  Man kan styre den direkte på enheden med touch skærmen.
 • Muligheden for at styre mange blæsere
  Den har 5 kanaler som kan håndtere flere blæsere hvis man bruger Y-splittere.
 • Temperaturfølere
  Der er også 5 temperaturfølere med så man kan læse temperature de steder man har sat blæserne.
 
minus
 • Softwaren
  Softwaren er ikke særlig avanceret og kunne godt trænge til en overhaling så der kunne komme lidt flere funktioner og det kunne virke mere færdigt.
overallscore8 
silver
 

 
Now we come to the conclusion, the device itself is nice and with cool details like the touch screen and the design that fits in most computer designs. The only thing to complain about is the software which might seem like a quick solution of an otherwise pretty cool idea, so can they get a good fix for it, perhaps develop a better program or just develop a little more on the web-based program they have made, then it was something more attractive. The software also has the fault that you have to reinstall it once in a while if it stops working.
 
plus
 • The appearance
  Nice design with nice details and nicely made​​.
 • The controle
  You can control it directly on the device with touch screen.
 • The possibility to controle many fans
  It has 5 channels that can handle more fans if you use Y-splitters.
 • Temperature sensors
  There are also 5 temperature sensors so you can read the temperature of the places you have set the fans.
 
minus
 • The software
  The software is not very advanced and need an overhaul, so that could be a bit more features and it could be more complete.
 
overallscore8
silver

 

Læst 687 gange
Log ind for at skrive en kommentar.